- Konu Sahibi AglayanPasta
-
Arkadaslar cok merak ettim oyuzden konuyu actim buraya.
Ben askin ne oldugunu anlamiyorum.Benim icin sevgi var saygi var ama ask nedir??
Birbirimize cok asiktik, butun zorluklara karsi geldik evlendik ama simdi kocam beni aldatiyor, kocam ilgisiz, kocam hakaret ediyor...gibi konulari okuyoruz? Peki bu ask nasil bukadar cabuk bitebiliyor?
Askin anlami nedir arkadaslar?
Ben evliyim ve kocami cok seviyorum. Ona saygim sonsuz. Ayni sekilde oda bana karsi boyle. Ama ben ona asik olup evlenmedim....kaldiki askin en anlama geldigini bilmiyorum gercekten. Asik olan insan nasil hisseder? Sevgi ile ask farkli seyler midir??
Bence sen eşinin seni neden aldatığını anlamaya çalışıyorsun.
aşksa bittimi sevgiyse bittimi bitmeyece şeylerse neden aldatıyor kafanda belki daha çok soru geçiyor.
ha aldatmasına rağmen hala eşimi seviyorum ondan ayrılmam onusuz yapamam diyebiliyormusun?
bunu şimdi dertmi yapıyosun?
Evlenecegınız erkek ıcın gerek aılenız gerek arkadaş cevrenızdekı herkes o yanlış ınsan senı cok uzecek
der sız her fırsatta evlenecegınız erkegı savunur ovup ovup anlatırsınız ıste ask o duygudur
Askın gozu kordur derler ya..Evlenırsınız ask bıter etrafınızdakılerın anlattıkları bır bır cıkar
Sızınde kor olan gozunuz acılır 'eşım cok degıştı ben onu tanıyamıyorum ^..ben bu adamla nasıl evlendım dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?