anladım ozamn bu kişi seninle kesin evlilik düşünüyor mecburi söz yaptınızda ailelerin hbri varmı sözden evlilik düşündüğünüzden ve senin mutsuz bir evliliğin olacagından o çok mutlu olabilir ama sen mutsuzsun keşke daha dikkatli olsaydın altından kalkamayacağın yük almışsın sırtına sözlüm asker demişsin rütbesi ne sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?
evlilik olursa sen sık sık yalnız kalcaksın nöbet tatbikat eğitim görev fln belki5. bölgeye gidemiceksin 6 ay görüşmediğiniz olcak çocuğunuz oldugunda yükünüz dahada artççk hem anne hem baba olcksınız normal birevlilikte bayanadüşen yükten daha fazlası düşecek size özel günlerde yanında olmasını istediğinizçoğu zmaan yanınızda olmayacak aşk güven saygı olmadan olmaz en önemliside güven olacak size anlatmadımı zorluklarını nelerle karşılaşacağını bana eşim daha ilk zamanlarda anlattı böyleböyle benim hayatım bı zorluklar var kaldırabilecekmisin üstesinden gelebilcekmisin diye herşeyi konuştukbelki çocugumuzu bile tek büyüteceksin dedi ben aşk evliliği yaptım kocama aşığım çok seviyorum onsuz herşey boş nefes almak bile istemiyorum
dilerim mutlu bir evlilik yaparsın ama sizde biryaşanmışlık var bir mecburiyet var eskiyi unutamamışsın Allah kolaylık versin inş. doğru karar verirsinsağlam temeli olan bir evliliğin olur