Asker Eşleri

biz samsundayız canım,samsun çok güzel bi şehir,lojmanlar fena değil eğer lojman düşünüyorsanız,insanları çok modern anlayışlı yardımseverdir.çalışma temposunu dersen burda 3 kışla var biri dışında diğerleri iyi... benden bu kadar :)

felicityy teşekkürler, ben samsunluyum, samsun güzel şehir ama 6 seneye yakın hiç gitmedim o yüzden ne kadar gelişti bilmiyorum.

burda o kadar çok sıkıldım ki alışveriş merkezi olan bi yer olsun , her aradığımı bulabileyim istiyorum. ve de istediğimde dışarı çıkabilmek tabiki de

burdaki arkadaşlardan da duyduğuma göre balıkesir çok güzelmiş, lojmanlar çarşının göbeğindeymiş ve de hesaplıymış.
sanırım balıkesir 1, samsun 2. tercihimiz olcak.tekrar teşekkürler verdiğin bilgiler için.

samsunluya samsunu anlatmışım ozaman buraya gelirsen eşinde rahat eder deyip konuyu bağlayayım :)

Merhaba kızlar nasılsınız? Kimseler yokk galiba. Bu perşembe kontolümüz var belki doğum bile olabilir. Dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi

Merhaba kızlar nasılsınız? Kimseler yokk galiba. Bu perşembe kontolümüz var belki doğum bile olabilir. Dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi

merhaba derincim hayırlısıyla olur doğumun sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına dualarım seninle

canım dualarımız seninle ve bebişinle olacak,erken değil mi daha canım? hayırlısıyla haberlerini beklioruz tatlım

kızlar nasılsınız bakalım.üzün süredir gelmedim baya yazı birikmiş okuyamadım tek tekben dün ameliyat oldum.sonunda cesaret ettim ama birazcık pişman oldum.oğluş çok korkuyor benden.anne eee ee kaka diyor(

Merhaba kızlar, sıkıntılar, depremler, bayramlar, seyranlar geçti, ben hiç gelemedim, yazamadım, Haliyle geçmişi de okuyamadım,
Herkes nasıl? Umarım herşey yolundadır. Ben çok yoruluyorum, hem okul hem ev, benim oğlan iyice yaramazlaştı, yürüme alıştırmaları yapıyor, düşmesin diye sürekli peşindeyiz.
Ayrılıklar bitiyor mu? Doğumlar oldu mu?

Sağlıcakla alırsın kucağına inşallah canım? Doğumun nasıl olacağı belli mi?

Geçmiş olsun tatlım, ne ameliyatı?

selam canım, geçmiş olsun, ben de merak etmiştim seni. inşallah iyileşince daha iyi anlarsın şeklini şimdi tuhaf geliyordur ama normal,zamanla alışır gözün. oğluşunu öp benim için. eşin nasıl? kayınvalide yanında mısın? iyisinizdir umarım . görüşmek üzere tatlım

selam tatlım, epeydir göremiyordum seni, okul yoğundur dikkat et kendine oğluşuna lazımsın. okuldaki yaramazlar evdeki yaramaz derken yorar seni.
bizim ayrılık durumu devam canım, bi ilerleme yok. izin de yok.
kızların da doğum haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun tatlım, ne ameliyatı?[/QUOTE]
saol canım burun ameliyatı oldum.hem sağlık açısından hemde estetik.

saol canım.bende özledim sizleri.ama nedense kötü kötü haberlerden sonra hiç giresim gelmedi bu topiğe kendimi dahada üzdüğümü fark ettim.ama artık uzak kalmak istemiyorum zaten baya durgun topik.oğluş çok büyüdü çok haylaz.:)eşim yanımda bana bakmakla meşgül ttail yapamıyor garibim.senin eşin nasıl izne gelebilicekmi?hala kayınvalide yanındayım önümüzdeki 3-4 ayda burdayım ben malesef(yine kavgalar yine huzrsuzluklar onu hiç sorma kahretsin.görüşelim tatlım sıksık.

