Asker Eşleri

yoo kızlar üzülmeyin ben hiç gitmedim:)en tecrübesiz benimdir

canım katılmak zorunluymuş listede ismimiz varmış ona göre yer ayırtmışlar hayırlısı bakalım:)

teşekkürler tatlım evet bir takım aldık taşınırken kolaylık olsun diye eskisin tekrar alırız diyor benimki 2 yıl sonra değiştirirmişiz ben bir doğu bir batı yaparız diye umuyorum ama bakalım ben pek bişi almadım zten ama ev yinede kalabalık yaa

teşekkürler tatlım evet bir takım aldık taşınırken kolaylık olsun diye eskisin tekrar alırız diyor benimki 2 yıl sonra değiştirirmişiz ben bir doğu bir batı yaparız diye umuyorum ama bakalım ben pek bişi almadım zten ama ev yinede kalabalık yaa [/QUOTE]

bizim ewde öyle 2 odada eşya var bi odamda da gelenler için baza şifonyer kanepe var... boş odamda da ıvır izıvır... eksiklerim bitmedi ha bie bişeler çıkıyooo, bitsin artık tamamlansın ewim

bizim ewde öyle 2 odada eşya var bi odamda da gelenler için baza şifonyer kanepe var... boş odamda da ıvır izıvır... eksiklerim bitmedi ha bie bişeler çıkıyooo, bitsin artık tamamlansın ewim[/QUOTE]

bizimde bir odamızda bekarlıktan kalma bazalarımız var onları doğuya götürmücez bırakıcaz umarım bende gidebilirm:18: bazaların oldugu odada sürüyle kutu var kimisi boş taşınırken lazım olur diye atmadık yemek takımını fln daha hiç açmadım öyle kolili herşeyim günlük kullanacklarımı açtım kahvaltı takıımı fşn almadım ben kimi kutular dolu bir kutuda askeri bot var bir kutu askeri kitap dev bir koli

bizimde bir odamızda bekarlıktan kalma bazalarımız var onları doğuya götürmücez bırakıcaz umarım bende gidebilirm:18: bazaların oldugu odada sürüyle kutu var kimisi boş taşınırken lazım olur diye atmadık yemek takımını fln daha hiç açmadım öyle kolili herşeyim günlük kullanacklarımı açtım kahvaltı takıımı fşn almadım ben kimi kutular dolu bir kutuda askeri bot var bir kutu askeri kitap dev bir koli [/QUOTE]

canım ben kaçıyoum iyi geceler sanırım bizden başka kimse kalmadı topikte:)) bekarlığının son günleri tadını çıkar... gerçi eşinlede bi başka güzel hayatt

canım ben kaçıyoum iyi geceler sanırım bizden başka kimse kalmadı topikte:)) bekarlığının son günleri tadını çıkar... gerçi eşinlede bi başka güzel hayatt[/QUOTE]

iyi geceler canım safak 17 bakalım

yeni okudum canım turgay beymi söyledi?sweetin dediği gibi ihtimalden bahsetmiş olmadı ankarayada gidersiniz için daha rahat eder...sağlıkla gelsin minik prenses

günaydn kızlar,

okyonuscum 29 ekim resepsiyonu bu sene yapılmayabilir, üst kademe bütün resepsiyonlar iptal edildi.
yine de hazırlık yapmışlardır tabi, korkma eşinle birlikte güzel olacaktır. genelde küçük yerlerde kaymakamlıklarda kutlanır, sadece yüksek rütbeler gider, ama demek ki orduevinde de yapacaklar.

felicity hep aşağıda adını görüyordum ama yazmıyordun, hoşgeldin canım. arayı açma.

günaydın kızlar.anneannem yoğun bakım odasında gitmek gitmemek arasında kaldım..annem gelme diyor.sabaha kadar sayıklamış anneannem..bizim okul tadilatta olduğundan bu hafta başlamadık biz..bende eşimle erzurumdayım..kursu vardı en azından yalnız kalmadım ağrıdaangel canım çok geçmiş olsun dualarım seninle..okyanus evin hayırlı olsun..

mataranicim erzurum güzeldir, gez biraz çarşılarını kafanı dağıt. ben 4 yıl kalmıştım orda.
anneannen için de tekrar geçmiş olsun canım, inşallah düzelir. annenin yanında başka kimse var mı?

