Asker Eşleri

Uzaktan bakıp da barış olsun yok demokratik yollarla çözülsün demek kolay
benim canımın kanı yere aktıysa ben niye onların yerle bir olmasını istemeyeyim ki
canım yandı ama gel oturup,konuşup,barışalım yok öyle bir dava
:47:

inanın şuan bütün askerler hazır kıta evim karakol bahçesinde istihbarattan alınan bilgilerle onlarda ayaktalar nöbeti olan yada olmayan farketmiyor herkesin sinirler altüst karanlıkta bekliyoruz lanet olsun demekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef ölüm kolay ama pkk nın kör kurşununa gitmek alçakça

burada klavyenin başında dua etmekten başka bir şey yapamıyorum... Allah askerlerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun...

http://www.haberturk.com/yasam/haber/660185-cukurcada-taciz-atesi

özlemcim bence de sen bir an önce ayrılmaya bak ordan, ertelemeyin. git gide kötü olacak.
eşin de kışladan çıkmasın, orda güvende olacaktır.
jeli niye gelmedi bu gece merak ettim. o taraflar da karışıktı.:44:

ben de merak ettim jelbyi inşallah herşey yolundadır
özlemcim dikkat et kendine dualarım seninle

kızlar ben iyiyim merak etmeyin.akşam misafirler vardı giremedim aklım hep sizdeydi hemen açtım yazdıklarınıza bakmak için.swett inşallah eşinden haber alabilmşsindir.hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.eşimin arkadaşı çukurca da şehit düştü malesef.motivasyon kötü moraller bozuk.konuşamıyoruz bile.Allahım yardım et Türk askerine güç ver moral ver.bu akşam başbakanın suriye artık buna göz yumamayız demesiyle kendimi kaybettim ekran başında.eşimin küfür ettiğini duymamıştım bunca yıldır ben.öyle boş geliyorki bu haberler bana.yok kandili bombaladılar.umarım askere göstermelik olsun diye boş dağları bombalatmıyorlardır.biz bende dahil halk olarak koyun gibiyiz arkadaşlar.herkes düşmüş ekmek derdine geçim derdine.insanların bunları düşünücek halimi kaldı.halmi bıraktılar.biz bunlarla oyalanırken olanlar oluyor.birileri bu işten götürüyor götürüyor.bu itler dağlarda her aldıkları masum can için para alıyor.bizim gariban askerimiz gibi değil onlar.kansızlar imansızlar vicdansızlar.bizim askerimiz yerde görse çekip vurmaz acır anasına babasına.vurucaksın it soyunu alıp beslemiceksin.hizmet vermiceksin kendi fabrikasını yakana yediği kaba sı.ana.çok doluyumda heralde bunları başbakan okusa benide alıcak ergenokan dan.

Son düzenleme:
Rabbim askerlerimizi korusun şehit ailelerine yakınlarına gani gani rahmet,sabır eylesin=( şu saat oldu hağla uyuyabılmış değilim nişanlım asker...

Günaydın kızlar,umarım aydınlık bir gün olur diyeyim...kandil bombalanmış pehhhh,yerin bilmem kaç metre altındaki sıçanları bombalayamadıktan sonra silahlı eğitim yapmaktan öteye gitmez o bombalama...sanki o kkkkkkkkkkkkkkkklerde maldı öylee dışarda bekliyodu gelsinde beni bombalasınlar diye...yabancı bi tv kanalında izlemiştim ilk hava harekatı sırasında bu itler inlerinde internete giriyodu,bizimkilerde habire yukarıdan bombalıyodu...çok işe yaramıştı çooookkk:47:

Uzaktan bakıp da barış olsun yok demokratik yollarla çözülsün demek kolay
benim canımın kanı yere aktıysa ben niye onların yerle bir olmasını istemeyeyim ki
canım yandı ama gel oturup,konuşup,barışalım yok öyle bir dava
:47:

Canım yeni katılıyorum aranıza bi bilgim yok ama merak ettim canım yandı falan demişsin ay yoksa eşine falan bişeymi olduuu? :53::43::14:

merhaba kızlar, eşimle konuştum gece çok şükür.
jelicim eşinin arkadaşına çok üzüldüm, içim parçalandı. ne desek ne yapsak eşini teselli edemicez. allah belalarını versin.:47:
ben de malesef inanamıyorum uçakların işe yaradığına, köpek leşi görmek istiyorum sadece. ama bizim hümanist(!) yapımız müsaade etmez onları göstermeye de. hem mecliste oturanlara ne yapıcaz? onlar da dağdan inmedi mi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar, eşimle konuştum gece çok şükür.
jelicim eşinin arkadaşına çok üzüldüm, içim parçalandı. ne desek ne yapsak eşini teselli edemicez. allah belalarını versin.:47:
ben de malesef inanamıyorum uçakların işe yaradığına, köpek leşi görmek istiyorum sadece. ama bizim hümanist(!) yapımız müsaade etmez onları göstermeye de. hem mecliste oturanlara ne yapıcaz? onlar da dağdan inmedi mi?

eşinden haber almana iyi olmasına sevindim canım :38:

günaydın:58:
kızlar şu ordumuzu küçük düşürüp mağlup etmeye çalışan medya gibi yapılanları küçümseyip dalga geçmekten vazgeçsek nasıl olur:47:
tsk çok güçlü bir ordudur..şehitlerimizin kanı eminim ki yerde kalmayacaktır....lütfen canımızı daha da acıtmaktan vazgeçelim.....ben eminim kandilde ve diğer dağlarda şu anda yüzlerce leş var..ama yaya olarak gidip tespit yapılana dek saklıyorlar:47:
ayrıca barış kelimesine ben de katılmıyorum...barış savaşta olur...savaşta mıyız biz???? terör=savaş demek değildir..savaş ve barış kelimesi o canilerin kendilerini haklı çıkarmak için kullandıkları kelimeler:47:

sweetçim çok sevindim:70:
jellycim eşinin psikolojisi nasıl alt üsttür şimdi:58: Allah yardımcısı olsun...onun ve tüm asker polisimizin:72:

sağol birtanecim, konuştum rahatladım. ama sürekli tetikteyim. işimi gücümü bile doğru dürüst yapamıyorum iş yerimde. herkes acıyarak soruyor, eşin nerdeydi, kaç yıl..aa vah vah...
türk ordusu çok güçlü evet ama birileri gücünü kırmak için elinden geleni yaptı malesef. buna da demokrasi dendi.
sakin olacakmışız türk halkı olarak, sabırlı olacakmışız, amaç bizi kızdırmakmış falan. ee sonuç? giden gitti işte. kucağında bebeğiyle eşinin cenazesine giden asker eşini gördünüz mü? onun insan hakkı yok muydu...

ya ben anlayamıyorum kızlar, 3 km nasıl kablo döşenirken kimse görmez? 500 kg patlayıcı döşenirken kimse nasıl görmez?

Back