sağol bitanem darısı başınacanım başbaşa biz kalmak istemedik daha doğrusu tatil planlarımızı hep seneye attık..Buğrayla zor olur diye..yazın da çıkmadık zaten..arabayı da sattığımızdan bebişle perişan olmayalım dedik...gerçi bundan sonra da sıkışıklık olur belki, eve girdik de çok anlayışlılar kuzum benimkiler sağolsun..görümcem sabahtan akşama işte, kayınpeder alışveriş vs.. o da gündüz evde yok..kayınvalidem de akşama kadar bizim için ne pişirsem ne yapsam diye çabalamakla meşgul akşamüstü de oğlumuzu da alıp çıkıyoruz başbaşa dışarı...
çok sevindim canım, eviniz de hayırlı olsun.
inşallah ailece eşinle güzel günlerde oturacaksınız canım, az kaldı.
sen nette fazla dolaşma o halde
ben de başbaşa derken onu kastetmiştim, anladın sen beni
iyilik canım işte aynen devam, eşim aramadı daha bugün.
oo cnm gözünüz aydın babanıza kavuşmuşsunuz çok sevindim inş. kısa zamanda temelli gelir birdaha ayrılmazsınız yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
ahhh ahh ciğerim paralanıyor bunları duyunca:)Allah daha da mutlu etsin kayınvalideciğinle canımcım:))bizimde az kaldı ayın 27 si son.canım çok yanıyor ya.Allah sabırlık versin bana.benimkide kasım sonu gelicek izine.ama nasıl ols abiz gezip ozamadığımızdan dlayı ben hemen ameliyatımı olucam.artık ağzım açık yatmaya başladım kızlar ya.bu sabah bir rahatsızlık hissettim uyandım resmen dilim damağımda uyuyorum ağzım kapanmasın diye.
canım ya oğluşun çok tatlı, faceden yazamadım ama maşallah diyorum hep
iyi geceler birtanecim[/QUOT
sağol teyzesisana da iyi geceler kocaman sevgiler
burdayııııııııım:)))kızlarrrrr kış geldi buralarda daha çok zaman geçiriyo olmamız gerekiyo artık
slm kızlarr nasılsınız benim düğün şafağı çok azaldı 12 gün kaldı:123: haftasonu tanışma yemeğindeydk serbest kıyafetti gittik ama işin kötüsü kimseyle tanışamadık herkez masasında oturdu yemeğini yedi kokteyl tarzı olsa daha güzel olurdu çalgılı falanda oynadı herkez
ihlastan aldığımız temizlik robotum geldi ilk temizliğimiz yaptım kocişimle
selam canım, ben mesaiyle birlikte burdayım valla,
angeldan haber alabildin mi canım, merak ettim.
sen nasılsın,bebiş nasıl?
canım az kalmış, gecede eğlenmene de sevindim, ilk tecrübeni yaşamış oldun.
robot nasıldı memnun kaldın mı? ver paşana yapsın çok alıştırma
alamadım sweetim ya yazmamış bir dahaumarım kötü birşey yoktur...
okyonuscum süpersinmerakla bekliyoruz gelin halini,herşey gönlünce olsun canım benim...
bu arada sweetcim arkadaşının düğününde eklediğin resimleri gördüm,gözlerindeki o hüznü sillmeye çalış olurmu canım benim...biliyorum zor ama sayılı gün ve inşallah sağlıkla hemen geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?