henüz çıkamadım eşim kursa gitti gelince çıkmayı düşünüyorum..çok ağladım başım çok kötü...anneannem bizimle birlikte kaldığı için yeri geldi annemden yakın oldu bana allahım korusun onu...teşekkürler canım annemle teyzem dönüşümlü kalıyorlar..hayat okadar kısaki düşününce hiçbişeye değmez..çok iyi anladım şu 3 gün içinde.veee her hastalığın başı stres üzüntü..örnek anneannem..dayım vefat ettikten sonra tansiyon hastası oldu.tansiyon kalbi etkiledi kalp böbrekleri etkilemiş...böbrekler akciğerleri etkileyerek zatürreye neden oldular falan..tabi bunlar 10 yılı aşkın sürede sinsi sinsi oluştular.bağırsakları için kolonoskopi gerekiyor kalp yüzünden anestezi uygulayamadıklarından kolonoskobi yapamıyorlar

kızlar çok zor ama strese üzüntüye çok kaptırmayalım kendimizi kafamızı dağıtalım..hayat çok boşş

öyle canım haklısın, hayat çok kısa. her an her şey olabilir, ama zor da olsa derler ya allah sıralı ölüm versin.
allah eşlerimizi çocuklarımızı bize bağışlasın.
her sabah önce haberlere bakıyorum, sonra işe gidiyorum...eşim sabahları arıyorsa rahat bi gün geçiyorum, yoksa...
güçlü olmak zorundasın,hayat çok boş canım, dediğim gibi kafanı dağıt. orduevindeysen git kendine güzel bi kahve ısmarla, tv seyret.

ahh canm yaşadığınız sters hiçbişeyle kıyaskanamaz..orduevindeyim canım haklısın en azından odada ağlayıp durmamı engellerim.

ahh canm yaşadığınız sters hiçbişeyle kıyaskanamaz..orduevindeyim canım haklısın en azından odada ağlayıp durmamı engellerim.

canım o orduevinde odada tek başıma çok ağlamıştım ben, 15 yaşındaydım. nereye geldik biz diyordum.annem babam işe gitmişti, kabus gibiydi. odada durdukça kötü olursun. insanın bilmediği bi yerde annesinden ayrı olması çok zor

kızlar kızılayda patlama olmuş, tanıdık varsa diye çok korkuyorum kimseyi arayamıyorum. öğlen kızılaya gidicektim kitap almaya

kader sweet aynı orduevinde farklı sebeplerden de olsa gözyaşı dökmek varmış...evet patlama olmuş umarım tanıdık birileri yoktur.geçmiş olsun sanave ankaraya:Sbu arada çok alakasız olacak ama erzurumda gezecek özel yerleri biliyormusun

sağol canım, inşallah yoktur...
canım orduevine yürüme mesafesinde üniversitenin kampüsü var, yürüyüş için güzeldir. yemyeşil, büyük bir kampüs. içinde kantini var yöresel ve ziraat fakültesinde üretilen şeylerden alabilirsiniz. güzel kafeler var.
kültür merkezinde genelde bi etkinlik olur üniversite yeni açılmıştır.
orduevine yürüme mesafesinde havuzbaşı diye bi yeri var, kolordunun yanı. o taraflara gidersen cumhuriyet caddesinde dükkanlar var. bi kaç tane kaliteli mağaza vardı, hep oralardan alırdık kıyafet falan.
o caddenin devamında da tarihi yerleri var,
çifte minareli medrese, taşhan...buralarda oltu taşı ve markizit çok güzel ürünler bulabilirsin. gümüş işleri güzeldir.
ama bu kısıma yalnız gitme, eşinle giderseniz daha iyi olur. uzak biraz, tek yürüme.

teşekkürler canım arabayla geldik ağrıdan yakın zaten...dediğin yerlere gidelim..oltu taşı hiç aklıma gelmemişti iyi hatırlattın

teşekkürler cnm çok şükür iyiyim ben. sende iyisindir umarım canım?

canım çok üzüldüm .senden inşallah güzel haberler duyarız. benim kuzenimede bebeğinin down sendromlu olacağını söylediler ankarada. ailesi almanyadaydı almanyaya gitti almanyadaki doktorlarda sağlıklı olduğunu söylemişler. ve maşallah çok tatlı bi tosuncuğumuz oldu ayrıca çokta zeki. Allahtan umut kesilmez canım inşallah sağlıklı bi kızın olur.

teşekkür ederim canım asker eşlerinin mobilyalarıda benziyor hayatları gibi ben bir takım koltuk aldım hem misafirleri yatırıcam hem oturucaz ileride kendi evim olur inş. özendiğimi alırım

canım eşyalarını bende merak ettim ama göremiyorum. nereden bakabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…