• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

mecburu söz derken ben anlamadım:53: ona alışmaya çalışıyorum oçok mutlu diyorsnda bence sen mutlu değilsin geçmişi unutmadan birçizgi çekip yeni birsayfa açana kadar bence hayatında erkek olmamalı hem kendini yıpratırsın hem onu seninle çok mutluymuş bak onu ileride üzecek seyler yapma bence cevreninde etkisinden biran önce çıkmalısın millet ne derle yaşanmış tercih senin hayat senin kararda senin :51:

msj attım size..burda yazamadım..işte burda ondan sordum bi askerle evlilik nasıl die
:26::26:

msj attım size..burda yazamadım..işte burda ondan sordum bi askerle evlilik nasıl die
:26::26:

anladım ozamn bu kişi seninle kesin evlilik düşünüyor mecburi söz yaptınızda ailelerin hbri varmı sözden evlilik düşündüğünüzden ve senin mutsuz bir evliliğin olacagından o çok mutlu olabilir ama sen mutsuzsun keşke daha dikkatli olsaydın altından kalkamayacağın yük almışsın sırtına sözlüm asker demişsin rütbesi ne sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

evlilik olursa sen sık sık yalnız kalcaksın nöbet tatbikat eğitim görev fln belki5. bölgeye gidemiceksin 6 ay görüşmediğiniz olcak çocuğunuz oldugunda yükünüz dahada artççk hem anne hem baba olcksınız normal birevlilikte bayanadüşen yükten daha fazlası düşecek size özel günlerde yanında olmasını istediğinizçoğu zmaan yanınızda olmayacak aşk güven saygı olmadan olmaz en önemliside güven olacak size anlatmadımı zorluklarını nelerle karşılaşacağını bana eşim daha ilk zamanlarda anlattı böyleböyle benim hayatım bı zorluklar var kaldırabilecekmisin üstesinden gelebilcekmisin diye herşeyi konuştukbelki çocugumuzu bile tek büyüteceksin dedi ben aşk evliliği yaptım kocama aşığım çok seviyorum onsuz herşey boş nefes almak bile istemiyorum :16::nazar::nazar::nazar: dilerim mutlu bir evlilik yaparsın ama sizde biryaşanmışlık var bir mecburiyet var eskiyi unutamamışsın Allah kolaylık versin inş. doğru karar verirsinsağlam temeli olan bir evliliğin olur

anladım ozamn bu kişi seninle kesin evlilik düşünüyor mecburi söz yaptınızda ailelerin hbri varmı sözden evlilik düşündüğünüzden ve senin mutsuz bir evliliğin olacagından o çok mutlu olabilir ama sen mutsuzsun keşke daha dikkatli olsaydın altından kalkamayacağın yük almışsın sırtına sözlüm asker demişsin rütbesi ne sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

evlilik olursa sen sık sık yalnız kalcaksın nöbet tatbikat eğitim görev fln belki5. bölgeye gidemiceksin 6 ay görüşmediğiniz olcak çocuğunuz oldugunda yükünüz dahada artççk hem anne hem baba olcksınız normal birevlilikte bayanadüşen yükten daha fazlası düşecek size özel günlerde yanında olmasını istediğinizçoğu zmaan yanınızda olmayacak aşk güven saygı olmadan olmaz en önemliside güven olacak size anlatmadımı zorluklarını nelerle karşılaşacağını bana eşim daha ilk zamanlarda anlattı böyleböyle benim hayatım bı zorluklar var kaldırabilecekmisin üstesinden gelebilcekmisin diye herşeyi konuştukbelki çocugumuzu bile tek büyüteceksin dedi ben aşk evliliği yaptım kocama aşığım çok seviyorum onsuz herşey boş nefes almak bile istemiyorum :16::nazar::nazar::nazar: dilerim mutlu bir evlilik yaparsın ama sizde biryaşanmışlık var bir mecburiyet var eskiyi unutamamışsın Allah kolaylık versin inş. doğru karar verirsinsağlam temeli olan bir evliliğin olur

aile arası olan bi söz saten kendi aramızda olan bişey deil o yükle yaşıcak bi insan olmadıgım için ailme söledim istendim ve söz oldu
astsubay kıdemli çavuş piyade sözlüm zorluklarını atlatttı şırnağa gitti 10 gün kaldı ben delircek gibi oldumm her an tereddütt korku
en önemlisi bundan sonra onsuz yapamıcağım korkusu vardı ona bişey olcak korkusu yaşadım aslında..
neyse topiği bir derdim var topiğine çevirdim daha fazla kirletmiyim ben teşekkür ederim sizee
:16::16:

selam kızlar, nasılsınız? umarım herkesler iyidir. özledim sizleri.

öğretmen olanların atananan-atanamayan hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun canlarım,
eşleriniz gibi siz de kutsal bi görev yapıyorsunuz.
atanamayanlara dilerim en kısa zamanda kadrolar açılır.

madecim kız kardeşini tv de gördüm, sağlık durumu nasıl? hala yatıyordu. birtanen nasıl?

derincim belki doğum yapmışsındır, haber bekliyoruz canım.

