Aşk Unutamıyorum :(

burcukerem10

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
8
23
Merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır kimseye anlatamadığım sıkıntımı sizinle paylaşmak istiyorum. Sanırım insan tanımadığı kişilere daha rahat açılabiliyor. 5 yıl önce bir ilişkim oldu sadece 9 ay sürdü. Ama o 9 ay şuan hala içimde acı şekilde kaldı. 25 yaşındayım ve evlenmekten ölesiye korkuyorum.

Üniversite 1. sınıftayım ailemden baya uzağa gitmişim tabii aile içi sorunlar olduğu için psikolojik olarak sevgiye muhtaç biriydim. Tam o arada o çıktı karşıma. Beni öylesine sevdi ki yada ben öyle düşündüm :KK43:

O asker, ben öğrenci... Gece sırf nöbeti var diye saat kurup sabaha kadar onunla nöbet tutup uykusuz şekilde derslere gidiyordum. Anlayacağınız ben = zombi durumundaydım. Neyse günler geçiyor ben daha da bağlanıyordum. Öylesine ki sanki o olmazsa nefes alamayacak gibiydim. Ergen aşkı diyin gitsin :KK43: Ben aileme söyledim onun ailesine gidip gelmeye başladım. Bütün akrabaları tanıyor ve çok seviyorlardı. Tabi babası hariç o yurt dışında olduğundan dolayı beni görmemişti. Sonra bir gün babam geldi seninle tanışmak istiyor dedi. Şafağına son 1 ay kalmış. Ben de ilk ciddi ilişki telaşı var. Sonra akşam geldi arkadaşlarımı alıp evlerine doğru yola çıktık. Yolda arabayı durdurdu éseni asla bırakmayacağım söz veriyorum seni çok seviyorumé dedi sarıldı falan ailesinin evine gittik. Üniversiteye en yakın arkadaşımla gittiğim için her an o da yanımda oluyordu. Babasının bir bakışı vardı görün :KK43: Tabii bu arada kilolu olduğumu da belirteyim :KK43: Sonra bizim aramızda çatlaklar başladı. Ve bana yanıma yakışmıyorsun dedi benim ailem işsiz dedi. Ortalıkta çok laf var ama kırılan iki kişi vardı. Saatlerce, günlerce, haftalarca ağladım. İlk defa gururumu bırakıp yalvardım. Ayrılmayalım diye. Bir sürü şey yaşadık. Beraber zaman geçirdik hayatımın en unutulmaz en kırılgan anımı yaşattı. Ve sonra olmuyor dedi. Ölmeyi diledim.

Sonra ailem kaza geçirdi. Yine beni yalnız bırakmadı sürekli aradı.Sonra 2 yıl sonra ben biri ile nişanlandım. O da biri ile nişanlandı. Sonra ben ayrıldım. Ama ona ayrılma dedim. Evlendi... Sadece 3 ay sonra mutsuz son...

Geçen sene sevdiğimin ölüm haberini aldım :KK43:

Unutmak bu kadar mı zor :KK43: 5 yıl oldu içim acıyor :KK43:

Son düzenleme:
Allah sabır versin sana okurken cok duygulandım benim bile içim acıdı.
Ama bisekilde hayata tutunman gerekiyor cok.zor bi durum ama ölenle ölünmüyor :KK43:

Allah sabır versin canım benim çok üzüldüm okurken içim acıdı.

Ölüm unutulmaz, ancak zamanla yaşamaya alışılır.
Hayatınızın gündelik bir parçası haline gelir o acı ve zannedersiniz ki hafiflemiş...
Unutmayın da zaten, güzelliklerle anın, dua edin.
Ve böyle böyle hayatınıza odaklanın.
Mekanı cennet olsun, tanıyanların başı sağolsun.

X