Olsun , orada sağlıklı olduğunu bil de zaman akıp gider nasılsa.
Yoğun ki ne yoğun, fiziksel yorgunluğu kenara attım, beynim sulanıyor artık, verdiğini alamamak çok zor birşey öğretmen için. Üstelik öğrencilerimden bazılarının davranışları öyle bozuk ki, hırsızlık mı ararsın, yalancılık mı, üstler başlar perperişan...
Neyse ki bu yıl tayin göreceğiz. Umarım gittiğim okulda bu öğrencileri aramam. Mesleğimin ilk yıllarında soğuttular beni resmen...

Geçmiş olsun tatlım, ne ameliyatı?
saol canım burun ameliyatı oldum.hem sağlık açısından hemde estetik.

saol canım.bende özledim sizleri.ama nedense kötü kötü haberlerden sonra hiç giresim gelmedi bu topiğe kendimi dahada üzdüğümü fark ettim.ama artık uzak kalmak istemiyorum zaten baya durgun topik.oğluş çok büyüdü çok haylaz.:)eşim yanımda bana bakmakla meşgül ttail yapamıyor garibim.senin eşin nasıl izne gelebilicekmi?hala kayınvalide yanındayım önümüzdeki 3-4 ayda burdayım ben malesef(yine kavgalar yine huzrsuzluklar onu hiç sorma kahretsin.görüşelim tatlım sıksık.[/QUOTE]

O ameliyattan bir tane de bana lazım, ben de hiç sevmiyorum burnumu. Biraz zayıflayınca iyice ortaya çıkıyor. Sağlık açısından bir problem var mı bilmiyorum ama. Varsa da alışmışım heralde. Anlayamıyorum.

haklısın canım laf anlatmak bişey öğretmek çok zor. üstelik her kültürden ailenin çocuğuyla farklı iletişim kurmak zorundasın.
annemden biliyorum türlü türlü okullarda süründü yıllarca. erkenden emekli oldu.
bi kaç gündür kardeşime ders anlatmaya çalışıyorum, beynim sulandı valla.allah kolaylık versin canım.
inş tayin yerinizde iyi bi okula gidersin.
bu arada madeciğimizin bebeği doğmuş, faceden duydum. allah analı babalı büyütsün,topiğimizin tatlı annesine hayırlı olsun

Ay çok sevindim, sağlıkla büyütsün, darısı diğerlerinin başına. Kızı mı oldu erkeği mi? Cinsiyetini bilmek iistemiyordu hamileyken....
Van' da bir arkadaşımız vardı. matarani diuye hatırlıyorum. Haberiniz var mı ondan? Özlem ve monaroza ne alemde hakkarilerde...?

matarani ağrıda, faceden gördüğüm kadarıyla kızlar iyiler. buralara pek gelmiyorlar, beni de ihmal ediyorlar zaten
madein Tanem adında bi kızı olmuş, nasıl tatlıdır şimdi minik made

Son düzenleme:
selam kızlar sizi çok özlüyorum yaaa....giremiyorum ama inşallah yeniden döncez eski günlerimize biraz daha herkes free takılsın bakalım yine toparlanırız......öncelikle madenin hepinize çok slmı var....melek Tanemle ilgilenmekle meşgul.......herkesler iyidir inşallah...forumumuzun daimi bekçisi sweetçim sana ayrıca slm...hepimiz boşladık bir sen vefalısın...gerçi okyonusum da sık geliyo galiba.....neyse biz iyiyiz antalyadayız hala...1 aydan fazla daha burdayız...aralık sonunda kocişim izne gelecek sonra da beraber ver elini sarıkamış orduevi günleri:) sevgiler öptm çok

slm cnm oğluşunun doğum günü fotolarınıgördüm çok yakışıklı olmuş yaşı uzun olsun tam birpaşa olmuştopik çok sessiz inş. en kısa zmaanda eski günlere döneriz hem artık paşama kavuştum evliyim başka detler bulurum kendimeözledim eski sohbetlerimizi sweet boş bırakmıyor topiği topik ona emanetmade sağ sağlim atlatmış doğumunu çok sevindimsağlıcakla huzurla büyütsün bebeğini çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…