öpüyorum hepinizi

öğretmen olan arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.made tebrik ederim bebeğini sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah.derin tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.diğer arkadaşlar inşallah sizlerde iyisinizdir.bizim burda interneti kestiler galiba uzun zamandır pek giremedim.kendinize çok dikkat edin

Teşekkürler kızlar :72:

Sweet eşin akademi için sınava girecek mi? Ama sanırım onun sınav hakkı başlamadı daha. HAni bi kaç gün Ankaraya gelirdi, siz de vakit geçirirdiniz sınav bahanesiyle...

Merhaba kızlar ctesi günü oğlumuz doğdu:nazar: Her şey yolunda kilosu boyu sağlığı yerinde çok şükür. Normal doğumla doğdu, aynı gün evimize geldik 2 günlük bir bebeğimiz var:nazar: Öpüyorum hepinizi

Tatlım tebrik ederim, güle güle büyütün, neşeyle doldum inan, normal doğum olması çok iyi olmuş,
Güzel anne...
Ne çabuk geçiyor zaman , daha dün hamileliğine seviniyorduk... :10:

Merhaba kızlar ctesi günü oğlumuz doğdu:nazar: Her şey yolunda kilosu boyu sağlığı yerinde çok şükür. Normal doğumla doğdu, aynı gün evimize geldik 2 günlük bir bebeğimiz var:nazar: Öpüyorum hepinizi

derincim çok sevindim maşallah çok tatlı oğlusunuz:nazar:Allah sağlık sıhat versin analı babalı büyüsün

Merhaba arkadaşlar,
ben de bir asker eşi olarak topiğe katılmak isterim.
onca zamandır burdayım ama asker eşleri topiğini hiç görmemiştim :)

kızlaaaaaaaarrr selaaammm nasılsınız...uzuuuunn bir aradan sonra evime döndüm hakkari de olsa home sweet home :)) sizleri çok özledim..sweet,okyonus,ayeser,lacey,derin,monarosa,angel,bitane,made,matarani,naz herkesssllerrr yani daha sayamadığım var mı bilmiyom öpüyorum çok çok..

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bebek yüzünden çok giremiyorum ama emin olun aklımdasınız...

derincim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah,çiçeği çikolatayı kapın gelin artık:)

merhaba arkadaşlar , madeciğim derinciğim bebekleriniz sağlıkla büyüsün inşallah :16::16:
özlemciğim bizde seni özledik , nasılsın ? neler yaptın ?
okyonuscuğum yeni gelinimiz sen nasılsın ?
sweetciğim merhaba canım , sen nasılsın ?

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Özlem evine hoş geldin kuzum:34: Made'cim 40'mız çıksın gelcez:1: Ayeser bi bakıcaz senin oğluşun kadar olmuş bizimki inşallah:nazar:Lacey abla nasılsın? Sweet pek göremiyorum seni canım nerelerdesin. Okyonus senin nasıl gidiyor cicim evlilik? Mona'cım seni de görmek istiyoruz artık buralarda özledim valla hepinizi öpüyorum

kızlaaaaaaaarrr selaaammm nasılsınız...uzuuuunn bir aradan sonra evime döndüm hakkari de olsa home sweet home :)) sizleri çok özledim..sweet,okyonus,ayeser,lacey,derin,monarosa,angel,bitane,made,matarani,naz herkesssllerrr yani daha sayamadığım var mı bilmiyom öpüyorum çok çok..

hoşgeldin evine canım özledim seni eski sohbetler olsun artık burda :29:bende çokkk öptüm seni bu arada tayin yerleri açıklandı hakkari fln ne ararsan var komşu gelirim belki sana:31:

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bebek yüzünden çok giremiyorum ama emin olun aklımdasınız...

derincim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah,çiçeği çikolatayı kapın gelin artık:)

olsun canım sen bebeğini büyüt arada bizi hbrdar et taze annecik özlüyoruz seni :12:

merhaba arkadaşlar , madeciğim derinciğim bebekleriniz sağlıkla büyüsün inşallah :16::16:
özlemciğim bizde seni özledik , nasılsın ? neler yaptın ?
okyonuscuğum yeni gelinimiz sen nasılsın ?
sweetciğim merhaba canım , sen nasılsın ?

iyiyim ablacım kpss çalışıyorum zaman öyle geçiyor tayin yerleri açıklandı bakalım sıra gelicekmi bize :18:hep karakol var ben gidebilirim inş. hakkımızda hayırlsı olsun :14:sen nasılsın

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Özlem evine hoş geldin kuzum:34: Made'cim 40'mız çıksın gelcez:1: Ayeser bi bakıcaz senin oğluşun kadar olmuş bizimki inşallah:nazar:Lacey abla nasılsın? Sweet pek göremiyorum seni canım nerelerdesin. Okyonus senin nasıl gidiyor cicim evlilik? Mona'cım seni de görmek istiyoruz artık buralarda özledim valla hepinizi öpüyorum

evlilik güzel gidiyor canım çok mutluyuz :nazar::nazar::nazar:kociş nöbetçi bu gece uyuyasım yok özlüyorum bir gün bile görmeyince :16:inş. tayinlerde ayrılmayız:5:bebişini öp benim için maşallah çok tatlı:nazar::nazar::nazar:bahtı güzel olsun inş.

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Kimseler uğrayamamış,
Özlem nasıl gidiyor oralarda hayat.

eşi doğuda görev yapan kimler var? bu arada daha dün üye oldum ama bu forumu kullanmayı öğrenmek biraz zaman aldı..yeni konu açmayı öğrenemedim bir türlü

Back