- 21 Ağustos 2024
- 18
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
-
eziklemişti ***Merhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
Gururlu bir şekilde mutlu olun. Kimse için mutsuz olmaya değmez.Merhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
asla taviz vermeyin...Merhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
iki hafta gibi kısa sürede küsüp barışıp yine mi küstünüz? Bilmiyorum ben olsam uzak dururdum, sürekli fiziksel temas istiyor diyorsunuz, aklı cinsellikte gibi.iki haftalık çocuğa ne aşkı ya?
şu hayatta onurunuzdan daha değerli bir şeyiniz yok. iki günlük serseri için kimsenin kapısında köle olup aşağılanmaya gerek yok
2 haftalik iliskiye gore bence baslik acmak bile garip .bosver bacim sorgulamaMerhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
2haftada mi ?Merhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?