off deliricem eşimin telefonu kapalı
kasvetliciğim canım evet eşim masa başında çalışıyo çok şükür...benim korkum merak ettiğim dağdaki askerimiz allah onlara yardımcı olsun ailesine sabır versin...evim askeri yere yakın ve 5. kat yatak odam da sığınak gibi zaten...bi bok yiyemezler bence onlar saklansın şimdi korkma zamanı onlarda..... sweetciğim zaten ben de düşünüyorum hemen ayrılcam 10 güne kadar...
off deliricem eşimin telefonu kapalı
merhaba tatlım diğer topiklerden tanışıyoruz bende merak etmiştim seni eşinin tayin durumu belli olacaktı
ama sanırım yine ayrısınız...
telaş yapma şarjı bitmiştir veya tel yasaktır şu an
bende merak ettim şimdi haber alınca yazıver
merhabalar
bişeyler yazmak istiyorum sizlere moral vermek istiyorum ama nasıl nasıl...
daha bir kaç gün önce eşimin nöbet arkadaşını mayın patlatılması sonucu haince kaybettik
yataga yatınca eşim uyku uyuyamıyor...
inşlh topikdeki bayanların eşlerinde bişey yoktur diyorum
içimiz yandı kelimeler tarifsiz kaldı ne olacak böyle ne kadar daha canımız yanacak kaç ocak daha sönecek..
rabbim şehitlerimizin ailelerine eyüp a.s sabrı versin
yaralıları şafi ismiyle şifa versin
şehit olanların makanımı cennetül ala eylesin
vatanımızı şu hainlerin elinden kurtarsın eşlerimize güç kuvvet bizlerede bolca sabır versin inşlh
şu başımızdakiler ne yapacaklarsa artık yapsınlar ramazanmış suriyeymiş diye diye gitti canlarımız..
bence şu anda bilmediğimiz görmediğimiz o dağlardaki inlerinde tek tek geberiyorlardır...bu kadar kısa zamanda nasıl kaçacaklar...yol yok iz yok....sayı konusuna çok takılmayın derim bir de.....sağ kalanları leşleri gömüyormuş hemen
anladım canımsağol canım, güneydoğuda malesef, eş götürülemeyen görevde. arıyorum açmıyor. uyku yok bu gece.
duyarlı türk milleti olarakyok neymiş bıçak kemiğe dayanmış, yok neymiş ramazanı bekliyolarmış, yok neymiş sözün bittiği yerdelermiş... ne bu beee bu milleti daha ne kadar uyutacaklar bitsin artık bu kahrolasıca pkk. 3-5 tane soysuzla baş edemiyormu koskoca ülke. sabır falan kalmadııııııııııııııııııı
başınız sağolsun canım ,birbirimizn derdinden ancak biz anlarız. eşin için ne zordur şimdi. arkadaşını kaybetmenin acısı. inşallah bir gün bitecek bu terör belası
birtaneciğim ,dilerim öyledir. taş taş üstünde koymasınlar, inlerinde yatan köpekleri gebertsinler inşallah. şu anda türkiyede milyonlarca insan bunun için dua ediyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?