Asker Eşleri

Aman canım kilo alıp verme 10 gün içinde, gelinliği tam cuk dikiyorlar :123:

selam ayesercim,
katılıyorum evin eksikleri hiç bitmiyor, hergün bişey geliyor insanın aklına, ama çok zevkli bişey kendi yuvanı kurmak

canım eşin gelicekmiş çok sevindimm, izin zamanı geldi demek inşalalh hiç ayrılmayacağımız günler de gelir birtanecim

İnşallah canım, hepimizin, şimdi nerden düştüyse aklıma, gelir gelmez dil kursu çıkacak diye eşime korkuyorum, alt komşumuza çıkmış da... :97:

inşallah çıkmaz canım ama zorla yapmazlar heralde dil kursunu,zaten yurtdışı görevinden geliyor, sanmıyorum ama...ben çok istemiştim eşime ankarada bi kurs çıksın diye geçen sene çıkmadı kısmet işte...

selam ayesercim,
katılıyorum evin eksikleri hiç bitmiyor, hergün bişey geliyor insanın aklına, ama çok zevkli bişey kendi yuvanı kurmak

Selam tatlım
Ben evlendikten sonra atandım canım, evimi kendi emeğimle değil ailemin yardımlarıyla kurdum, keşke kendim yavaş yavaş kurabilseydim, herşey daha da içime sinerdi. Bir de çok aceleye geldi herşeyim...

Son düzenleme:
canım inş kendi evinize geçerken her şeyi keyfine göre rahat rahat seçersin. hem ailelerin desteği olmadan çok zor oluyor herkes için. ben de işe yeni girmiştim, ailem destek oldu. eşiminkiler de olmayınca hep ucuzuna sadesine kaçtık taşınıcaz diye. taşınamıyoruz da en komiği

Bu sene çıksa eşine ne güzel olur ya,
Geçen yıl burdan afganistana giden biri döndüğünde istanbula bir kursa gitti, Kars görevini eşi yaptı resmen.

keşke canım ama eşim o görevdeyken hiç bi kurs çıkmaz,
işi gereği katılması gereken kurslara bile katılamadı, hastaneye gidip rapor alamadığı için.
yoksa bi ay ıspartada olacaktı. gider gelirdi.
kısmet artık, sağ salim dönsün de...

Bu sene çıksa eşine ne güzel olur ya,
Geçen yıl burdan afganistana giden biri döndüğünde istanbula bir kursa gitti, Kars görevini eşi yaptı resmen.

Haklısın canım, şimdi sanki ev edinme konusunda prova yaptık gibi. Yerleşik bir düzenimiz olunca daha güzel olacak herşey. Umarım...
Canım benim ya, taşımamanız da çok komik gerçekten, trajikomik de işte... Anladın sen beni...

Güle güle kullanın tatlım, ama çok erken kurulmuş bir cümle, evin eksikleri hiç bitmez, göreceksin,

büyük eşya eksiğimiz kalmadı ama küçük eksik çok var

Aman canım kilo alıp verme 10 gün içinde, gelinliği tam cuk dikiyorlar :123:

inş. kilo vermem canım ya arkası ipli olck sıkarsın ipleri sorun olmaz dediler yemek bile yiyemiyorum kilo almam ama kiloda vermesem bari yoksa tüm gece onu düzeltmekle geçer :44:

bu arada eşinin gelmesine az kalmış şafağınız kaç bizim düğün şafağımız 24

sağolun canımcımlarım son güne kadar heyecanımı içimde tutuyorum aksilik olursa ya diye..inşallah olmasın ve 20 günü doya doya geçirelim ( iyi ki geçen gelmesinde 10 gündü) bu arada sizler için de zaman çabuk geçsin eşlerniz hemencik gelsin......öptm herkesi....bir de neeeerrrrrde o eski soooohbeeettttleerrr

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
ayeser ve birtane eşlerinize kavuşmanıza az kalmış çok sevindim şekerler,gözünüz aydın,minik erkeklerinizi çok öpüyorum
okyonus şafak bitmiş sayılır tatlım
ben pek iyi değilim dün kontrolüm vardı bebişin durumu çok iyi değil malesef
cuma günü de istifamı vereceğim,çıkıyorum işten
bu yoğunluk bebeğe ve bana hiç yaramadı malesef

Günaydın kızlar evdeki interneti kapattığımız için çok sık giremiyorum ama emin olun aklım sizde...sweetcim inan bu sabrının karşılığını alacaksın tıpkı senden önce eşlerini bekleyenler gibi,allah sağa salim kabuştursunda çocuklarınıza anlatacağınız anı olarak kalsın sadece...

okyonusum taze gelinim yedin askerliği beeee şafak azalmış,tüm cicilerinide güle güle kullan minik okyonuslarınız olsunda elleriyle şeftali yapsınlar o koltuğu...

mataranim ağrı dağı nasıl güzelmi?alışabildinmi?

birtanem çok sevindim seninde az kaldı bir yıldan az hatta eşine kavuşmana,buğrada babasını görünce çok mutlu olacaktır eminim...

angelım hayırdır umarım bi sorun yoktur?bak kesinlikle turgay şenerden randevu al!!

özii umarım iyisindir?

mona,ayeser,laksu,derinim dünürüm hepinizi öpüyorum kendinize çok dikkat edin....

selam canım iyi diyelim iyi olalım,çok karışık buralar sabaha kadar olay vardı,sürekli bombalar patladı durdu,eşim önceki gün nöbetçiydi nöbet tuttuğu yeri taradılar ama haberlere bile çıkmadı, rüyamda bile sürekli teröristlerle savaştayım artık o derece....sen ne yapıyorsun nasılsın? kaç haftan kaldı? rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

günaydın kızlar,
angelcım geçmiş olsuın tatlım dikkat et kendine, sanırım yatman gerekiyor. bebiş ve senin için en iyisi nasıl olacaksa onu yap canım, güzel haberlerini bekliyorum.

madecim sağol güzel dileklerin için, inşallah geçecek bu günler. tam iki ay oldu eşim gideli. sen nasılsın bebiş kocaman olmuştur artık az kaldı, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

özlemcim seni öyle iyi anlıorum ki, sabır ve dua etmekten başka bişey de gelmio elimden. dediğin gibi haberlere çıkmayan çok şey yaşanıyor,sadece bizler yaşıyoruz bunun acısını, korkusunu...

canımm inan çok dua ediyorum sana allah yardımcın olsun,ne diyeyimki allah onlarında belalarını versin...

kızlar biz iyiyiz şükür 10 haftamız kaldı inşallah,dualarınız içinde nasıl içten aminn diyorum bilemezsiniz,rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…