Aşk yatmaktan ibaret değil, biraz çabalamak gerek!

Onu seviyorum ama huylarından da bir o kadar nefret ediyorum. Ayrılmak istemiyorum ama, aması var...

merak etmeyin zamanla huylarına olan nefretiniz, sevgi sandıgınız saplantıdan da uzaklasmanızı saglar.
çünkü yazdıklarınızı okudugum kadarıyla sevginizi hakedecek birisi degil.

burnunu sürtmeyin,
bitirin.
süklüm püklüm geliyorsa ve degisim varsa, ugrasıyorsa" sans verip vermemek size kalmıs...

• Beğen
Reactions: anu
evet bu sıkıntıları aşmadan evlilik zaten düşünme hiç ama bu rahatlık nerden geliyor ki çok mu üstüne düşüyosun da böyle tepki veriyor acaba hani bi insana bişeyi sürekli söyleyince artık ters tepki verir ya
Ben de anlamadım bu rahatlığı. Hani yapı olarak rahat bir insan tamam ama sevgiliyken böyle değildi. Ona oşan aşkım ve sevgim o kadar çoktu ki hayatta bu kadar mesafeli olacağım aklıma gelmezdi. Son birkaç aydı bu rahatsızlığımın kavgasını yapıyorum ama tayli dillede anlamıyor ki, düzeltmiyor kendini.

Surekli cani yatmak istiyorsa hayatinda gercekten ilgisini ceken hiçbir sey yoktur.
Ya inanın bulduğu her fırsatta yatıyor bir insan hiç mi poposunun üstüne oturmaz. 1 buçuk yıldır 4 5 kere gördüm oturduğunu yani. Misafirlikte bile bir yer bulup yatıyor yani.

merak etmeyin zamanla huylarına olan nefretiniz, sevgi sandıgınız saplantıdan da uzaklasmanızı saglar.
çünkü yazdıklarınızı okudugum kadarıyla sevginizi hakedecek birisi degil.

burnunu sürtmeyin,
bitirin.
süklüm püklüm geliyorsa ve degisim varsa, ugrasıyorsa" sans verip vermemek size kalmıs...
Herkes ona çok fazlasın diyor zaten. Ama benim içimde hep bir umut bugün düzelir, yarın düzelir toparlar kendini...
Şuan gerçekten ayrılmak istemiyorum ama bu böyle devam ederse bu kavgalarımız sonumuzu hazırlıyor zaten, o farkında değil.

Yanlış anlamayın da konuyla ilgili olarak değil sadece içinden takildigim bi yer hakkında dusuncemi belirtmek isterim.benide dusunuyor ama kendini daha çok düşünüyor Bencil demişsiniz. Ama doğrusu da budur bence insan önce tabikide kendini düşünmeli değer vermeli sevmeli.kendi mutlu olursa ancak karsindakinide edebilir.bide çok fazla üstüne gidiyor gibisiniz. Huyu karakteri öyle ise zaten değiştiremezsiniz. Evlenmeden dir dira başlamış gibi duruyorsunuz.sonucta bu yaştan sonra değişmez. Yatmayı seviyorsa bir sebebi vardır.kızmak yerine tatlı dille hayatım bir sorununmu var halsizmisin kansizmisin niye böyle hep yatiyorsun bir doktora gorunsek diyebilir yada ooooo daha genciz aşkım yaslaninca napicaz diye sakaya vurabilseydiniz,kızar gibi değil onu düşünür gibi olurdunuz. Belki ozaman dinler sizi.erkekler kızan ve kendi istediğini sinirle yaptırmaya çalışan kadınları asla dinlemez tersini yapar. Bu kesin.ayrica sizde Bencil gorunuyosunuz çünkü sizin istediğiniz gibi hareket etmesini istiyorsunuz.ornegin 10 dk uğramadi diyorsunuz.arayin sorun hayatım alindimi niye ugramadin bekledim deyin.saldirmayin yumuşak olun biraz.kisaca sizde esinizi biraz dinlemeye çalışırsanız düzelirsiniz. Hatalarını söylerken o yapmış olsa bile, sen yaptın değil;biz niye böyle yaptık demelisiniz. Siz ben dilini kullanırken bukadar,ondan biz demesini beklemeyin öğretin.he bide zaten herkes sen ona fazlası diyormus ya size.siz burda esinizi kendinizden az görüp kendinizi üstün görüp ona ben diye direttiginizi hissettirdiniz bana.siz esinizi mutsuz ediyorsunuz gibi oda depresyona girmiş hayata küsmüş gibi.kendinizde bişeyler aramayı deneyin.emin değilsiniz bazı şeylerden.

