Asker Eşleri

evet canım, faranjit falan..su bile içemiyorum, bakalım bugün iş bırakma eylemi yapıcam.banane ben mi kurtarıcam devleti kocam yeterince kurtarıyor. sen atlatabildin mi gribi?
atlattım sayılır,ılık şeyler iç hep sweetcim...aynen bencede o kadar yatan memur var birgünde sen dinlen ki mazeretin var...

madeofhonor ; siirtteyiz de 500 mü? yakıtla birlikte falan mı?Siz nerdesiniz ki o kadar fazla.

evet yakıt ve lojman güzelleştirme,eskişehirde...
ama pek çok arkadaşımız var farklı illerde onlarda da aynı...

evet lojmanlar ankarada da 500 civarı. o da orta hallisi. o yüzden bi çok insan kirada oturmayı tercih ediyor zaten burda, hem o kadar para ver hem de döküntü evlerde otur. eşimin de benim de lojman hakkımız var ama ev kiramız daha uygun olduğu için tercih etmiyoruz. eşim doğudan dönünce ne yapıcaz bakalım...

doğudandır belki.lojman güzelleştirmeye ayrı kesinti alınmıyo bizde.lojmanlarımız gayet bakımsız :)

doğudandır belki.lojman güzelleştirme tarzı kesintiler yok bizde.lojmanlarımız gayet bakımsız :)

ben polis eşiyim kızlar istanbulda lojman 134 lira aidat falan 250 kısın 400 bile olmuo nie size o kadar fazla yaaa

bilemicem nedenini, ama benim çalıştığım kurumun bile en dandik ve şehre en uzak 1+1 lojmanı 250 tl, 400 de yıllık yakıt. onda da ancak bekarlar kalıyor zaten.

çok adaletsizce ya bizde masraf yaptık ama full yapılı binalarda var ben gercekten ücretsiz sanıodum askerlere lojmanlarını

çok adaletsizce ya bizde masraf yaptık ama full yapılı binalarda var ben gercekten ücretsiz sanıodum askerlere lojmanlarını

bir çok insan öyle zannediyor zaten 5 yıl önce bir lojmana 2.500 tl masraf yapmıştık,sırf banyo tuvalet lavabo akıntısı için. tesisat çürüktü komple.en azından bizden sonra oturan rahat etmiştir.

malesef pek çok kişi böyle esracım hatta elektirik ve su parası vermediğimizi düşünende var...TÜRK askerine paralı ama yabancı askersen natoda çalışan yada incirlik üssünde onlara cidden herşey parasız...

kantinde uygun değildi bizde kızlar hatta dışardan hiç farkı yoktu nerdeyse biz mecbur kalamdıkça almıyorduk

günaydın herkese pelincan gözün aydın canım allah bir daha ayrılık göstermesin ...
ben diyarbakırdayım aidatla falab 280 ödüyüruz kızlar lojmana amaevinden çok memnunum pırıl pırıl biz girmeden 1 yıl önce mutfak dolapları tuvalet banyo heryer yapılmış bizde antrelere balkonlarına fayans yaptırdık girince memenunum yani...

Çok güzel açıklamışsınız ozdelice, teşekkürler Gerçekten böyle rütbe farkı muhabbeti yapan hanımların olması çok enteresan. Komşuluk ilişkisi olur ama hanımlar arasında. Yani kimse kimseye bi yaptırım uygulayamamalı. Siz hiç böyle bi durumda kaldınız mı?

bunu sadece asker eşlerini özgülemek yanlış bence...valinin eşi,bir emniyet amirinin eşi,okul müdürünün eşi gibi çeşitlerimizde var...ben insanın kendisini nasıl ortaya koyduğuyla alakalı olarak bu tarz şeyleri yaşadığını düşünüyorum...kimsenin eşine şu albayın karısıymış,yada şu komutanın kaırısymış diye yaklaşmam ve bu yüzden de hürmet göstermem dolayısı ile böyle bişey yaşanmasına fırsat vermedim vermemde....

madecime katılıyorum, bence bu tamamen kişilik meselesi. bir müsteşar eşi bi bakan eşiyle karşılaşınca insan bizimkilerin kıymetini anlıyor. kişinin içinde kalan yaşayamadığı kompleksleri varsa eşi apartman görevlisi bile olsa kendisini first lady zanneder. bunlara takılmayın ve korkmayın, önemli olan sizin eğitim, iş, kültür seviyeniz. sizden bu yüzden çekinen insan kim olursa olsun zarar veremez.

beğenmekle kalmadım bayıldım sweetim:)

neye inanacağınız ve neyi yaşayacağınız size kalmış,
ama alalh korusun eşinizi güneydoğuya tek başına yollamak zorunda kalırsanız çok daha korkunç gelecektir bu size. bunlara takılmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…