• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eşleri yardımcı olabilir mi ?

Semrah35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
1
0
1
25
Kızlar eşim jandarma uzman çavuşluk sınavını kazandı . Ama sağlık raporunda belli olucak komando ya da asayiş olacağı . Asker eşleri komando olanlar ne gibi artı ve eksi yönleri var yardımcı olur musunuz bana ?

Kızlar eşim jandarma uzman çavuşluk sınavını kazandı . Ama sağlık raporunda belli olucak komando ya da asayiş olacağı . Asker eşleri komando olanlar ne gibi artı ve eksi yönleri var yardımcı olur musunuz bana ?
Yanlış bilmiyor isem tayin yerine göre belli oluyor jandarmada komando ya da asayiş olması. Yani komandoluğun kursu falan zorunlu oluyor. Yani bir yerde komando da çalıştırırken başka bir tayin gördüğünde asayişte çalışabilir. Bana sorarsanız genel olarak eksi yönler sayarım ama hayırlısı olsun eşiniz hakkında. Gurur verici bir meslek tek artısı bu sanırım

Arkadaslarimdan duyduğum kadariyla. Sinirli ve anlayışsız oluyorlarmis. Adam akşama kadar savaşın içinde catisacak eve gelicek birde eş dırdırcı cekicek? Bu misal senin her konuda anlayışlı olman gerekiyor herzaman müsait olmaz ilgilenemez. Bunun gibi sorunlarla muhakkak karşılasrsin bunun için güçlü durmanız lazm Allah ikinizede sabır versin. Öncelikle tüm askerlerimizin

Yazsam roman olur. Askeriye zor. Hele ki doğuysa, bir de üstüne görevler vs. Allah kolaylık versin. Eşim geçen sene bıraktı. Çok sukur.

Back
X