Asker Eşleri

tabıkı canım benım korkma sırası onlarda ama unutmakı o..ç.. larında vur kaç gibi kacak dovusme sergiliyorlar allah korusun yani..

canım biz lojmandaydık evimiz 5.kattaydı catıya roket attılar 92de sen ne dıyosun.. eşinin durumunun gayet iyi olmasına inan cok sevındım.. senınde can guvenlıgın acısından demıstım yanlıs anlama yani.

özlemciğim yazdıklarını okudukça orada bulunan asker ve polislerimiz için daha da üzülüyorum. bakalım bombalamanın ardındangüzel haberler gelecek mi. orada binlerce pisliğin öldürüldüğünü duymayı okadar çok istiyorum ki. inşallah önceden haber alıpta kampları boşaltmamışlardır
arkadaşın söylediğine katılıyorum kızlar, kimin ne olduğunu bilmiyoruz. asker eşiyiz diye yazıyorlar ama kimsenin ne olduğunu bilmiyoruz. temkinli olmakta fayda var

ya evet bir yorum yapın abri başımız sağolsun gibi ...ne diye okuyorsunuz neye bakıyorsunuz anlamıyorum...bu sayfaya ziyaretçiler yasaklanmalı bişeler yapılmalı diyede düşünüyorum..bu ne ya zaten sinirlerimiz bozukkk

slm kızlar gene yandı yürekler yandı ciğerler allahım somalidekilerede acıyorum ama onlara gösterdikleri ilginin birazını da askerlerimize gösterseler off of bitmeyecek bu göz yaşı

lacey bombalamanın ardından yine birşey çıkacağını sanmıyorum. şehit haberleri geldiğinden beri basında operasyon olacak diye söylendi durdu. o itler boş durmamıştır inlerine saklanmıştır. basına da lanet okuyorum. bu tür haberleri vermesinler (bombalanacak, operasyona gidiyorlar vs gibi haberleri)herşey olup bittikten sonra duyulsun. şu an milletin gözünü boyuyorlar sadece. neymiş operasyon yapılmış mış mış........

offffffffff allahım sen sabır ver hepimize.........

unutmayın... eğer merak edip gelen okuyan varsa şunu şöyle bilsinki HER ZAMAN BU BÖYLE OLACAK!!! TEK MİLLET.! TEK DEVLET.! TEK BAYRAK .! TEK DİL.! Allah eştiğiniz kuyuya düşürsün hepinizi ş...sizler

merhabalar
bişeyler yazmak istiyorum sizlere moral vermek istiyorum ama nasıl nasıl...
daha bir kaç gün önce eşimin nöbet arkadaşını mayın patlatılması sonucu haince kaybettik
yataga yatınca eşim uyku uyuyamıyor...

inşlh topikdeki bayanların eşlerinde bişey yoktur diyorum
içimiz yandı kelimeler tarifsiz kaldı ne olacak böyle ne kadar daha canımız yanacak kaç ocak daha sönecek..
rabbim şehitlerimizin ailelerine eyüp a.s sabrı versin
yaralıları şafi ismiyle şifa versin
şehit olanların makanımı cennetül ala eylesin
vatanımızı şu hainlerin elinden kurtarsın eşlerimize güç kuvvet bizlerede bolca sabır versin inşlh

şu başımızdakiler ne yapacaklarsa artık yapsınlar ramazanmış suriyeymiş diye diye gitti canlarımız..

ben zaten sabahtır burdayım.bende asker eşiyiim ben merak ettiğim için okuyoorum yorum yazamıyoorum yazacak sölicek şeyleri hakkaten tükettirdiler.insan ne diyeceğini şaşırıyoor.bende geçen sene şırnaktaydım.özlemin halini ordakilerin halini çok iyi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

bence şu anda bilmediğimiz görmediğimiz o dağlardaki inlerinde tek tek geberiyorlardır...bu kadar kısa zamanda nasıl kaçacaklar...yol yok iz yok....sayı konusuna çok takılmayın derim bir de.....sağ kalanları leşleri gömüyormuş hemen

sağol canım, güneydoğuda malesef, eş götürülemeyen görevde. arıyorum açmıyor. uyku yok bu gece.

yok neymiş bıçak kemiğe dayanmış, yok neymiş ramazanı bekliyolarmış, yok neymiş sözün bittiği yerdelermiş... ne bu beee bu milleti daha ne kadar uyutacaklar bitsin artık bu kahrolasıca pkk. 3-5 tane soysuzla baş edemiyormu koskoca ülke. sabır falan kalmadııııııııııııııııııı

başınız sağolsun canım ,birbirimizn derdinden ancak biz anlarız. eşin için ne zordur şimdi. arkadaşını kaybetmenin acısı. inşallah bir gün bitecek bu terör belası

birtaneciğim ,dilerim öyledir. taş taş üstünde koymasınlar, inlerinde yatan köpekleri gebertsinler inşallah. şu anda türkiyede milyonlarca insan bunun için dua ediyordur.

hanımlar hepinize hayırlı geceler.bende sizler gıbı sınırlı ve öfke doluyum.sabahtan beri askerımıze polisimize dua köpeklere beddua edıyorum.bende şehıt yakınıyım allahım şehıtlerımızın ailelerıne sabır güç versın.şehıtlerımız nur içinde yatsın.eşim bu gun nöbetçi allahım butun askerlerımızın yardımcısı olsun.çok canım skılıyor moralım bozuk.allhım fırsat versın bu köpeklerın kökü kazınsın inşallah.

sağol canım, güneydoğuda malesef, eş götürülemeyen görevde. arıyorum açmıyor. uyku yok bu gece.
anladım canım
dua et bolca inşlh bişey yoktur iyidir
muhakkak arar seni fırsatını bulursa
duyarlı türk milleti olarak
ağzında değil yürepinde türküm diyenler olarak hep aynı şeyleri düşünüp söylüyoruz ama sesimiz duyulmuyo
versinler silahları elimize bizde gidelim savaşmaya
eminim evimizde oturup ağlamaktan eşlerimizi göreve gönderirken arkalarından okuyup allaha emanet etmekten haberlerde bişeymi oldu diye beklemekten çok daha fazla acı vermez ölsekte...

sağol canım
çok zor okul arkadaşı ilk nöbet arkadaşıydı..inanamadı defalarca aradı telini 1 saatte bir paket sigara bitirdi

tek temennimiz bir gün bitecek olduğunu düşünmek
o bir gün inşlh çok uzak değildir

ne kadar iyi olabilirse o kadar-ama herşeye rağmen iyi geceler arkadaşlar...
sizlere sabır diliyorum özellikle de eşi bölgede görev yapan arkadaşlara.
umarım tüm sorunlar mümkün olan en barışçıl yöntemlerle ve insanlar zarar görmeden gerçekleşir.

bu mubarek ramazan gecesınde bol bol dua edelim allah askerımıze polısımıze güç versın.inşallah yarın tvlerde köpeklerin parçalanmış leşlerını ızler tum turkıye.inşallahh inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…