selam hanımlar iyisinizdir inşallah.
biz bu sene tayinciyiz, garnizonlar geldi.
2 ve 3. bölge yazabiliyoruz.
aklımda şu iller var;
amasya,
aydın-söke,
burdur,
manisa,
samsun,
tekirdağ-çerkezköy,
manisa-alaşehir,
sivas,
balıkesir,
kocaeli-kandıra
ankara-şereflikoçhisar.
buralarda bulunan var mı aranızda? varsa, bana bilgi verirse çok memnun olurum.ulaşım, çevre, lojman, insanları, sosyallik, eşlerinizin çalışma temposu açısından.
biz samsundayız canım,samsun çok güzel bi şehir,lojmanlar fena değil eğer lojman düşünüyorsanız,insanları çok modern anlayışlı yardımseverdir.çalışma temposunu dersen burda 3 kışla var biri dışında diğerleri iyi... benden bu kadar :)
felicityy teşekkürler, ben samsunluyum, samsun güzel şehir ama 6 seneye yakın hiç gitmedim o yüzden ne kadar gelişti bilmiyorum.
burda o kadar çok sıkıldım ki alışveriş merkezi olan bi yer olsun , her aradığımı bulabileyim istiyorum. ve de istediğimde dışarı çıkabilmek tabiki de
burdaki arkadaşlardan da duyduğuma göre balıkesir çok güzelmiş, lojmanlar çarşının göbeğindeymişve de hesaplıymış.
sanırım balıkesir 1, samsun 2. tercihimiz olcak.tekrar teşekkürler verdiğin bilgiler için.
Merhaba kızlar nasılsınız? Kimseler yokk galiba. Bu perşembe kontolümüz var belki doğum bile olabilir. Dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi
Merhaba kızlar nasılsınız? Kimseler yokk galiba. Bu perşembe kontolümüz var belki doğum bile olabilir. Dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi
Sağlıcakla alırsın kucağına inşallah canım? Doğumun nasıl olacağı belli mi?Merhaba kızlar nasılsınız? Kimseler yokk galiba. Bu perşembe kontolümüz var belki doğum bile olabilir. Dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi
kızlar nasılsınız bakalım.üzün süredir gelmedim baya yazı birikmiş okuyamadım tek tekben dün ameliyat oldum.sonunda cesaret ettim ama birazcık pişman oldum.oğluş çok korkuyor benden.anne eee ee kaka diyor (
kızlar nasılsınız bakalım.üzün süredir gelmedim baya yazı birikmiş okuyamadım tek tekben dün ameliyat oldum.sonunda cesaret ettim ama birazcık pişman oldum.oğluş çok korkuyor benden.anne eee ee kaka diyor (
Merhaba kızlar, sıkıntılar, depremler, bayramlar, seyranlar geçti, ben hiç gelemedim, yazamadım, Haliyle geçmişi de okuyamadım,
Herkes nasıl? Umarım herşey yolundadır. Ben çok yoruluyorum, hem okul hem ev, benim oğlan iyice yaramazlaştı, yürüme alıştırmaları yapıyor, düşmesin diye sürekli peşindeyiz.
Ayrılıklar bitiyor mu? Doğumlar oldu mu?
selam canım, geçmiş olsun, ben de merak etmiştim seni. inşallah iyileşince daha iyi anlarsın şeklini şimdi tuhaf geliyordur ama normal,zamanla alışır gözün. oğluşunu öp benim için. eşin nasıl? kayınvalide yanında mısın? iyisinizdir umarım . görüşmek üzere tatlım
selam tatlım, epeydir göremiyordum seni, okul yoğundur dikkat et kendine oğluşuna lazımsın. okuldaki yaramazlar evdeki yaramaz derken yorar seni.
bizim ayrılık durumu devam canım, bi ilerleme yok. izin de yok.
kızların da doğum haberlerini bekliyoruz.
saol canım burun ameliyatı oldum.hem sağlık açısından hemde estetik.Geçmiş olsun tatlım, ne ameliyatı?
Olsun , orada sağlıklı olduğunu bil de zaman akıp gider nasılsa.
Yoğun ki ne yoğun, fiziksel yorgunluğu kenara attım, beynim sulanıyor artık, verdiğini alamamak çok zor birşey öğretmen için. Üstelik öğrencilerimden bazılarının davranışları öyle bozuk ki, hırsızlık mı ararsın, yalancılık mı, üstler başlar perperişan...
Neyse ki bu yıl tayin göreceğiz. Umarım gittiğim okulda bu öğrencileri aramam. Mesleğimin ilk yıllarında soğuttular beni resmen...
Ay çok sevindim, sağlıkla büyütsün, darısı diğerlerinin başına. Kızı mı oldu erkeği mi? Cinsiyetini bilmek iistemiyordu hamileyken....
Van' da bir arkadışımız vardı. matarani diuye hatırlıyorum. Haberiniz var mı ondan? Özlem ve monaroza ne alemde hakkarilerde...?
selam kızlar sizi çok özlüyorum yaaa....giremiyorum ama inşallah yeniden döncez eski günlerimize biraz daha herkes free takılsın bakalım yine toparlanırız......öncelikle madenin hepinize çok slmı var....melek Tanemle ilgilenmekle meşgul.......herkesler iyidir inşallah...forumumuzun daimi bekçisi sweetçim sana ayrıca slm...hepimiz boşladık bir sen vefalısın...gerçi okyonusum da sık geliyo galiba.....neyse biz iyiyiz antalyadayız hala...1 aydan fazla daha burdayız...aralık sonunda kocişim izne gelecek sonra da beraber ver elini sarıkamış orduevi günleri:) sevgiler öptm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?