Asker Eşleri

slm kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim kocaman öpüyorumm

angel canım duarım seninle inş. güzel hayırlı hbrler duyucaz senden içini ferah tut herşeyin hayırlısı olsun hakkında ailene şimdilik hbr verme test sonuçların çıksın ona göre bir yol izlersin Allah yardımcın olsun tatlım

monacığım hoşgeldin, bu aralar sessiz malesef, ben daimi topikteyim mesaide.

angelcım ne desem bilemiyorum ki,doktor bişey var dememiş ki, ihtimaller üzerine konuşmuş.
biliosun doktorlar her ihtimali söylerler, korkucak mıyız panik mi olucaz düşünmezler pek.
senin ve kızın için dua edeceğim canım, stres yapma ne olur. iyi düşün iyi olsun.

Canım benim öncelikle yeni farkettim bebisin olacağını Allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin.hiç canını sıkma dr lar bu konuda soğuk kanlı oldukları için bisey soluyolar sonrada açıklama bile yapmiyolar sen uzuldugunle kalıyorsun aynı durum bir akrabamın basına geldi dr bebeği almayı teklif etti ama onlar istemedi kaderimiz dediler suan maşallah çok çok sağlıklı ve Zeki bir cocuk lütfen canını sıkma eminim senin bebeginde çok sağlıklı

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim....

Teşekkür ediyorum kızlar hepinize
belki de kendimi suçladığım için bu kadar umutsuzum
inşallah sağlıklıdır ve onunla ilgili kurduğmuz bütün hayallerimizi gerçekleştirebiliriz
bebeğimin cinsiyetinin haberini bu şekilde vermek istemezdim
eşim gelmeden kendimi toparlamam lazım
iyi ve kötü haberi vermek biraz zor olacak

hoşbuldum cnm, eski günlere döneriz inşallah....
evimle ilgili foto ekledim kızlar buyrun bakın bakalım beğenecekmisiniz

baktım canım fotolara çok güzel allah huzurla oturmayı nasip etsin.
yatak odası takmımız çok benzio, salondaki tv sehpasının koyu rengini oturma odasında kullanıyorum ben de:)

teşekkür ederim canım asker eşlerinin mobilyalarıda benziyor hayatları gibi ben bir takım koltuk aldım hem misafirleri yatırıcam hem oturucaz ileride kendi evim olur inş. özendiğimi alırım

angelcım iyi düşün ki iyi olsun, sweetin de dediği gibi doktorlar bütün ihtimallerden bahsederler.
inşallah sağsalim gelecek kızınız....

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım asker eşlerinin mobilyalarıda benziyor hayatları gibi ben bir takım koltuk aldım hem misafirleri yatırıcam hem oturucaz ileride kendi evim olur inş. özendiğimi alırım

en iyisini yapmışsın canım hiç gerek yok 2 takıma, zaten taşınma falan derken
ne hale gelecekler..ben keşke biraz daha mantıklı düşünseydim diyorum şimdi:)
çok güzel herşey uyumlu, hadi bakalım az kaldı heyecan dorukta

benim koltuklar birde yıkanmaz kumaşmış taşınırken kirlenirse yıkayamıycm az kaldı cnm heyecan dorukta valla safak 17 125ti ne çabuk geçti

hoşgeldin canım...
kendi adıma iyiyim ben
sen nasılsın nerelerdesin?

iyiyim valla canım annemin evimden son demlerimizi yaşıyoruz oğluşumla.haftaya kayınvalide evinde olucaz.oğlumunda bir sürü sorunları çıktı.sünnet olması gerekiyormuş.babamızda yanımızda yok.ne yapıcaz bilmiyorum(

allah yardımcınız olsun canım anne oğul..
sünnet olayında da ailenle falan halledemezmisiniz?

allah yardımcınız olsun canım anne oğul..
sünnet olayında da ailenle falan halledemezmisiniz?
yok canım malesef yola çıkıcaz o yüzden yaptıramadım.artık kayınvalidemde yaptırıcam mecburen.
düğün telaşındayım cnm sen nasılsın kayınvalidendemisin

Allah kolaylık versin tatlım.tatlı telaşlar bunlar.yok canım annemdeyim 27 sinde orda olucam.

yok canım malesef yola çıkıcaz o yüzden yaptıramadım.artık kayınvalidemde yaptırıcam mecburen.

Allah kolaylık versin tatlım.tatlı telaşlar bunlar.yok canım annemdeyim 27 sinde orda olucam.

amin tatlım geçmiş olsun cnm kayınvalidende halledersin benim çevremdede vardı böyle sünnet olan küçük bir operasyonla hallediliyor üzülme

amin tatlım geçmiş olsun cnm kayınvalidende halledersin benim çevremdede vardı böyle sünnet olan küçük bir operasyonla hallediliyor üzülme

saol canım.biliyorumda hayatım işte babası yanında olmayınca zor olucak benim için.yani en azındna böyle bir günde oda olmak isterdi.

saol canım.biliyorumda hayatım işte babası yanında olmayınca zor olucak benim için.yani en azındna böyle bir günde oda olmak isterdi.

orası öyle canım ama artık eşin geldiğinde ailece bir kutlama yaparsınız sayılı gün çabuk geçer eşin geldiğinde inş. bir daha ayrılmazsınız hep yanınızda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…