kızlar size bişey danışmak istiyorum...biz evi taşicaz...eşim diyoki ailemin yanında kal,kayınvalidenin evi büyük eşyalarımızı bir odaya koy,sana da bir oda versinler dior.en azında hem birikim yaparız hem de içim rahat eder diyor...kayınvalidemle de konuştum onlarda çok istiyor,kararınıza saygılıyız diyorlar..ben de diyorum ki kayınvalideme yakın bir ev tutayım tek başıma oturayım...ama emin değilim yalnız kalabilirmiyim diye...ki ev tutsam bile hiç bir birikim yapamayız..çünkü ben formasyon başvurusu yapcam eğer çıkarsa zaten başka ilde misafirhanede ya da ordu evinde idare etcem eşyamda kaynanada kalcak...ama formasyon alamazsam kpss kursuna gidip düz memurluğa hazırlancam eşimin memleketinde...yani çok kararsızım sizce formasyon alamazsam kursa gitcem ama kayınvalidemde kalayım yoksa kendime ev mi tutayım..lütfen fikir verin bana...ha bu arada kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlar yaptığıma ettiğime karışmazlar ama benim zaten psikolojim bozuk olacak en ufak bişeye alınırım diyorum...eşimde diyoki söz veriyorum sana eğer 2 gün sonra yok annenle babanın yanında huzur bulamadım dersen hemen ev tutarız diyor...kafam darmadağın...
kızlar size bişey danışmak istiyorum...biz evi taşicaz...eşim diyoki ailemin yanında kal,kayınvalidenin evi büyük eşyalarımızı bir odaya koy,sana da bir oda versinler dior.en azında hem birikim yaparız hem de içim rahat eder diyor...kayınvalidemle de konuştum onlarda çok istiyor,kararınıza saygılıyız diyorlar..ben de diyorum ki kayınvalideme yakın bir ev tutayım tek başıma oturayım...ama emin değilim yalnız kalabilirmiyim diye...ki ev tutsam bile hiç bir birikim yapamayız..çünkü ben formasyon başvurusu yapcam eğer çıkarsa zaten başka ilde misafirhanede ya da ordu evinde idare etcem eşyamda kaynanada kalcak...ama formasyon alamazsam kpss kursuna gidip düz memurluğa hazırlancam eşimin memleketinde...yani çok kararsızım sizce formasyon alamazsam kursa gitcem ama kayınvalidemde kalayım yoksa kendime ev mi tutayım..lütfen fikir verin bana...ha bu arada kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlar yaptığıma ettiğime karışmazlar ama benim zaten psikolojim bozuk olacak en ufak bişeye alınırım diyorum...eşimde diyoki söz veriyorum sana eğer 2 gün sonra yok annenle babanın yanında huzur bulamadım dersen hemen ev tutarız diyor...kafam darmadağın...
özlemcim ben genelde kayınvalide yanında kalma olayına karşı çıkarım. ama sen iyi insanlar karışmazlar diyosun. eşin de destek. istediğin zaman kafan bozulursa evine çıkarsın canım. bence maddi manevi faydası olabilir sana. şu anda tek maaşla ayrı bi ev masrafı olur sizin için. sana sakin ve sessiz bi ortam sağlayabilecekler mi? eve giren çıkan çok mu? çoluk çocuk falan gelip gider mi? bunlar seni gerebilir canım yaşadığım için söylüyorum, insan kimseye halini anlatmak dahi istemiyor. asker eşi olan annem dışında beni kimse anlamıyor mesela. acıyarak bakıyorlar.
yalnızlıktan kesinlikle korkma ayrıca kendi evine çıkarsan da, hiç bi sıkınıtı yaşamıyorum ben. çok daha rahatım ama bünye meselesi ben severim yalnızlığı. ders çalışman için de iyi olabilir aslında. formasyon olayın belli olunca düşün istersen tatlım.
amin ablacım, çok güzel yazmışsın. ellerine sağlık.
sen nasılsın, özledik seni.
sağol ablacım yaa varya bu şehri ateşe verseler içim yanmaz...allah topunu kahretsin...it sürüleri....
