slm kızlar bugün evimi yerleştirdik dün mobilyalar geldi bugünyerleştik ama paşam nöbette bugün annemle toparladık perdelerimi taktık halılarımı yerleştirdik çok güzel oldu kaldı 18 gün heyecan git gide artıyor:123: inş. hayırlısıyla atlatıcaz bir yandan davetiyelerimizi dağıtıyoruz gelinliğimde bitmek üzere 28 eylülde teslim alıcam
ooooooo süper hemen resim istiyoruzzz
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna Allah güç ve sabır versin inşallah. ne zman konuşmaya ihtiyacın olursa bende buradayımselam kızlar nasılsınız...ben çok kötüyüm bu ara olaylar çok arttı sürekli patlama sesi var, önceki gece baş ağrısıyla uyudum sabah bi kalktım hala migren hat safhada ardından istifralar başladı..hemen acilin yolunu tuttuk,tahliller yapıldı neyseki hiç birşey çıkmadı, doktor psikoloğa sevk etti, hemen oraya gittim,adam son zamanlarda nasılsınız der demez "burdan nefret ediyoruuuuuumm,çok korkuyoruuuumm,,uyuyamıyoruuuuum" diye psikoloğa 1 saat ağladım...adam resmen bana acıyarak baktı, sohpet ettik uykularımı düzene soksun diye ve korkularımı,gerginliğimi hafifletmek için ilaç verdi içer içmez sızıyorum...düşünün yaa acilde sedyede yatarken hemşireye "şehitlerimizi,yaralılarımızı buraya mı getiriyorsunuz" diye sordum ...hiç iyi değilim hiiiiiççç....var mı benim gibi acil psikoloğa sevk edilen sorarım size..... terör böyle bişey olsa gerek ..........................
al bendende o kadar canım benim eşimde bugün nöbetçi bende kek ve pofidik poğaça yaptım kendimi tutmasam kurabiyede yapacaktımda telefon internet tv derken zaman geçti :)Kızlar sıkıntıdan mutfağa verdim bugün kendimi
börek,pasta,kurabiye herşeyi yaptım ama yiyecek kimse yok
eşim yine nöbetçi
eşim nöbetçi...yalnız geçince dahada sıkıcı burası..odadan bile çıkmıyorum..çıkasım gelmiyor..anneannem çok rahatsız..annem moralman çökük ve ben yanlarında değilim..içim acıyor.anneanneme bişe olmasın diye dua ediyorum ama bağırsak kanserinden şüpheleniliyor..o hep bizimleydi.onsuz bir ev düşünemiyorum.o içten gülümsemesi kokusu olmadan naparız biz.yeri geldi anneme söyleyemediğim şeyleri onunla konuştum..eşimle evlenmeme en çok o destek oldu..ölürüm ben ona allahım nolur düşünülen şey olmasın..yürüyemiyor son zamanlarda..kalça kısmında yaralar açılmış..ağlamaktan yazamıyorum..annem onu kaldırmaya çalışırken belini incitmiş...içim yanıyor..moral vermeye çalışsamda olmuyor olmuyor..canlarım benim..nolur size bişe olmasın..annem anneannem babam abim..hep böyle uzak kalacğım sizlere..çok yalnız hissediyorum kendimi özellikle bugun
slm kızlar bugün evimi yerleştirdik dün mobilyalar geldi bugünyerleştik ama paşam nöbette bugün annemle toparladık perdelerimi taktık halılarımı yerleştirdik çok güzel oldu kaldı 18 gün heyecan git gide artıyor:123: inş. hayırlısıyla atlatıcaz bir yandan davetiyelerimizi dağıtıyoruz gelinliğimde bitmek üzere 28 eylülde teslim alıcam
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna Allah güç ve sabır versin inşallah. ne zman konuşmaya ihtiyacın olursa bende buradayım
canım çok çok teşekkür ederim..
günaydın madecim günaydın sweetcim...yaa kızlarr ben tayin döneminde nette bi bayanla tanıştım onlarında buraya çıkmıştı...netten bi kaç ay görüştük, geçen hafta onlar geldiler,tesadüf eşlerimiz devreymiş ve aynı yerde çalışıyolarmış yemeğe felan çağırdı bizi ben de önceki gün ağırladım onları çok tatlı bi kadın çok sevdim, bi gün bizler de görüşürüz belki
Günaydın kızlar,taze gelin yedin askerliği beee bişey kalmamış:)güle güle kullan...
mataranim inşallah iyileşir anneannen ve uzun bir ömür sizinle olur canım benim,sıkıldığında arasana kızım ya...
özlemcim geçici bir süre ordasın eminim çok zor ama birazcık sabır,allahım sağa salim sorunsuz dönmeyi nasip etsin inşallah..
sweetcimm çok şanslısın eşin çok düşünceliymiş...birliktee çook uzun doğumgünleri kutlayacaksınız inşallah...
angelım bebik nasıl?
günaydın madecim günaydın sweetcim...yaa kızlarr ben tayin döneminde nette bi bayanla tanıştım onlarında buraya çıkmıştı...netten bi kaç ay görüştük, geçen hafta onlar geldiler,tesadüf eşlerimiz devreymiş ve aynı yerde çalışıyolarmış yemeğe felan çağırdı bizi ben de önceki gün ağırladım onları çok tatlı bi kadın çok sevdim, bi gün bizler de görüşürüz belki
canım bebiş çok iyi değil malesef
geçen haftadan itibaren solunumunun düzene girmeye başlaması gerekiyordu ama girmedi,elleri bile daha gelişememiş
kahroluyorum bu aralar çok çaresizim,bugün turgay bey'e gideceğim
annemlerde istanbul'da çok önerilen bir doktor bulmuşlar,bir gelişme sağlanamazsa oraya gideceğim korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?