Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım tayin listesi yapiyorsun bizim 6.ci tercihimizdi öyle cıktı ama tercih dışı da gelebiliyorbenim eşimde uzman Kıbrıs’a da mı tayin çıkıyormuş
Ya bende bayramlarda gittim biliyorum bazi yerlerini hep otele gittim tatile de yaşamak nasıl olucak bilemiyormKıbrısda kumar var ben olsam mutlu olurdum gidiyorum diye galiba
Ya cok guzel gezmeye tatil e güzelyurt mağusa çok harika yerlerde yaşamak için nasıl olucak o çok düşündürüyor beniKaçakcinin köşkü geldi aklıma. Balayına gitmiştik ne güzel yerdi kalesi balıkçıları apostopolos klisesi. Gezecek yer çok şanslısınız
Ah öyle mi rahatladımYok canım tayin listesi yapiyorsun bizim 6.ci tercihimizdi öyle cıktı ama tercih dışı da gelebiliyor
Neden depresyona giriyosun nolduuGirne orduevi geldi aklıma yok böyle bi yer yaaa. Ben bi gidip depresyona giriyim
Çokk güzel bi yer ya denize karşı yalı gibi o lojmanlarNeden depresyona giriyosun nolduu
İstemiyorsun mu?Ah öyle mi rahatladım
Kıbrıs’ta bizim ama ne bilim vatanımdan başka bi yerde yaşadığımı düşünemedim. Şaşırdım da Kıbrıs’a da mı tayin çıkıyor diye.İstemiyorsun mu?
Dezavantajları illaki var. Mesela gıdalar tr den geliyor. Askeri kantinde ay sonuna doğru raflar bomboş oluyo :) sonra biraccık pahalı. Ama bi denizi var tertemiz yaKıbrıs’ta bizim ama ne bilim vatanımdan başka bi yerde yaşadığımı düşünemedim. Şaşırdım da Kıbrıs’a da mı tayin çıkıyor diye.
Bilemiyorum belki de gitsem severim
Benim eşim suriyedeydi bir bir buçuk yıl ordan katara gitti bir yıl olucak şimdi de kıbrıs biz türkiye yüzü göremedik daha sırf türkiye diye düşünme somali sudan yemen her yere görevlendirme çıkabilirKıbrıs’ta bizim ama ne bilim vatanımdan başka bi yerde yaşadığımı düşünemedim. Şaşırdım da Kıbrıs’a da mı tayin çıkıyor diye.
Bilemiyorum belki de gitsem severim
Halkın çoğunluğunu ingilizler oluşturuyor orda hala sömürge havasi var biliyorum soğuklar biraz ama tesislerin güzel olması haberi beni sevindirdi çatışmasız ama doğuda ki operasyonlara takviye birlikler kibristan gidiyormuş artık hayırlısı hakkımızda teşekkür ederim iyi dileklerin için canimBenim erkek arkadaşım Kıbrısta yapmış askerliğini. Hala durup durup ne kadar keyifli geçtiğini, tesislerinin güzelliğini filan anlatır. Subay tesisleri daha da güzelmiş. Yazları biraz sıcak ve bana göre yerel halkı dışardan gelenlere karşı bi tık soğuk ama hiçbirşey olmasa bile çatışmasız, risksiz bir bölge. Hayırlı olsun şimdiden.
Hepsi öyle olmasa gerekÇokk güzel bi yer ya denize karşı yalı gibi o lojmanlar