Son düzenleme:
Herkes ona çok fazlasın diyor zaten. Ama benim içimde hep bir umut bugün düzelir, yarın düzelir toparlar kendini...
Şuan gerçekten ayrılmak istemiyorum ama bu böyle devam ederse bu kavgalarımız sonumuzu hazırlıyor zaten, o farkında değil.

düzelme umutla olmuyor, emekle oluyor.

cok iyi huylara sahip oldugunu düsünseniz dahi sorumluluk hissedip annenizi ziyarete gelmemiş olması bile ilişkiyi bitirmek icin gecerli bir neden bence.

kuzenleri bile gelmiş yahu, peki o nerede? yatıyor...
annenizden nefret etse dahi sizin icin gelmeliydi.
siz bu durumu kendinize ve ailenize hakaret olarak algılamıyorsanız sizin degerlendirmelerinizde de cokca hata var derim.
toparlanmasını bekleyin o durumda, ömrünüz öylece geceeeer gider. siz de sinir oldugunuzla kalırsınız.

Yanlış anlamayın da konuyla ilgili olarak değil sadece içinden takildigim bi yer hakkında dusuncemi belirtmek isterim.benide dusunuyor ama kendini daha çok düşünüyor Bencil demişsiniz. Ama doğrusu da budur bence insan önce tabikide kendini düşünmeli değer vermeli sevmeli.kendi mutlu olursa ancak karsindakinide edebilir.bide çok fazla üstüne gidiyor gibisiniz. Huyu karakteri öyle ise zaten değiştiremezsiniz. Evlenmeden dir dira başlamış gibi duruyorsunuz.sonucta bu yaştan sonra değişmez. Yatmayı seviyorsa bir sebebi vardır.kızmak yerine tatlı dille hayatım bir sorununmu var halsizmisin kansizmisin niye böyle hep yatiyorsun bir doktora gorunsek diyebilir yada ooooo daha genciz aşkım yaslaninca napicaz diye sakaya vurabilseydiniz,kızar gibi değil onu düşünür gibi olurdunuz. Belki ozaman dinler sizi.erkekler kızan ve kendi istediğini sinirle yaptırmaya çalışan kadınları asla dinlemez tersini yapar. Bu kesin.ayrica sizde Bencil gorunuyosunuz çünkü sizin istediğiniz gibi hareket etmesini istiyorsunuz.ornegin 10 dk uğramadi diyorsunuz.arayin sorun hayatım alindimi niye ugramadin bekledim deyin.saldirmayin yumuşak olun biraz.kisaca sizde esinizi biraz dinlemeye çalışırsanız düzelirsiniz. Hatalarını söylerken o yapmış olsa bile, sen yaptın değil;biz niye böyle yaptık demelisiniz. Siz ben dilini kullanırken bukadar,ondan biz demesini beklemeyin öğretin.
Çok doğru aöylüyorsunuz bir ilişki bu iekilde yürür zaten. Zira ben 1 buçuk senedir ona o kadar tatli dille konuştum o kadar ılıı ve naiftim ki. Beni artık çileden çıkarmaya başladı. Her dediğinizi yaptım zaten neler yapmadım nasıl uyarmadım ki. 29 yaşında adam ben ondan küçüğüm ben mi eğitim vericem toplum yanında nasıl olunur bir adam kadınına nasıl davranır diye. Hiç konuşmama tatlı dilime bile müsade etmiyor. Ufacık bir eleştiride hemen kavgaya geçiyor. Ben kavgadan korkan bir insan özellikle aşk ilişkilerinde. Mümkün olduğu kadat alttan alan bir insanımdır, sabır taşıyımdır ama bir çatlarsam tam çatlarım. Şuan o noktadayım.

Yanlış anlamayın da konuyla ilgili olarak değil sadece içinden takildigim bi yer hakkında dusuncemi belirtmek isterim.benide dusunuyor ama kendini daha çok düşünüyor Bencil demişsiniz. Ama doğrusu da budur bence insan önce tabikide kendini düşünmeli değer vermeli sevmeli.kendi mutlu olursa ancak karsindakinide edebilir.bide çok fazla üstüne gidiyor gibisiniz. Huyu karakteri öyle ise zaten değiştiremezsiniz. Evlenmeden dir dira başlamış gibi duruyorsunuz.sonucta bu yaştan sonra değişmez. Yatmayı seviyorsa bir sebebi vardır.kızmak yerine tatlı dille hayatım bir sorununmu var halsizmisin kansizmisin niye böyle hep yatiyorsun bir doktora gorunsek diyebilir yada ooooo daha genciz aşkım yaslaninca napicaz diye sakaya vurabilseydiniz,kızar gibi değil onu düşünür gibi olurdunuz. Belki ozaman dinler sizi.erkekler kızan ve kendi istediğini sinirle yaptırmaya çalışan kadınları asla dinlemez tersini yapar. Bu kesin.ayrica sizde Bencil gorunuyosunuz çünkü sizin istediğiniz gibi hareket etmesini istiyorsunuz.ornegin 10 dk uğramadi diyorsunuz.arayin sorun hayatım alindimi niye ugramadin bekledim deyin.saldirmayin yumuşak olun biraz.kisaca sizde esinizi biraz dinlemeye çalışırsanız düzelirsiniz. Hatalarını söylerken o yapmış olsa bile, sen yaptın değil;biz niye böyle yaptık demelisiniz. Siz ben dilini kullanırken bukadar,ondan biz demesini beklemeyin öğretin.

