• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk

Eğer ayrılma sebebim büyük değilse ve halen de seviyorsam affederdim hayatıma kabul ederdim.
Eğer ayrılma sebebim büyükse de umursamazdım yüzüne bile bakmazdım.

eskiden aşık olduğunuz insan size geri dönerse naparsınız ?

affedilmicek bişeyden dolayı ayrılmadıysak kötü bi şekilde ayrılmamışsak çok büyük kavga etmemişsek kabul ederdim ettimde. nişanlımla ayrılmıştık sonra bi kaç kere barışmak istemişti kabul etmemiştim sonra kabul ettim şimdi nişanlıyız :40:

Eğer ayrılma sebebim büyük değilse ve halen de seviyorsam affederdim hayatıma kabul ederdim.
Eğer ayrılma sebebim büyükse de umursamazdım yüzüne bile bakmazdım.

dün gece mesajlasıyorduk snra bna cevap vermemeye basladı 3 tane mesaj attm gene yok acaba uyudu mu diye düşündüm gizliden aradım actı demekki uyumamış napmalıyım sence:ssz:

"Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez" unutma. Bil ki; giden dönüyorsa sevdiginden degil, kaybettigindendir aslinda!"
Nazim Hikmet

napmalıyım o zaman

Kalbinden ve aklindan neler geciyorsa onu yap canim. Karar senin.
En son mesajlarina cevap vermemis gizliden arayinca telefona cikmis yazmisin..bu beni düsündürdü biraz.
Ama sonucta sen taniyorsun onu. Ben olsam biraz geri cekilir, tepkilerini ölcerdim.

Kalbinden ve aklindan neler geciyorsa onu yap canim. Karar senin.
En son mesajlarina cevap vermemis gizliden arayinca telefona cikmis yazmisin..bu beni düsündürdü biraz.
Ama sonucta sen taniyorsun onu. Ben olsam biraz geri cekilir, tepkilerini ölcerdim.

mesaj atarsa soğuk davrancam bu sayede ilgisini ölçebilirim o zaman

dün gece mesajlasıyorduk snra bna cevap vermemeye basladı 3 tane mesaj attm gene yok acaba uyudu mu diye düşündüm gizliden aradım actı demekki uyumamış napmalıyım sence:ssz:

Sana cevap vermeyip gizliden arayınca telefonu açması manidar aslında.
Canım sizin daha önceden ayrılma sebebiniz neydi çok özel değilse belirtirsen bizlerde ona göre sana yardımcı olmaya çalışırız.
Şimdilik bence senin yapacağın bir şey yok beklemelisin bence.

biz çıkmadık sadece flört ettik. daha önce bu beni istemedi ve tersledi ama son 1 haftadır mesaj atar oldu bna sıcak davranır oldu bende anlam veremedim ne yapmaya çAlışıyor

Back