aşk mı sevgi mi

tubikolog

instagram.tubiskrem
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
14
2
28
Kizlar 3 yildir tanidigim bi çocuk var çok iyi anlasiyoruz kendisi İstanbul da ben samsun nettem telden konusmamiz devam ediyor benim sevgilim oldu o bildi onun oldu ben bildim ama ona azicik ucundan acildim hoslandigimi söyledim mesafeler yüzünden istemedi aslında hoslaniyormus çok seviyormuş ama olmazmis asigim bile diyor ama anlamiyorum gerçekten sevse mesafeler engel olamazdi şuan arkadaş gibi konuşmaya devam ediyoruz geldi görüştük bir sene önce aglamis giderken bu yaz tekrar gelmek istiyor sevmese gelmezdi ama sadece arkadasiz bu ask mi sevgi mi

Canim yaaa..mesafede bayağı var.flört başlasa da birbirimizi tanimaniz uzaktan zor

Ayşe sen dur fatmaya olursa olur seni bekletiyor canım olmaz bence ne aşk ne sevgi bu bir vakit Geçirme

Taniyorum birazda olsa bazen sevdiğini düşünüyorum bazen olmasamda olurmuş gibi yazmasam aylarca konusmuyoruz bazen yazdigi oluyor ama hep bi soğukluk dönemleri oluyor umudum yok zaten geçti gitti

bir senedir tanışıyosunuz sende olsun istiyorsan eğer ona mesafelerin engel olmadığını kanıtla benimde var bahsettiğin gibi arkadaşım ben onun için senin gibi düşünmüyorum ama belki daha önce mesafesi çok olan bir ilişki denedi ve ağzı yandı bunları öğren oluru varsa dediğim gibi bazı şeyleri ona göster alttan alttan ima et

Yok 3 yildir tanisiyoruz uzak bi ilişkisi olmadi, bi kere daha samsuna gelmiş başka bi kiz için benden bir sene once hatta koz bunu beğenmedi herhalde biraz takilip gitmiş annemler cagirdi diye benimkide otobüs saatine kadar gezmiş falan çok bozulmuş tabi bunlari anlatmisti bana ama o kizdan hoslanmis istemis hatta sevgili olmayi kiz istememiş uzak mesafe falan ayni benim meseleye dondu olay yani istese herşey olur ama istemiyo bu kadar basit sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…