- Konu Sahibi AglayanPasta
-
Yanlış olduğunu bilirsin.
Sana uygun olmadığını bilirsin.
Zarar vercek,üzüleceksin bunu bilirsin.
Yine de seni O'na çeken bir şey vardır işte aşk..
Allah mutlulugunuzu daim etsinbende kocamin yaninda hissediyorum bunlari. bizde kavga etsek hemen barisiyoruz. kufur hakaret asla olmadi. beni kiracak bir soz dahi soylemez. bu asksa peki sevgi nedir?
Kanımca -evlat,anne,baba sevgisi dışında- sevgiye bir neden belirtebilir insan.Dürüstlüğünü sevdim,merhametini sevdim gibi..ay canim kiyamam sanafakat ben hep boyle dusunmusumdur hani beni sevmeyen bir insana asla baglanmam, asik olmam, sevmem diye.... sadece ask ve sevgi arasindaki farki anlamiyorum
iki kişiden biri ,öbürüne kalbini verir
buyur kalbim ;büyük 75kr küçük 5o kr
der .
Arkadaslar cok merak ettim oyuzden konuyu actim buraya.
Ben askin ne oldugunu anlamiyorum.Benim icin sevgi var saygi var ama ask nedir??
Birbirimize cok asiktik, butun zorluklara karsi geldik evlendik ama simdi kocam beni aldatiyor, kocam ilgisiz, kocam hakaret ediyor...gibi konulari okuyoruz? Peki bu ask nasil bukadar cabuk bitebiliyor?
Askin anlami nedir arkadaslar?
Ben evliyim ve kocami cok seviyorum. Ona saygim sonsuz. Ayni sekilde oda bana karsi boyle. Ama ben ona asik olup evlenmedim....kaldiki askin en anlama geldigini bilmiyorum gercekten. Asik olan insan nasil hisseder? Sevgi ile ask farkli seyler midir??
demekki ask cabuk bitebiliyor. ask sonsuz degil sevgi sonsuz diyebilir miyiz?:97:
demekki ask cabuk bitebiliyor. ask sonsuz degil sevgi sonsuz diyebilir miyiz?:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?