Aşk ve erkeklere dair

Açıkçası konuyu okuyunca seni 20 li yaşlarda falan adamı da 40 a merdiven dayamış olarak düşünmüştüm .Ama sen 32 yaşındasın adamda 50 ye merdiven dayamış .Neden ömrünü heba edesibki.En güzel cağın senin çünkü su an .Adam artık herşeye üşenir o yaşta .Tabiki istisnalar vardır ama erkekler gençken usengrckrn bu yaşlarda tabiki öyle olur .Yaslar nedir öğrenebilir miyim ?

Tesekkur ederim. Cok guzel anlatmissiniz.

Yapi olarak zaten biraz tembel biri ama genelde arkadas grubu olarak benim yasitlarimla takilir. Dogru soyluyorsunuz. Omrumu olmayacak belki hic degerli hissetmeyecegim bir iliski icin heba etmemeliyim. Yavas yavas bu durumu sindirmeye calisacagim. Insallah ondan ayrilir ve her ikimiz de daha mutlu bir hayat yasariz

Vurdumduymaz falan değil, adam size değer vermiyor çünkü sevmiyor. Ne kadar yürütmeye çalışsanızda zaten bitecek, üstelik size yaş olarak da uygun değil ki nesine bu kadar bağlanma? İnsan sevdi mi, istedi mi topukları poposuna değer onun için koştururken, kendinizden pay biçin işte. Ayrılın ve ne kadar zor gelse de en sonunda alışacağınızı ve asla pişman olmayacağınızı bilin.

Aynen öyle Hem senin için vakit kaybı değil mı?32 yaşındasın sanırım belki anne olmak istiyorsun bu insan her anlamda önünu kapatıyor .Tabiki evlilik veya çocuk zorunlu şeyler değil ama belki istiyorsun genç ann e olmak istemez misin? Bu adamın baba olmak isteyeceğini de sanmıyorum ya neyse şimdi konu bu değil :)

Adam sizi sevmiyor. İşin kötüsü siz de onu sevmiyorsunuz.
Çünkü böyle sevme şekli olmaz gerçekten.
Diyorsunuz ki sürekli onu bir şeylere ikna etmeye çalışıyorum, sürekli çaba gösteriyorum, zorla bir şeyler yaptırıyorum.
Sizin ki de aşk değil hırs, adamın zaten pek o işlerde tarağı Yok belli.

Bir de bu acidan dusuneyim oyleyse. Yorumunuz icin tesekkur ederim

1. Erkeklerden cok beklenti icinde olmaniz sizi hep yipratacagi icin beklentinizi karsinizdaki kisinin karakterine gore belirlerseniz daha az kirilirsiniz.

2. Hayir bu iliskiye devam etme. Ben bir mutlu son goremiyorum. Gamsiz insan ilerde de gamsiz olacaktir. Ilerisi icin sen evde cocuk beklerken o eve gec gelip arkadadlariyla takilacak cunku.

3. Size deger vermiyor bence. Iliskiniz sizin sevgi gucunuze dayali olarak ilerliyor. Yani siz tek tarafli seviyor ve tek tarafli deger veriyorsunuz. Buna inanmiyor olabilirsiniz deneyin bakalim 1 hafta siz aramayinca o sizi kac kez arayacak. Bunu merak edin ve uygulayin.

4. Son olarakta kendine deger vermeni tavsiye ederim. Her zaman sunu soylerim bu hayata 1 kez geliyoruz oda baska insani idare etmek icin olmamali. Iliskilerde paylasim ortak alan olmali. Bublar o kadar onemli seyler ki isler ciddiye binince farkediyosun bu seferde geri adim atamiyosun. Sen degerlisin ve oda yeryuzundeki tek erkek degil. Hayatini ona endeksli yasama. Yeni cevre yeni arkadasliklar edinin. Sehir farki da var zaman icinde unutursun onu merak etme.

