Asker Eşleri

suriye, suriye, suriye bıktım artık haberlerde bunu duymaktan. araplar hangi savaşta bizim yanımızda yer almışlar ki. 1. dünya savaşında ingiltereye yardım ederek Atamın ümmetçilik politikasını yerle bir etmemişler mi? şimdi bizden ne bekliyorlar??? ne halleri varsa görsünler.

öyle uzgun ve sınırlıyım kı başım ağrıdan çatlıyor.eşimde nöbette zaman geçmıyo sankı.bende duamı edıp yatıyorum.hepinize hayırlı geceler allaha emanet olun eşlerınız ailenız butun asker ve polislerımız.allaha emanet rabbım hepımızı korusun.

abd türkiye suriyeye girsin diye bu operasyona izin verdi dertsiz,yoksa bıçak kemiğe dayandı edebiyatına karnım tok benim.10 yılda 1000'e yakın insanımızı yitirdik ve tam abd'nin suriye'ye girmemizi istediği bir konjoktürde bıçak kemiğe dayandı ne hikmetse...bak göreceksin bu iş suriye savaşına dönecek.

bence bunun barışçıl çözümle halledilebilecek bir tarafı kalmadı
israil zamanında beyruta kaçırılan tek bir askeri için ülkeye girdi
yok demokrasi yok barış türküleriyle yıllardır binlerce şehit verdik

hassasiyetini anlıyorum angelteacher, ama demokrasi-barış denilmeyen 90'lı yıllarda daha fazla şehit verildi.
hepimizin tek istediği daha çok ya da daha az şehit vermek değil tamamen sıfırlanması yani barış, kastettiğim buydu sonu barışa varacak bir çözüm.

12 şehit, ciğerleri yanıp tutşan 12 ayrı ev...allahım ailelerine sabır ver...

birkaç ay önce eşim bir şehidimizin evine şehadet haberini verdi. hiç unutamıyoruz o gün ve ondan sonra yaşanılanları.allahım sen bütün askerlerimizi eşine, çoluğuna, çocuğuna, annesine babasına bağışla...

Askeri konvoya saldırı
Şemdinli'de sıcak saatler...
18 Ağustos 2011 Perşembe, 00:54
Zeki DARA / HAKKARİ (AHT)

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerce askeri konvoya saldırı düzenlendi. Askerlerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgede operasyonlar sürerken, saldırıda ölü ya da yaralı olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçe merkezinden Irak sınırına doğru giden askri konvoya, ilçeye 15 kilometre mesafede bulunan Bağlar Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Saat 23.30 sıralarında açılan ateşe askerlerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Teröristlerin karanlıktan faydalanıp kaçmasının ardından bölgede operasyon başlatıldı. Saldırıda ölü ya da yaralı olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.

Son düzenleme:

yazmayayım dıyorum ama dayanamıyorum işte..

eski bir asker eşi olarak sayın derındenız tek dıyecegınız barıs demekmi? barısı tüm hukumetler önerdi ama karsımızdaki insan olmadıktan sonra güya yapılan ateskesler hep havada kaldı unutuldu gitti.. şuradaki öenmli noktayı gormuyorsunuz biz baska mılletlerın topraklarını işgal edip vur-kaç teknıgıyle gerilla tarzı savasmıyoruz biz baska mılletlere satasmıyoruz.. onlar gerlıyor bızım huzurumuzu bozmak için cabalıyorlar ,iç çatısma yaratıyorlar ,bizi tahrik ediyorlar ama yinede barıscıl olmak gerek oylemi.. bende buna katılmıyorum işteee katılamıyorum nedense 12 sehıdın ardından.. biri 20gunluk evli biri 4 diğeri6ay kalmıs emekli olmasına ..sözun bittiği yer ..içimde ne fırtınalar kopuyor ama toparlayıpta bır cumle yapamıyorum sankı doğru kelımelerı bulamıyorum gibi..

90lı yıllara hiç girmeyın ıstersenız uzaktan tvden yada radyodan dınledıklerınız kadarıyla yorum dahı yapmayın mumkunse..

şehit diye arap'a ağlayana..bir ermeni öldü diye hepsi ermeni olana..mehmetcik şehit olduğunda suskun kalanlara lanet olsun.!!

şehit diye arap'a ağlayana..bir ermeni öldü diye hepsi ermeni olana..mehmetcik şehit olduğunda suskun kalanlara lanet olsun.!!

Barış ha...Gerçekten çok hümanistsiniz arkadaş...Biz her şehit haberinde günlerce ağlıyoruz kaldıki o analar babalar eşler ne haldedir...Kim için ne için şehit veriyoruz biz bunu bile bilmezken neyin barışı bu kimin barışı...Türkiye Cumhuriyeti ile kim barış yapacakki onlar kim ki barış yapılsın? Değer mi? Şurda yazılmaya bile değmeyecek it sürüleri...Hiç hayvanla barış yapılır mı?

Pkk vurunca sesi soluğu çıkmayanlar TSK vurmaya başlayınca savaşın çözüm olmadığını ve hiçbir şeyin çözülemeyeceğini söylemeye başladılar."NE O , ACIDI MI????"

Pkk vurunca sesi soluğu çıkmayanlar TSK vurmaya başlayınca savaşın çözüm olmadığını ve hiçbir şeyin çözülemeyeceğini söylemeye başladılar."NE O , ACIDI MI????"

deniz seninle olan muhabbetlerimizin ardından gerçekten yazdıklarına çok şaşırdım..barış kelimesini kullanmak için karşı tarafı yani pkk denen silahlı örgütü tanıman gerekir...ne demek istediğini istersen biraz aç..gerçekten herkes bugun sinirleri gergin beklerken gelip bu tarz konuşmanı yadırgadım...benm eşimin arkadaşı ve benmde çok yakın bir arkadaşım olur kendisi şuan çukurcanın bir dağında ve haber alamıyoruz ondan..ailesini düşünemiyorum...trihe bakıldığında isyanlar bastırılmıştır..isyancılarla oturup anlaşma yappılmamıştır...en yakını kurtuluş savaşı dönemlerinde yine bunlarında atalarının olduğu gruplardır..

bencede katılıyorum ne barışı arkadaş bence başbakanın lafıyla yazmış en son dediya silaha silahla karşılık vermemek lazım diye oda sinirle söyledi galiba ona cevap gb bence kökünüü kurutmak lazım demiş bencede kökünü kurutmaları lazım pkknin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…