Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlemcim, çok üzülüyorum, inan söyleyecek birşey bulamıyorum. Canım benim, çok geçmiş olsun...![]()
canım benım ya hep aklımdasın zaten..ilaçlarını aksatma canm..geçecek bu günler ama sağlığından olmamamız lazım..ne kadar elde oda ayrı
Özlemim Allah yardımcın olsun canım,ilaçlarını aksatma iyi gelecektir
sağlığına dikkat et kendin ve eşin için
geçecek bu günler en kısa zamanda inşallah
dualarımız seninle tatlım
doktor eşi olan var mı benim dışımda ...eşim sabah 7 de evden çıktı hala gelmedi muhtemelen gece de gelmez![]()
günaydınn , güzel bir gün diliyorum.
sweetciğim doğum günün kutlu olsun canım. eşinle birlikte kutlayacağınız nice doğum günleri dilyorum![]()
selam kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm bu ara olaylar çok arttı sürekli patlama sesi var, önceki gece baş ağrısıyla uyudum sabah bi kalktım hala migren hat safhada ardından istifralar başladı..hemen acilin yolunu tuttuk,tahliller yapıldı neyseki hiç birşey çıkmadı, doktor psikoloğa sevk etti, hemen oraya gittim,adam son zamanlarda nasılsınız der demez "burdan nefret ediyoruuuuuumm,çok korkuyoruuuumm,,uyuyamıyoruuuuum" diye psikoloğa 1 saat ağladım...adam resmen bana acıyarak baktı, sohpet ettik uykularımı düzene soksun diye ve korkularımı,gerginliğimi hafifletmek için ilaç verdi içer içmez sızıyorum...düşünün yaa acilde sedyede yatarken hemşireye "şehitlerimizi,yaralılarımızı buraya mı getiriyorsunuz" diye sordum ...hiç iyi değilim hiiiiiççç....var mı benim gibi acil psikoloğa sevk edilen sorarım size..... terör böyle bişey olsa gerek ..........................
eşin napıyor özlemim bakamnete gelemiyorsun yada ben denk gelmiyorum..yalnız kalma nette kafan dağılır..
bende yüksekovadayım burasıda karışık baya.sürekli görevde eşim.özlemcim sabır bugünlerde geçecek.lojman çıkmadı mı sizin biz lojmandayız dışarda olmaktan biraz daha iyi lıojman
sağol ablacım, teşekkür ederim. eşim gelemedi ama hediyesini göndermiş, çok duygulandım...
özlemcim ne diyeceğimi bilemiyorum, ara sıra nete gel konuşalım rahatla, eşin yanında en azından ondan güç almaya çalış canım.
sincanım benim ya ağlattın beni.çok geçmiş olsun.Allah yar ve yardımcın olsun.
eşim nöbetçi...yalnız geçince dahada sıkıcı burası..odadan bile çıkmıyorum..çıkasım gelmiyor..anneannem çok rahatsız..annem moralman çökük ve ben yanlarında değilim..içim acıyor.anneanneme bişe olmasın diye dua ediyorum ama bağırsak kanserinden şüpheleniliyor..o hep bizimleydi.onsuz bir ev düşünemiyorum.o içten gülümsemesi kokusu olmadan naparız biz.yeri geldi anneme söyleyemediğim şeyleri onunla konuştum..eşimle evlenmeme en çok o destek oldu..ölürüm ben ona allahım nolur düşünülen şey olmasın..yürüyemiyor son zamanlarda..kalça kısmında yaralar açılmış..ağlamaktan yazamıyorum..annem onu kaldırmaya çalışırken belini incitmiş...içim yanıyor..moral vermeye çalışsamda olmuyor olmuyor..canlarım benim..nolur size bişe olmasın..annem anneannem babam abim..hep böyle uzak kalacğım sizlere..çok yalnız hissediyorum kendimi özellikle bugun
eşim nöbetçi...yalnız geçince dahada sıkıcı burası..odadan bile çıkmıyorum..çıkasım gelmiyor..anneannem çok rahatsız..annem moralman çökük ve ben yanlarında değilim..içim acıyor.anneanneme bişe olmasın diye dua ediyorum ama bağırsak kanserinden şüpheleniliyor..o hep bizimleydi.onsuz bir ev düşünemiyorum.o içten gülümsemesi kokusu olmadan naparız biz.yeri geldi anneme söyleyemediğim şeyleri onunla konuştum..eşimle evlenmeme en çok o destek oldu..ölürüm ben ona allahım nolur düşünülen şey olmasın..yürüyemiyor son zamanlarda..kalça kısmında yaralar açılmış..ağlamaktan yazamıyorum..annem onu kaldırmaya çalışırken belini incitmiş...içim yanıyor..moral vermeye çalışsamda olmuyor olmuyor..canlarım benim..nolur size bişe olmasın..annem anneannem babam abim..hep böyle uzak kalacğım sizlere..çok yalnız hissediyorum kendimi özellikle bugun
Kızlar sıkıntıdan mutfağa verdim bugün kendimi
börek,pasta,kurabiye herşeyi yaptım ama yiyecek kimse yok
eşim yine nöbetçi![]()
ooohh ellerine sağlık canımm ben geleyim valla canım istedibazen benim de hamaratlığım tutuyor yaptıkça yapasım geliyor aslında heveslendim şuan ama iilaçlar mal etti beni kolumu kaldıracak halim yok:2:
Özlemim gelsen ne güzel olurdu :81:
burada ki yalnızlık üzerime yıkılıyor sanki
şu dönemi atlat sonra bol bol döktürürsün börekleri,pastaları
biz de yemeğe geliriz![]()
sağolun kızlar ama çok zoruma gidiyor..ben kötüyüm psikolojik olarak..kaldıramıyorum bir çok şeyi...ne yapacağım bilmiyorum..güçlü görünmekten bıktım ..yataktan bile kalkmadım sabahtan beri..çıksam nereye çıkayım çıkacak yer yok..kimseyi tanımıyorum ..nede mutluymuşum geçen seneler...anneannecimle en azından konuşabiliyorduk..ben gittikçe kötü oluyorum kızlar..biraz uyumaya çalışayım..sasbahtan beri kolon kanseri inceledim..başımda çok fena..moralinizi bozmamışımdır umarım...akşama gelirim inşallah..