aşk mı gurur mu

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar dört yıllık bir ilişkim var nişanlandk üç ay önce benim yakındığım konu yürürken elele tutuşmak sürekli sevgili bir çifti elele görünce sinir oluyorum içimden bak kızın sevgilisi elini tutuyo benimkinde tık yok bi sefer tuttu elimi yürürken bi dahada tutmadi bende gurur yapıyorum o tutsun diyorum hiç tutmuyorm çünkü bana göre erkek tutup sahiplendigini gösterir hiç bu konuyu ona açmadm sonuçta nişanlyz artık çok üzülüyorum yürürken yabancı gibi yürümekten ne yapmalıyım sizce

Merhaba arkadaşlar dört yıllık bir ilişkim var nişanlandk üç ay önce benim yakındığım konu yürürken elele tutuşmak sürekli sevgili bir çifti elele görünce sinir oluyorum içimden bak kızın sevgilisi elini tutuyo benimkinde tık yok bi sefer tuttu elimi yürürken bi dahada tutmadi bende gurur yapıyorum o tutsun diyorum hiç tutmuyorm çünkü bana göre erkek tutup sahiplendigini gösterir hiç bu konuyu ona açmadm sonuçta nişanlyz artık çok üzülüyorum yürürken yabancı gibi yürümekten ne yapmalıyım sizce

Siz tutun elini ne var bunda?Siz de tutsanız o da tutsa netice olarak el ele tutuşmuş olacaksınız.Bu kadar küçük ayrıntıları sorun ederseniz evlilik yaşantısında çok zorlanırsınız.Biraz relaks olun.

Bir de sahiplenmek çok itici bir kelime .Siz bir eşya mısınız yada efendi köle ilişkisindeki köle misiniz ki sahip arıyırsunuz kendinize.

Az degilki canım 4 yıl olmuş vede nisan yapılmış artık ne var sanki sen tutsan sonra zamanla alirtirsan kendine desen tut elimi falan tatlı tatlı laf soksan yeni tanismis olsanız doğru o tutsun dersin ama o dönem geçmiş sizden bence bu iliski evlenincede böyle olursa çok surmez

sorun bakalım neden tutmuyor cvbına göre sizde davranın nişanlısınız sonuçta bunu sorabilirsiniz
bütün mahrem duyguları yaşayacağınız birine karşı bu konuda gurur olmaz bana kalırsa

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Yeu
aşk mi gurur mu deyince bende ihanet felan var sandim.hemen gurur yazip cikacaktim..ee ne varki bunda o tutmuyorsa sen tut bunun gururla ne ilgisi var belki adam disarda elele gezmeyi sevmeyen biridir ne bileyim.sen tesvik et..tüm derdin bu olsun yeterki :)

• Beğen
Reactions: Yeu
Konu başlığı ve içeriği ne alaka?

"Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı" misali...

Bazı erkekler bu tip davranışlardan çekinirler etrafa karşı. Siz tutun ne fark eder. O da alışır zamanla
Bunda gurur yapılacak bir şey yok.

sorun bakalım neden tutmuyor cvbına göre sizde davranın nişanlısınız sonuçta bunu sorabilirsiniz
bütün mahrem duyguları yaşayacağınız birine karşı bu konuda gurur olmaz bana kalırsa

Seni sadece sen olduğun için beğeniyorum :KK36:

Mark darcy geçtiğini okumuştum ama O.o

Başından beri böyleyse pek sevmiyor olabilir el ele yürümeyi. Çaktırmadan sen tutup zamanla alıştırabilirsin. Aşk mı guru mu'luk kısmını göremedim ben. Aynı yatağı paylaştığın insan olacak, bunu çok rahat bir şekilde kendisiyle konuşabiliyor olman lazım. Nişan-söz sürecinin temel amacında bunlar yatmıyor mu zaten?

evlenincede bana ilgi gostermiyor diye konu açarsın adam yavaştan vites degistiriyor haberin ola...

Nişanlyken elini tutmazsa, evlenince sana hiç dokunmayacak demek. Bırak eli, minicik gençler sokakta öpüşüyor bu devirde. .. iyi gözlemle...
Üzerine git...
Pek normal gelmedi bana....

Back