Aşk

mumcicegi92

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
5
-5
31
Arkadaşlar nolur bana yardım edin berbat ediyorum herşeyi sevdiğim adam var birlikte yaşıyoruz küçük birşeyden kavga edince yüzüm düşüyor ve bütün gün surat astım diye ayrıldık evden gitme kararı aldı sen her sorunda surat asıyorsun en huzurlu olduğum yerde huzursuzluk seviyorsun ben daha fazla dayanamayacağım deyip evi terkediyor

Arkadaşlar nolur bana yardım edin berbat ediyorum herşeyi sevdiğim adam var birlikte yaşıyoruz küçük birşeyden kavga edince yüzüm düşüyor ve bütün gün surat astım diye ayrıldık evden gitme kararı aldı sen her sorunda surat asıyorsun en huzurlu olduğum yerde huzursuzluk seviyorsun ben daha fazla dayanamayacağım deyip evi terkediyor
Ben de sürekli surat asan , huzursuzluk çıkaran biriyle yaşamak istemezdim😕

Konu başlığı aşk,final ayrılık.Ne yapalım geri dönsün duasına falan mı cıkalım? 🙄 gecinmek istiyorsan surat asma herşeye,ben asarım diyorsan da sal gitsin adam huzur istiyormus.

Evlenmeden bir erkekle nasil ayni evde yasayip kendi alaninizi paylasabiliyosunuz ben anlamadim ? Bir nevi bana kendini kullandirma geliyor. Cekip gitse oh hic bir sorumluluk yok. Olan kadina oliyor. Simdi lincciler gelir geri kafali gelmis diye🙃
Ben de evlenmeden biriyle birlikte yaşamam ama, kendini kullandırmak dediğiniz sevişmekse kadın da zevk aldığı için sevişmiyor mu?
Geri kafalı vs diyen yok başkasının yaşam şeklini eleştirmek kimseye düşmüyor

Surat asmakta haklıysan seni manipüle ediyordur, evi kolayca terk eden birini tekrar kolayca evine alıyorsan ohoooo hak ediyorsun demektir

Evlenmeden bir erkekle nasil ayni evde yasayip kendi alaninizi paylasabiliyosunuz ben anlamadim ? Bir nevi bana kendini kullandirma geliyor. Cekip gitse oh hic bir sorumluluk yok. Olan kadina oliyor. Simdi lincciler gelir geri kafali gelmis diye🙃
Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim.
Diyen sedacimi linclemedikde senimi linclicez😀

Eline aynayı al ve sürat yap dur kendini seyret seyret seyret

Sıkılıp aynayı kenara bırakacaksın demi

Eee yani adam haklı...

Ben de evlenmeden biriyle birlikte yaşamam ama, kendini kullandırmak dediğiniz sevişmekse kadın da zevk aldığı için sevişmiyor mu?
Geri kafalı vs diyen yok başkasının yaşam şeklini eleştirmek kimseye düşmüyor
Birincisi ben kimsenin yasam seklini elestirmiyorum. 2.incisi tabikide kadin sevisir zevk aldigi icin. Ama erkek zihniyeti mi ayni evde elinin altinda kadin. Kullanip kullanip cekip baskasina gidicek ? Bahane bulucak sikilicak bunalicak. Yersen.!!! Bende bu pustlara ayni evde yasayarak her dakika kendinizi kullandirmayin demekle kotu mu ediyorum. Cunku caba gostermek zorunda degiller hic bisey icin. Ulasilmaz olmak yerine bu kadar ulasilir olmamali bi insan.

Birincisi ben kimsenin yasam seklini elestirmiyorum. 2.incisi tabikide kadin sevisir zevk aldigi icin. Ama erkek zihniyeti mi ayni evde elinin altinda kadin. Kullanip kullanip cekip baskasina gidicek ? Bahane bulucak sikilicak bunalicak. Yersen.!!! Bende bu pustlara ayni evde yasayarak her dakika kendinizi kullandirmayin demekle kotu mu ediyorum. Cunku caba gostermek zorunda degiller hic bisey icin. Ulasilmaz olmak yerine bu kadar ulasilir olmamali bi insan.
Evlenmek istemeyen kadın da çok, sadece erkekler değil bazı kadınlarda bitti diyince bitsin istiyor, ama şu doğru ki bunların sonunda duygusal olarak yıpranan genelde kadın oluyor bence boşanmada da kadın oluyor ama en azından maddi haklarını alabiliyor

Küçük tartışmalarda bile tüm gün surat asıyorsanız sıkıntı. Olayı çözemeyeceğiniz gibi daha başka sorunlar eklemiş oluyorsunuz. Evi terk etmek yerine sizinle bu konu hakkında doğru dürüst konuşmayı denedi mi beyefendi? Sonuçta yetişkinsiniz ve kendinizi eleştirmeye açıksınız anladığım kadarıyla. Siz surat asıp o da evi terketmediği sürece orta yolu bulabilirsiniz aslında. 😅

biz ne dersek diyelim o gitmeyi kafasına koymuşsa ki bana göre haklı hiç bişey yapamazsınız belki terapi ile olumlama yaparsınız niye suratınız asık bu arada mutsuz musunuz ?

Hayır mutsuz değilim çok seviyorum ama bende şehrimi değiştirdim ilk defa biriyle yaşıyorum ve 12 yıl sonra tekrar sevgili olduk sadece yeni hayatıma adapte olurken zorluklar varken sorunlar yoruyor suratım bundan düşük

X