aşk ve sadece bir cümle...

bazen acıdır,içine taş oturmuş gibi hissedersin,,bıçak kesse kabini acımaz,,aşk vardır ama o yoktur,platonik aşktn bahsetmiorum,,hayatın engeline takılmış yaşanamamış havada uçup gitmiş başkalarınca solunmuş bitmiş,,ama o engele takılmış iki kişide nefes bırakmamış aşktan bahsediorum

hayatımda suandaki insan demektr onda tatıgım ılkler duygular acılar huzunler herşey herşeydir ya benım ıcın iykii varsın AŞKım

ask hersey :asigim:
tek kelımeyle anlatılcak bıse degıl
aslında anlatılcakta bıse degıl
herkezde baska yasanan
ve sadece yasnılark anlasılacak olan........AŞK

aşk bence her duyguyu içinde barındıran bir kavramdır.. ama şuda varki herkesin aşk tarifi başka ve anlatılmazdır herkes başka yaşar aşkı.. kimi için heyecan,kimi için acı ,kimi için tek mutluluk,kimi için nefret ve sevginin ortasında kalmıştır... herkesin aşk tarifi bambaşkadır... yalnız şu ortak fikir olsa gerek, aşk ı tatmamış kişi aşktan sözedemez...aşk anlatılmaz yaşanırr...

diyojen'e sorarlar aşk nedir diye
diyojen cevap verir:Aşk işsiz adamların işidir

aşk+ufuk
aşk+ belinay
aşk+ tutku
aşk+ sevgi
aşk+ sadakat
aşk+ çılgınlık
aşk+ fedakarlık
aşk+ güven
aşk+belinay= ufuk

aşk; ben ve aşkımmmm...... benim aşk tarifim sözlüm ve ben ....uf özledimm:((((((( onsuzken yüreğinin yanması:(

aşk;
aşk nedir diye sorulduğunda aslında aklına binlerce kelime gelipte yok bu kelime onu anlatmaya yakışmaz az kalır dedirten bişeydir

Back