Asker Eşleri

az kalmış canım, inşallah çok güzel geçer her şey.
heyecanla bekliyoruz fotoğraflarını.

bu arada angeldan haberi olan var mı, çok merak ediyorum

Ay ne heyecanlı düğün zamanı eski günlerim geldi aklıma tadını çıkartın sonradan çok özlüyorr insan

az kalmış canım, inşallah çok güzel geçer her şey.
heyecanla bekliyoruz fotoğraflarını.

bu arada angeldan haberi olan var mı, çok merak ediyorum

inş. canım güzel geçer hersey hayırlısı bakalım hemen ekliycem fotoğraf evimi ekledim

angeldan hbrim yok doktora gitmişti tahlil bekliyordu inş. hayorlı hbrlerini alırız özlem ve birtanede yok onlarla konuşan varmı

Desene branşdaşız, nerde görev yapıyorsunuz canım? Ben de bu yaz eş durumundan tayin isteyeceğim, bakalım nasıl olacak...

biz samsundayız canım şehir öğretmen doluymuş meğer geleni il eminde ewde tutuyolar ya da km lerce uzağa veriyolar,nolcak bakalım hayırlısı,bide son durumdan haberin var mı bilmiyorum sayın(!) bakanımız il emrini kaldırıcam puanı yetmeyen kalsın oldugu yerde diyolarmışş...

selamlar canımcımlarım
hepiniz iyisinizdir umarım biz işte dört gün önce antalyaya geldik.çok şükür herşey yolunda şimdilik oğluş da yavaş yavaş alışıyor havaya, ortama, babaannesigile....minnoşla yiyip içip yatıp geziyoruz, babamız yanımızda ya keyfimize diyecek yok daha iki haftadan fazla var izni..bir yandan zaman hiç geçmesin gitmesin diyorum bir yandan da hemen gitsin geçsin şu günler evimizde olalım artık diyorum
öptüm kocaman sevgiler...

canım gözünaydın, hiç gitmeselr iyi olcak da, mecburen işte...
eşinle başbaşa kalamadınız mı canım ya kayınvalidenlere geçmişsiniz, rahat bırakıyorlar mı bari?

canım gözünaydın, hiç gitmeselr iyi olcak da, mecburen işte...
eşinle başbaşa kalamadınız mı canım ya kayınvalidenlere geçmişsiniz, rahat bırakıyorlar mı bari?

sağol bitanem darısı başına canım başbaşa biz kalmak istemedik daha doğrusu tatil planlarımızı hep seneye attık..Buğrayla zor olur diye..yazın da çıkmadık zaten..arabayı da sattığımızdan bebişle perişan olmayalım dedik...gerçi bundan sonra da sıkışıklık olur belki, eve girdik de çok anlayışlılar kuzum benimkiler sağolsun..görümcem sabahtan akşama işte, kayınpeder alışveriş vs.. o da gündüz evde yok..kayınvalidem de akşama kadar bizim için ne pişirsem ne yapsam diye çabalamakla meşgul akşamüstü de oğlumuzu da alıp çıkıyoruz başbaşa dışarı...

çok sevindim canım, eviniz de hayırlı olsun.
inşallah ailece eşinle güzel günlerde oturacaksınız canım, az kaldı.
sen nette fazla dolaşma o halde

oo cnm gözünüz aydın babanıza kavuşmuşsunuz çok sevindim inş. kısa zamanda temelli gelir birdaha ayrılmazsınız yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…