özlemciğim arkadaşlar yazmışlar bütün ayrıntılarıyla. galiba 2 kişi yaşıyorlar kayınvalidenler.bana kalırsa da bir süre birlikte yaşa. hem senin içinde iyi olacaktır. herzaman yalnızlıkta çekilmez zaten. bu arada kendine hedefler de koymuşsun. birde evle ilgilenmezsin hiç olmazsa. kendini tamamen hedeflerine odaklarsın. hem eşinin içide rahat olur.dilerim olmaz ama baktın olmadı sorunlar çıktı ,ayrı eve çıkarsınkızlar size bişey danışmak istiyorum...biz evi taşicaz...eşim diyoki ailemin yanında kal,kayınvalidenin evi büyük eşyalarımızı bir odaya koy,sana da bir oda versinler dior.en azında hem birikim yaparız hem de içim rahat eder diyor...kayınvalidemle de konuştum onlarda çok istiyor,kararınıza saygılıyız diyorlar..ben de diyorum ki kayınvalideme yakın bir ev tutayım tek başıma oturayım...ama emin değilim yalnız kalabilirmiyim diye...ki ev tutsam bile hiç bir birikim yapamayız..çünkü ben formasyon başvurusu yapcam eğer çıkarsa zaten başka ilde misafirhanede ya da ordu evinde idare etcem eşyamda kaynanada kalcak...ama formasyon alamazsam kpss kursuna gidip düz memurluğa hazırlancam eşimin memleketinde...yani çok kararsızım sizce formasyon alamazsam kursa gitcem ama kayınvalidemde kalayım yoksa kendime ev mi tutayım..lütfen fikir verin bana...ha bu arada kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlar yaptığıma ettiğime karışmazlar ama benim zaten psikolojim bozuk olacak en ufak bişeye alınırım diyorum...eşimde diyoki söz veriyorum sana eğer 2 gün sonra yok annenle babanın yanında huzur bulamadım dersen hemen ev tutarız diyor...kafam darmadağın...
Kızlar bugün itibariyle tekrar kpss çalışmaya başladım
70 puan almıştım ve o puan atanmam için yeterli değil
ben de eğitim bilimleri ile startı verdim gkgyden de sadece tarih ve anayasa çalışacağım
matematiğime güveniyorum zaten aldığım puan da onun etkisi çok büyük
doğumdan önce eğitimi bitirip tekrar yapmam lazım
gazam mübarek olsun
kolay gelsin canım, inşallah bu sınavda daha iyi bir puan alıp atanırsın
Kızlar bugün itibariyle tekrar kpss çalışmaya başladım
70 puan almıştım ve o puan atanmam için yeterli değil
ben de eğitim bilimleri ile startı verdim gkgyden de sadece tarih ve anayasa çalışacağım
matematiğime güveniyorum zaten aldığım puan da onun etkisi çok büyük
doğumdan önce eğitimi bitirip tekrar yapmam lazım
gazam mübarek olsun
angelcim kolay gelsin..bebek gelmeden ders işinin zor kısmını halletmeye bak derimben de geçen sınavdan 72 almıştım,keşke çalışsaymışım...belki hazırlanırım 2012ye kurum avukatlıkları için..ama çok zor... oğlumla hiç gözüm kesmiyor artık 30 35imde atanırım ben anca
angelcim kolay gelsin..bebek gelmeden ders işinin zor kısmını halletmeye bak derimben de geçen sınavdan 72 almıştım,keşke çalışsaymışım...belki hazırlanırım 2012ye kurum avukatlıkları için..ama çok zor... oğlumla hiç gözüm kesmiyor artık 30 35imde atanırım ben anca
ah canım sen daha gençsin anlaşılan ben yaşlandım be güzelim benim bu seferki sınav son şansımyaştan giremicem doğru düzgün bir yere
canım benim bende tekrar başladım kpss maratonuna benim süpürgesiz cadı büyüdü artık haftasonları babasına sepetleyip birde kurs düşünüyorum...
gazamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?