kamelya73 .!.:Harika ve çok romantik.Kim istemez böyle bir teklif ve böyle bir aşk.
balerina092 .!.:ya che ya zaten tam 15 gündür göz yaşlarım nefes almak gibi olağan.alev alev yanan yüreğime bir korda sen kattın.ben kaç gündür k k nın sayfalarını açıp kapatıyorum acımı duygularımı toparlayıp yazıya dökemiyorum.dilim tutulduğu gibi yüreğimde tutuldu.hamileliğimin 6 ayında bebeğimi kaybettim üstelikte karnımda ölüsüyle yaklaşık 10 gün dolaşmışım sanki ayrılmak istemeksizin.yazını okuduğumda derin bir nefes aldım göz yaşlarıyla.duygularını yüreğimle paylaştım yüreğinle bir bütün olarak.bende bebeğime senin gibi veda ettim normal doğum sonucunda 20 dakika kucağımda ölüsüyle vedalaştım....................................
hele başlığın beni bitirdi
evet arkadaşım evet
....................................
çok bağırdım
SAKIN ELİMİ BIRAKMA BEBEĞİM
SAKIN BENİ BIRAKMA BEBEĞİM .....................................
balerina092 .!.:Canim Be Ben Kendimi Kaptirdim Yaziya.
Yazi çok Güzel.ama Seninle Ilgili Olmamasina Ayrica Sevindim.ya Kusura Bakma Gerçekten Fiziken Iyiyim Ama Ruhen Berbat.zaten Kit Olan Aklim Iyice 0 A Indi.kusura Bakma Tatlim.ama Yazi çok Güzel Susan Yüreğime Işik Oldu.sağol.hepte Var Ol Sağlikla.
emcan01 .!.:gece gece bu yazı beni mahvetti çok hüzünlendim birde balerinanın yazdığını görünce dahada kötü oldum balerinacım inanki çok üzüldüm geçmiş olsun canım checim emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?