günaydın sweet nasılsın? ablamlardaydım ne zamandır..gezmeden tozmadan vakit bulup giremedim..şimdi de gitme hazırlıklarımız başladı bakalım
sende ne var ne yok kuzu
inşaat teknikeriyim canım şantiye şefliği yapıcam hayırlı olur inş. Hakkımda :44: Düğünümüze az kaldı şafak 28eşin düğünden önce geliyor bizim düğüne birlikte katılırsınız
meslektaşız seninle bende asker eşi ve aynı zamanda inşaat teknikeriyim şimdilik belediyede çalışıyorum ama tayin olunca ne olacak bilmiyorum
slm kızlar nasılsınız haftasonu mobilyalarımız geliyormuş sonunda yerleştiricez evimi perdelerimde dikilmiş onlarıda teslim aldık evle ilgili eksiğimiz kalmadı
hayırlı olsun canım, bak panik yapıyordun nasıl yetişecek diye, ne güzel olacak evin, güle güle oturun paşanla
aa ne güzel canım siz hangi sehirdesinizbelediyeyide tayin olamıyosun o kötü yaa :44:ben yapı denetimde çalışıyordum şimdi istanbulda ofisi olan yurt dışı kaynaklı bir firmada şantiye sefi olarak başlıycam 62 villa yapılmış kaba yapı bitmiş ince yapıdalar yaza doğruda olimpik yüzme havuzu ve çevre düzenlemesine geçilecek bakalım inş. hayırlı olur benim için :97:
canım iyi yapmışsın gezmişsin, gidiş ne zaman?
ben de idare ediyorum canım işte, dua etmekle beklemekle geçiyor zaman...bildiğin gibi tatlım
slm kızlar nasılsınız haftasonu mobilyalarımız geliyormuş sonunda yerleştiricez evimi perdelerimde dikilmiş onlarıda teslim aldık evle ilgili eksiğimiz kalmadı
haftaya pazartesi inşallah canım..iki gün öncesinden kociş gelecek kısmetseanlıyorum canım..hep aynı zamanlar işte....Allah can sağlığı versin
güle güle kullanın topiğimizin çıtır gelini
Evet canım son senemiz hatta benim burada son 2 ayım diyebilirim:)))
Canım ya anlıyorum seni ben nerdeyim diyorsun sürekli((
canım merhaba sende hoşgeldin. levent nasıl? İyi hamilelik her şey yolunda çok şükür:) sen branş öğretmeni olduğun için derslk sistemi var galiba. benimde var bi sınıfım şu an bütün camları inmiş durumdabizimde geçen sene daha iyiydi şimdi onlar gitti hep yenilerde il içinden falan gelmiş 2 tane yeni atama var onlarda seminerdeymiş okul açılınca gelecekelrmiş umarım onlar selamlaşacak tarzda insanlardır:...
günaydın kızlaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?