27yim laksu:26: son şas değildir..yaş problemi yok artık biliyosun..kaldırıldı ya da yükseltildi diye biliyorum..sen ne mezunuydun canım
kpss maratonuna bende katılıcam bu yıl ama önce evlilik marotonunu halledicemsabah mesaiye gittiğinde bende azcık ders çalışırım diye umuyorum gece pek çalışamam kanımca Allah yardımcımız olsun
Kızlar bugün itibariyle tekrar kpss çalışmaya başladım
70 puan almıştım ve o puan atanmam için yeterli değil
ben de eğitim bilimleri ile startı verdim gkgyden de sadece tarih ve anayasa çalışacağım
matematiğime güveniyorum zaten aldığım puan da onun etkisi çok büyük
doğumdan önce eğitimi bitirip tekrar yapmam lazım
gazam mübarek olsun
canım sen bu dönemlerin keyfini çıkar sonra düşünürsün kpss canavarını
paşan işteyken rahatça çalışırsın
Birtanem oğluşun biraz daha büyüsün rahat rahat hazırlanırsın
eşin de sizinle olacak zaten o zaman fırsat bulup çalışıp atanırsın canım
sen şimdi en zor ve en güzel mesleği yapıyorsun
canım inşallah bu defa hepimiz için son sınav olur
ben de deneme sınavlarına girerim diye düşündüm
hem iş hem ev biraz zor olacak ama yapmak zorundayım keşke bu yıl az da olsa çalışsaymışım diyorum 70 puanı görünce hayırlısı artık
Hadi bakalım hayırlı olsun canım,en iyisi ya şimdi çekersin özel sektörüde doğumdan sonra çok zor olur. İnşallah gönlünden geçen olur
bende 74 aldım hiç çalışamadım tam haırlanmaya başladım dershaneye gidiyordum kayınvalidem rahatsılandı...
çok ağırlaştı içim elvermedi onun orda tek başına çaresi kalmasına kursu bıraktım biim cadıyı aldım kocişe bye deyip kayınvaldemlere gittim...
3 ay onlarda kaldım ve kayınvaldem dahada ağırlaştı ve onu kaybettik...cenaze işleri mevlütler derken 6aya yakın oralarda kaldım bu aradada tayin çıktı ev topla antalyaya gel ev bul temizle yerleştir.derken sınav günü geldi çattı bende boş bir şekilde girdim sınava....hani pişmanmıyım ders çalışmayıp oralarda kaldığım için değilim aslında en azından annem gibi gördüğüm en a onun kadar değer verdiğim bir insanın son nefesinde onunla olmakda güeldi...:97:canım annecim allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun seni çok seviyorum....
allah rahmet eylesin canım
malesef bazen planlarımızın dışında gelişiyor hayat
ama olsun umudumuz hala var bu defa olacak
olur inşallah laksucumgüzel düşünelim ki olsun
ah benim minicik okyonusum..öyle olmuyo işte tatlişkom..sende nasıl kendimi görüyorum bilsenpaşan işe gidiyo ve sen öğlene kadar onu ne kadar çok sevdiğini, akşama kadar da ona ne yemek yapsam nasıl karşılasam nasıl planlar yapsam ayyyyyyyyyyy aşııııııkıııııııımmmmm diye iç geçirişlerini düşünüyosun
özlemcim şimdi öyle olursa şöyle olur böyle olursa şöyle olur diye demeçler vermek yerine yaşa ve gör derimher ikisinin de artıları ve eksileri var....ben zaman zaman aaaahhh aaaaahhh keşke ev tutsaydık eşimin durumu belli olduğunda, bir buçuk sene kaldı demeyip taşısaydık diyorum...bazen de amaaaan kim uğraşacaktı şimdi evin derdiyle oh keyfim tıkırında diyorum ama yani ikisinin arası bazen bir saat bile olabiliyor yani eşinden ayrı yaşamaya başlayınca ruh halin de alt üst oluyor ister istemez..gerçi benim durumlar daha farklı bebiş falan......sen en iyisi evi koydur bir odaya, bir süre bak durumlara..olmadı ev tutarsınız ...evinin orada olması güzel..bizim ev depoda, kira ödüyoruz iki yıla vurunca az para değil...hadi kirasından geçtim bir sürü stres olduk aksilikler oldu falan...... bitanem herşey gönlünce olsun
canım geçmiş olsun inşallah birşey yoktur.kızlar az önce büyük bi patlama oldu yerimizden sıçradık umarım önemli bişey yoktur
canım benim batmandayım ben inş tez zamanda kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?