Tesekkur ederim. Sizlerin paylasimlari fikirlerimi olgunlastirmada, daha mantikli hareket etmemde cok yardimci oluyor

Neee 32'ye 50 mi???
Yazıyı yazan 20yasinda toy bir genç kiz zannedip destek olmaya calismistim:)
32 yaşında bir kadın önünü nasıl goremez

Neee 32'ye 50 mi???
Ben 10 yilimi verdim, aramızda 14 yaş var.
Seni buradaki herkesten daha iyi anlarım Aynı anlattığım şeyleri ben de Yaşıyordum ama 23 yaşındayken.. 30'una geldigimde adamı aşık edecek kadın kafasına çoktan erişmiştim
Sana tavsiyem.. bir an önce uzaklas .
Böyle erkekler Senden çok daha fazla yaşamış olduğu için çabuk bıkıyor ve daha hızlı yaşlanmaya başlıyor bir noktadan sonra..
Hayalleriniz ortak olmayacak hevesleriniz ortak olmayacak heyecanlarınız da öyle...

Peki siz evlendiniz mi? Devam ediyorsaniz su an durumunuz ne? Bakis acilarimizda da farkliliklar var. Ben cok duygusalim o da cok mantikci. Bu yuzden birbirimizi anlamadigimiz noktalar oluyor ve ikimiz de yipraniyoruz.

Sana kendini degersiz hissettiren bi iliskiye devam etmen icin ne sebebin var. Adam belliki sevmiyor ama boşta kalmakta istemiyor. Ayril bir an once baskasindan deger gordugunde anlicaksin bu adamla bosa vakit öldürdüğünü

Peki siz evlendiniz mi? Devam ediyorsaniz su an durumunuz ne? Bakis acilarimizda da farkliliklar var. Ben cok duygusalim o da cok mantikci. Bu yuzden birbirimizi anlamadigimiz noktalar oluyor ve ikimiz de yipraniyoruz.
Biz evlenmedik. 5-6 sene senin gibi yaşadım peşinden koştum o tinmadi...
Sonra yeter dedim 2 sene görüşmedim .
Sonra karşılaştık,yeniden basladi.
Ben bi kere vazgecince ,daha rahat davranmaya başladım.artik tinmayan bendim...ben böyle olunca ulaşılmaz kadına dondum.
Bu sefer o pesumde koşmaya başladı.
Hep böyle olur ya zaten, kaçan kovalanir...
Nişanlandik.
Kısa sürede anladım ki (sen de anlayacaksın) kafamda bir adam yaratmışım Meğer ona aşık olmuşum Çünkü yaşım ondan küçükmüş ve o kadınlarla nasıl konuşacağını nasıl peşinden koşturacagini iyi biliyormuş.
artık toz pembe gözlüklerle bakmıyordum gerçekten zamanında bana değer vermemiş bir adam beni çok üzen bu adam .simdi nekadar aşık olursa olsun mutluluk vermiyordu..
Ayrıldım
Hâlâ görüşüyoruz,hala evlenmek istiyor

Fakat görüşmenin tek sebebi, yıllarım yanlış kişiye harcandı.artik yasim ilerliyor ve kimse karşıma çıkmıyor...
Ben de boşlukta kalmak istemiyorum O yüzden görüşüyorum alışkanlıklar yüzünden onun beni seviyor olması egomu doyuruyor şu dakika Birini bulsam umurumda olmaz
.. Şu an senin Onun umurunda olmadığını gibi.

Benim gibi yapma ..
kendini bu Issız Adam tribindeki bencil adamın peşinde koşturma ,
Zaman harcayacak durumun kalmamış.
Bence resti
çekmelisin onu karşına al ve şunları söyle ya benimle evlenmeyi düşün ya da ayrılırız daha fazla zaman kaybedemem

ne kaybedersin ki En azından beklemekten kurtulursun belirsizlikten kurtulursun evlenecekse evlensin yoksa defolsun gitsin..

tekrar söylüyorum o evlenmeyi istese bile sen vazgeçeceksin zamanla
Çek Git bir an evvel,yaziksin kızım

Not: sizin bakış açılarınızdaepey farklılıklar olduğunu söylemiştin, Bizimkinde yoktu inanılmaz iyi anlaşıyorduk Ona rağmen bu kadar sorun yaşandı bu kadar yaş farkı varsa zor.
Hayatlar hayaller birbirine uzak oluyor.
İki insanın zamanlamasi birbirini tutmuyor tatlım

Son düzenleme:
Neee 32'ye 50 mi???
Bende öyle düşünmüştüm .Aşk işte suçlamakta istemiyorum .Umarım konu sahibi aşkın körlügünden sıyrılıp önünü görmeye başlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…