yazdıklarınıza baska bir konu olsaydı katılabilirdim,
ancak mustakbel kayınvalidesi ameliyat oldugunda zahmet edip de gelmeyen, kendi keyfinin derdine düşen, herhangi bir sorumluluk duymayan birisinden bahsediyoruz.

"biz" olmak öyle ogrenci-ogretmen ilişkisiyle olmuyor, zamanla tek vücud gibi davranmak, düsünceleri hayalleri ortaklastırmak, benzer sorumluluklar tasımaktan geçiyor.

diger konularda konusahibi nasıldır bilemem ama burda yazdıklarına göre konu sahibi bence fazlasıyla haklı,
ve karsı tarafa gereginden fazla anlayış gösterdigi de kesin.

yazdıklarınıza baska bir konu olsaydı katılabilirdim,
ancak mustakbel kayınvalidesi ameliyat oldugunda zahmet edip de gelmeyen, kendi keyfinin derdine düşen, herhangi bir sorumluluk duymayan birisinden bahsediyoruz.

"biz" olmak öyle ogrenci-ogretmen ilişkisiyle olmuyor, zamanla tek vücud gibi davranmak, düsünceleri hayalleri ortaklastırmak, benzer sorumluluklar tasımaktan geçiyor.

diger konularda konusahibi nasıldır bilemem ama burda yazdıklarına göre konu sahibi bence fazlasıyla haklı,
ve karsı tarafa gereginden fazla anlayış gösterdigi de kesin.
Tabiki benim de eksik ve hatali yönlerim var ben asla dört dörtlüğüm demem. Ne güzel demişsiniz tek vücut olmak, ilte biz bunu yapamıyoruz sanırım. O yüzükten sonra ilişkimiz çok değişti, mesafe girdi, gmrüşmemeler başladı, bir rahatlık geldi üstüne. Her yolu denedim, her konuşmayı yaptım, her kavgayı her tatlı dili denedim. Herdefasında tamam diyip yine aynı çizgisini bozmadı. Evet seviyor ama benim için ilişkimiz için bir çabası yok. Bunları aynen kendiaine de söyledim dün. Benim bir kovam vardı ve son damla da dolduğu için dünkü kavga patladı. Hele ailesinin o kadar eksik yönü var ki anlatamam. Annesinin kuzenine bütün sıkıntılarımızı anlattım, annem de anlattı ve kadın sonuna kadar bize hak verdi. Herşey kısmet ben bu kadar eksik yönüne rağmen hala çok seviyorum onu, içimde parçalalar eksiliyor bu davranışlarıyla yine de ayrılmak istemiyorum.

Tabiki benim de eksik ve hatali yönlerim var ben asla dört dörtlüğüm demem. Ne güzel demişsiniz tek vücut olmak, ilte biz bunu yapamıyoruz sanırım. O yüzükten sonra ilişkimiz çok değişti, mesafe girdi, gmrüşmemeler başladı, bir rahatlık geldi üstüne. Her yolu denedim, her konuşmayı yaptım, her kavgayı her tatlı dili denedim. Herdefasında tamam diyip yine aynı çizgisini bozmadı. Evet seviyor ama benim için ilişkimiz için bir çabası yok. Bunları aynen kendiaine de söyledim dün. Benim bir kovam vardı ve son damla da dolduğu için dünkü kavga patladı. Hele ailesinin o kadar eksik yönü var ki anlatamam. Annesinin kuzenine bütün sıkıntılarımızı anlattım, annem de anlattı ve kadın sonuna kadar bize hak verdi. Herşey kısmet ben bu kadar eksik yönüne rağmen hala çok seviyorum onu, içimde parçalalar eksiliyor bu davranışlarıyla yine de ayrılmak istemiyorum.

seven bir insanın ugrasmak istememesi, emek vermemesi, asgari düzeyde dahi birsey yapmaması bana normal gelmiyor.

neden cizgisini bozsun ki?
"tamam" diyip işine geldigi gibi davranmaya devam ettiginde herhangi bir yaptırımla karsılasmıyor.
sadece tamam demesi, acıklamaya ihtiyac duymaması, yaptıklarına dair "belim agrıyor" gibi gecistirici yanıtlar vermesi bile büyük sorun ancak ne yazık ki siz bunu anlamaktan cok uzaksınız su an...

