Tabiki benim de eksik ve hatali yönlerim var ben asla dört dörtlüğüm demem. Ne güzel demişsiniz tek vücut olmak, ilte biz bunu yapamıyoruz sanırım. O yüzükten sonra ilişkimiz çok değişti, mesafe girdi, gmrüşmemeler başladı, bir rahatlık geldi üstüne. Her yolu denedim, her konuşmayı yaptım, her kavgayı her tatlı dili denedim. Herdefasında tamam diyip yine aynı çizgisini bozmadı. Evet seviyor ama benim için ilişkimiz için bir çabası yok. Bunları aynen kendiaine de söyledim dün. Benim bir kovam vardı ve son damla da dolduğu için dünkü kavga patladı. Hele ailesinin o kadar eksik yönü var ki anlatamam. Annesinin kuzenine bütün sıkıntılarımızı anlattım, annem de anlattı ve kadın sonuna kadar bize hak verdi. Herşey kısmet ben bu kadar eksik yönüne rağmen hala çok seviyorum onu, içimde parçalalar eksiliyor bu davranışlarıyla yine de ayrılmak istemiyorum.
seven bir insanın ugrasmak istememesi, emek vermemesi, asgari düzeyde dahi birsey yapmaması bana normal gelmiyor.
neden cizgisini bozsun ki?
"tamam" diyip işine geldigi gibi davranmaya devam ettiginde herhangi bir yaptırımla karsılasmıyor.
sadece tamam demesi, acıklamaya ihtiyac duymaması, yaptıklarına dair "belim agrıyor" gibi gecistirici yanıtlar vermesi bile büyük sorun ancak ne yazık ki siz bunu anlamaktan cok uzaksınız su an...
sorununuzu şikayetlerle, annesinin kuzeniyle çözmeye calısmayın,
direkt kendisiyle görüşün,
olumlu bir tavır görmüyorsanız da noktalamayı bilin,
yoksa zamanla tükenen sadece sevginiz olmayacak... kendinize deger verin.
bahanelerine inanıyorsanız da beraber doktora gidin,
beliyle ilgili problemden tedavi olsun.
kusura bakmayın ama her geldiginde misafir olarak koltuga uzanan birisiyle degil sevgili olmak, ev sahibi olarak bile istemem, bir daha da davet etmem.