Asker Eşleri

O ameliyattan bir tane de bana lazım, ben de hiç sevmiyorum burnumu. Biraz zayıflayınca iyice ortaya çıkıyor. Sağlık açısından bir problem var mı bilmiyorum ama. Varsa da alışmışım heralde. Anlayamıyorum.[/QUOTE]

valla canım olmak istiyorsan erteleme hiç.bir kaç gün çok zor geçiyor ama daha sonra rahatlıyorsun.şu anda tek sorunum var dışarı çıkamıyorum eşimle ilgilenemiyorum o kadar.tabi oğlumaladaama güzel olucak biliyorum öyle umuyorum..

Kızlar merhaba nasılsınız? okyonus teşekkürler kuzum iyi dileklerin duların için.Sweetcim daha doğuramadım ben sat'a göre bir hafta öndeyiz tatlım şu an 37 hafta 3 gün oldu. dönmüş kendileri ama gelmeye niyeti yok bekliyoruz bakalım. Ayeser'cim normal doğum istiyorum ben ama büyük ihtimalle sezaryan olacak yaşadığımız sağlık sorunlarından dolayı. Hepinizi öpüyorum.

matarani ağrıda, faceden gördüğüm kadarıyla kızlar iyiler. buralara pek gelmiyorlar, beni de ihmal ediyorlar zaten
madein Tanem adında bi kızı olmuş, nasıl tatlıdır şimdi minik made
Canım sağol bilgilerin için,öpüyorum,
Selam tatlım, senin oğlun da ilk yaşını devirdi demek, yürümeye başladı mı? Benim miniğim bu sıra çok gayretli ha yürüdü ha yürüyecek...
Evliliğin tekrardan hayırlı olsun güzelim, nasıl memnun musun hayatından ?

Hayırlısı tatlım, sağlıkla gelsin de ...

kızlar bebeğimi sağa salim kucağıma aldım darısı derine olsun inşallah hepinizi öpüyorum
hayırlı olsun canım, tebrik ediyorum, sağlıkla mutlulukla büyütün... Anne sütünü seven, uykucu bir bebek olur inşallah

kızlar bebeğimi sağa salim kucağıma aldım darısı derine olsun inşallah hepinizi öpüyorum

madecim çok sevindim, güzel haberlerini aldık. çok mutlu oldum senin adına. allah analı babalı büyütsün inşallah. hoşgeldin bebek şööyle doya doya öp kokla bizim için de.
sen nasılsın doğum nasıl geçti, fırsatın olursa haberdar et bizleri.

derincim gelir gelir, bekletiyor sizi beyfendi demekki. sağlık sorunlarını atlattın yas canım bence de hiç yorma kendini de bebeğini de, sezaryan kulağa daha iyi geliyor senin de güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle

@okyonus sana iyi çalışmalar canım, inşallah güzel puanlar yapacaksın bu sene. angel da çalışıyordu. hepinize başarılar diliyorum.

merhaba kızlar, ben de hem bir asker kızıyım, hem bir asker eşi olacağım, hem de bir asker geliniyim:)

çok teşekkür ederim sweetçim inş. güzel puanlar alıcaz

selam kızlar, nasılsınız? umarım herkesler iyidir. özledim sizleri.

öğretmen olanların atananan-atanamayan hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun canlarım,
eşleriniz gibi siz de kutsal bi görev yapıyorsunuz.
atanamayanlara dilerim en kısa zamanda kadrolar açılır.

madecim kız kardeşini tv de gördüm, sağlık durumu nasıl? hala yatıyordu. birtanen nasıl?

derincim belki doğum yapmışsındır, haber bekliyoruz canım.

öpüyorum hepinizi

öğretmen olan arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.made tebrik ederim bebeğini sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah.derin tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.diğer arkadaşlar inşallah sizlerde iyisinizdir.bizim burda interneti kestiler galiba uzun zamandır pek giremedim.kendinize çok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…