sorununuzu şikayetlerle, annesinin kuzeniyle çözmeye calısmayın,
direkt kendisiyle görüşün,
olumlu bir tavır görmüyorsanız da noktalamayı bilin,
yoksa zamanla tükenen sadece sevginiz olmayacak... kendinize deger verin.

bahanelerine inanıyorsanız da beraber doktora gidin,
beliyle ilgili problemden tedavi olsun.

kusura bakmayın ama her geldiginde misafir olarak koltuga uzanan birisiyle degil sevgili olmak, ev sahibi olarak bile istemem, bir daha da davet etmem.

seven bir insanın ugrasmak istememesi, emek vermemesi, asgari düzeyde dahi birsey yapmaması bana normal gelmiyor.

neden cizgisini bozsun ki?
"tamam" diyip işine geldigi gibi davranmaya devam ettiginde herhangi bir yaptırımla karsılasmıyor.
sadece tamam demesi, acıklamaya ihtiyac duymaması, yaptıklarına dair "belim agrıyor" gibi gecistirici yanıtlar vermesi bile büyük sorun ancak ne yazık ki siz bunu anlamaktan cok uzaksınız su an...

sorununuzu şikayetlerle, annesinin kuzeniyle çözmeye calısmayın,
direkt kendisiyle görüşün,
olumlu bir tavır görmüyorsanız da noktalamayı bilin,
yoksa zamanla tükenen sadece sevginiz olmayacak... kendinize deger verin.

bahanelerine inanıyorsanız da beraber doktora gidin,
beliyle ilgili problemden tedavi olsun.

kusura bakmayın ama her geldiginde misafir olarak koltuga uzanan birisiyle degil sevgili olmak, ev sahibi olarak bile istemem, bir daha da davet etmem.
Haklısını. Ben zaten herşeyi görüyorum ve farkındayım. Başka biri bana bunu anlatsa direkt ayrıl derdim net.
Ama nedense içimde bir şey var ayrılmak istemiyorum ondan. Bu huylarının yanında çok vicdanlı ve yardımsever. Ama bu kadar yanlış doğruları götürüyor.
Hakkımda hayırlıaı olsun ne diyeyim...
Ben yine son raddeye kadar ona şans vericem muhtemelen ama yaklaşımım nasıl olmalı bilemiyorum. Bu sert tavrımı devam mı ettirsem yoksa tekrar tatlı dile mi dönsem...

Haklısını. Ben zaten herşeyi görüyorum ve farkındayım. Başka biri bana bunu anlatsa direkt ayrıl derdim net.
Ama nedense içimde bir şey var ayrılmak istemiyorum ondan. Bu huylarının yanında çok vicdanlı ve yardımsever. Ama bu kadar yanlış doğruları götürüyor.
Hakkımda hayırlıaı olsun ne diyeyim...
Ben yine son raddeye kadar ona şans vericem muhtemelen ama yaklaşımım nasıl olmalı bilemiyorum. Bu sert tavrımı devam mı ettirsem yoksa tekrar tatlı dile mi dönsem...

bari ödüllendiriyor gibi tatli dile dönmeyin.
hem sert olunca akla karayı da daha net görürsünüz, gördürürsünüz.

dünyada kalan son vicdanlı, yardımsever erkekmis gibi de davranmayın lütfen.
ayrıca bir iş cıksa emin olun beli agrır,
ölüm konusu olmalı, kalımda zaten problemi yok, örnek de anneniz, şu an iyi oldugundan gerek görmemis.

bari ödüllendiriyor gibi tatli dile dönmeyin.
hem sert olunca akla karayı da daha net görürsünüz, gördürürsünüz.

dünyada kalan son vicdanlı, yardımsever erkekmis gibi de davranmayın lütfen.
ayrıca bir iş cıksa emin olun beli agrır,
ölüm konusu olmalı, kalımda zaten problemi yok, örnek de anneniz, şu an iyi oldugundan gerek görmemis.
Dediklerinize gerçekten dikkat edicem. O zaman bu tavrımı devam ettireyim.
Çok çok teşekkür ederim size.

Evlendikten sonra koltuktan kalkmayan bir eş istiyorsan devam et.
Adam şimdiden başlamış,evlenirseniz eşinle gezmeyi filan unut.
Sürekli yatması,diğer sorunlardan daha çok gözüme battı.Evden çıkmayan adam çekilir dert değil.

Tabi kesin burnu surter iraz daga soguk ol.. hic ayrilmaya gerek yok nikahta keramet var imzayi atinca ilgili dusunceli olur baktin olmuyorsada cocuk yaparsin evinizin nesesi gelir filan gul gibi gecinin gidin gencler takma bunlari

X