- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğüne en fazla 3 sene dedik. Ama ben nerden bileyim yüzükten sonra iyice böyle olucağını.Yaşınız çok küçük değilmiş her ikinizin de.
Neden Nişan, düğün tarihi belirlemeden söz yaptınız ki?
Adam zaten yayılmaya meyilli, bu şekilde belirsiz bir gelecek olması onu daha çok gevşek yapmayacak mı?
Onu söyleyince de sen çok mu korkuyorsun sanki diyor. Madem öyle kendini düzeltte eaki korkum gelsin be adam! Çektim zaten ama çekmekte suç, onun için de kavga ediyor.Ne heyecanlarla girdim başlığı görünce ama fıs çıktı :)
Bence biraz kendini çek seni kaybetme korkusu kalmamış gibi görünüyor.
3 sene mi?Düğüne en fazla 3 sene dedik. Ama ben nerden bileyim yüzükten sonra iyice böyle olucağını.
Doğru söylüyorsunuz. Düşünüyorum bu adam sürekli böyle olursa ben tahammül edebilicek miyim. Sürekli sorun çözmeye çalışan taraf benim zaten. Şikayetlerim hep havada kalıyor. Düzeltmeyi bırakın bana olumlu veya olumsuz cevap bile vermiyor hep bir kavgaya koşma hali. Beni bu hale son birkaç aydır getirdi, zıvanadan çıktı resmen. Bu kadar şikayet edilecek durumda değildi 3-4 ay öncesine kadar. Sürekli sorun odaklı bir insan.Sözlüyken bu kadar şikayet edilen bir adam Evlı olduğu zaman nasil olur düşünemiyorum. Ben evli bir kadın olarak bile eşim hakkında bu kadar olumsuz konuşamam. Düşünün siz yolun basindasiniz. Sorunlara odaklanın bence. Ve bu Büyük bir sorun bence.
İnanın deli divane aşık halimi aldı benden. Öyleydim ama o halimi elimden aldı. Aşık değil miyim, bu kadar soruna bu kadar eksi yöne hala daha bırakamıyorsam aşığım bence ama kül durumunda değilim. Ben bütün hayallerimi onla kurdum, çok emek verdim hem ilişkimize hemde ona. Hep belkilerim var. Ayrılmak istemiyorum yani. Ha kendimi de biliyorum artık iyice delirecek noktaya getirirse beni kendi pimini kendi çekmiş olur.Cok deli divane asik degilseniz yurutmeye calismayon bence. Yani oyle ayrilirsam olurum derecesinde degilseniz...
Ben onu her haliyle her şeyiyle kabul ettim, sevdim. Ama ben sakin durdukça o hep 1 adım daha abarttı. Kendimi başkasıyla düşünemediğim için daha iyisini bulur muyum sorusuna hiç cevap aramadım. Ona aciz veya muhtaç olmadığımı her kavgamkzda söylüyorum zaten. O benden ayrılamaz düşüncesinide yok ettim ondaki. Aileai tarafından da böyle yetiştirilmiş bir adam aslında. Düşüncesiz, rahat ve boşvermiş. Belki ben söyledikçe, uyardıkça kendini düzeltir diye düşünüyordum ama artık yoruluyorum. Düzelsin istiyorum gerçekten bir erkek kadınına nasıl davranıyorsa öyle davransın istiyorum ama bunu tek başına halledemiycek sanırım.Onun bu halini sevebilecek misin kabul edebilecek misin
İlerde ondan daha iyisi karşına çıkabilirmi
Bu konuda sen ne kadar suçlusun
Genel bir muhasebeye davet ediyorum seni
Bu adamın çok fazla değişeceğini sanmam
sende değişemezsin kısmen davranışlarınız daha iyi yada daha kötü olabilir
Gerçekten onun bu halini kabul ediyorsan evler
Buradaki evli veya evlenecek bayanlara tavsiyem aciz onlara muhtaç hissetirmeyin kendizi
Evlenince düzelir gibi bir düşünceye kapılmayın o vakit Diyenler olacaktır muhtemelen. Bencil umursamaz insanla beraber olmak şimdi bu kadar zorken evlenince bu zorluk katlanacak eğer düzelmezse. Siz bu sorunlarla boğuşuyorken erken yaşlanır gidersiniz. Hayattan zevk almak varken ne diye insan kendini sorunlara gömer. Bir düşünün ve sözlünuze de düşündürün derim.Doğru söylüyorsunuz. Düşünüyorum bu adam sürekli böyle olursa ben tahammül edebilicek miyim. Sürekli sorun çözmeye çalışan taraf benim zaten. Şikayetlerim hep havada kalıyor. Düzeltmeyi bırakın bana olumlu veya olumsuz cevap bile vermiyor hep bir kavgaya koşma hali. Beni bu hale son birkaç aydır getirdi, zıvanadan çıktı resmen. Bu kadar şikayet edilecek durumda değildi 3-4 ay öncesine kadar. Sürekli sorun odaklı bir insan.
Şimdiden yaşlanmaya başladım zaten. Başkası olsa ne duruyorsun ayrıl derdim. Herşeyi görüyorum farkındayım ama neden ayrılmak istemiyorum bilmiyorum. Ben zaten herşeyi düşünüyorum ama sözlüme düşündüremiyorum nasıl düşündürücem orası muamma...Evlenince düzelir gibi bir düşünceye kapılmayın o vakit Diyenler olacaktır muhtemelen. Bencil umursamaz insanla beraber olmak şimdi bu kadar zorken evlenince bu zorluk katlanacak eğer düzelmezse. Siz bu sorunlarla boğuşuyorken erken yaşlanır gidersiniz. Hayattan zevk almak varken ne diye insan kendini sorunlara gömer. Bir düşünün ve sözlünuze de düşündürün derim.