Asker Eşleri

Hepiniz gibi ben de çok kötüyüm kızlar...Sabahtan beri ağlıyorum...her gün bi haber her gün bi haber...Memlekette komutan bırakmadılar tutukladılar, ölen ölüyor ah vah 2 gün geçmeden unutulup gidiliyor. Allah sabır versin geri kalanlara. Gidişatımız hiç iyi değil. Atam bir subayı için Menemen'i yaktı bunlar da bayram sonunu beklerler anca...Allah yardımcımız olsun...

müslüman edebiyatı yapmaktan başka birşey değil işte bu
ramazanda çalışmıyoruz ara verdik demek gibi saçma sapan bişey bu yaaa
insanı soğutuyorlar bazı şeylerden...
hareket başlamış ulan bukadar şehit mi gerekiyordu bişeyler yapmak içinnnn!!

sabahtan itibaren migrenim tuttu o kadar sinirlerim bozuk ki gözyaşlarıma hakim olamıyorum
8 evlat...nasıl bir dram...ne kadar büyük bir acı...
neden hala bu itlere kibarlık yapılıyor
bu ülkenin evlatları beşer onar gidiyor gözümüzün önünde
ateş düşmeyen ev kalmadı bu ülkede
kendi çıkarları uğruna terörü bitirmeyen bu zihniyete lanet olsun
kendi evladımız bile suriye kadar değerli olamadı yazık ayıp günah

Allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun inşallah. Allah ailelerine sabır versin.Allah gerise kalanları bizlere bağışlasın.hepsini korusun rabbim. amin

haberı duydugum an özlem geldi aklıma ins diye diye gırdım cok sukur sen ve eşin iyisin ama ya diğerleri suan bogazım dugum dugum konusmak yazmak bakmak dusunmek zor.. bu gerizekalılar askeri tıkcaklarına hapse şu oç ları yakalasalar yaa .. butun suclarda ileri teknolojıyızde neden terör denılınce gerıden takıp edıyoruz ,ettırılıyoruzzz bende buna anlamıyorummm...

lütfen aklına mukayyet ol önce eşin yanında mı bılmıyorum ama eger yoksa endişelerını esıne anlatmakı aklı sende olmasın bi surelıgıne en azından.. sen esının iyi oldugunu bılıyorsun esınde senın değilmi gerisini teferruat olarak gör şimdilik olur mu? son olarak her ihtimale karsı ara koridarda yat bu gece ciddi dıyorum bak oraya yer yatagı yap yada yapın esınle beraber.. basımızdan gectı tecrube biz ozamanlar kucuktuk gerci.

kasvetliciğim canım evet eşim masa başında çalışıyo çok şükür...benim korkum merak ettiğim dağdaki askerimiz allah onlara yardımcı olsun ailesine sabır versin...evim askeri yere yakın ve 5. kat yatak odam da sığınak gibi zaten...bi bok yiyemezler bence onlar saklansın şimdi korkma zamanı onlarda..... sweetciğim zaten ben de düşünüyorum hemen ayrılcam 10 güne kadar...

merhaba arkadaşlar Allah bütün askerlerimizi korusun bizde hakkari\ şemdinlideyiz geçen gece inanın korkudan oturduğumuz yerden kalkamadık ateş açıldı birde lojmanı taşladılar Allahtan eşim evdeydi o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum

özlem, canım allah sabır versin, allahım görevde olan bütün askerlerimize güç kuvvet versin. canım nerede olduğunu yazmasan daha iyi olur bence. ağrıda yakalanan bir itirafçının yazısını okumuştum korkutmak istemiyorum ama askerler kadar eşleride hedefimiz diyordu. canım binbir türlü insan geliyor buraya. daha öncede terörist takip etmişti burayı. 2004 falandı yanlış hatırlamıyorsam.

özlemcim dualarım seninle sizinle.
evet durma orda en kısa zamanda ayrıl...

farklı farklı isimler var aşağıda okuyorlar
birşey de yazdıkları yok neden acaba?????
noluyoruzzz????

bence de yer söylemeyelim kızlar, sadece küfür edelim takipçimiz çok madem, ben hep o bölge bu bölge tarzında yazmaya çalışıyorum. bölgeleri batsın gerçi

12 şehit 12 aile......yazdıklarınızı okuyorum sürekli...haber sitelerindeki yorumları okuyorum........çok üzülüyorum..........yazılacak söylenecek herşey mevcut zaten bu sayfalarda...sabırlar diliyorum hepimize.......

suriyeyle gerilen günlerde abd ve ırakın bombardımana ses çıkarmaması umarım aklımdaki iki gün sonra suriyeyemi sorusunu doğru çıkarmaz...Allahım askerlerimizi polisimizi koru...sabahtan beri ruh gibiyim...ne yazasım ne konuşasım geliyor

Back