Ask mesk kavusma ,kavusamama..yarim kalmislik..?

lazanyasever

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
71
6
20
Selam biri vardı ve nedensizce bana çok uygun olduğunu hissettim ama bi şekilde olmadı. Araya 3. Kişi girdi gibi bir şey de oldu. Yani başlamadan olmadı hayatlarımız değişti ortamlar tamamen değişti. Eskiden aynı okuldaydık yani onu diyim. Haliyle hayatlarımıza girenler başkaları veya başka hoşlantilar haliyle oldu ama düşününce ben o kişiyle karşılıklı bi oturmaliydim, kahve içmeliydik. O istemişti ama ben o zamanlar gerçekten saf salak bi tiptim olması gereken şeyleri bile yapamadım. Şimdi düşündüğümde o kişiyle alakalı bi şey hissediyorum ama bu nasıl bi his biliyo musunuz? Sanki ben ona,o bana uygunmuş gibi. Yani kesinlikle denemeye değermiş ve karşılaşmamız gerekiyormus gibi geliyor. Hislerim de kuvvetlidir ve bu lafın gelişi değil. Buna benzer deneyim yasayaninız oldu mu? Ayrıca eğer yanılmıyorsam biri gerçekten onla benim arami o zamanlar bozmuş ama bunu ona hiç sormamıştım emin olamıyorum o yüzden. Yine de kötü hatırlamayız birbirimizi sadece çok safmışım.

Bazen sadece olmaması gerekiyor ve bu yüzden olmuyor... Başka bir sebebi yok.

Sen öyle olmasını istediğin için öyle hissediyorsun, hepsi bu.

Sebebi önemli değil, şu veya bu nedenle aranız olmamış. Bırak öyle kalsın, düşünme.

Zamanında size ilgi gostermis siz istememissiniz şimdi de boşluktan aklınıza düşmüş. Ben böyle anladım. Yanliabmi anladım. Birçokları bu durumu yaşıyor

Hala denk geliyor musunuz bir yerlerde? Instagramdan takiplesme filan?

Hala denk geliyor musunuz bir yerlerde? Instagramdan takiplesme filan?
Ben insta kapadım ama dışarı ciktigim zamanlar o kadar çok denk gelmistik ki geçen yaz şaşırmıştım. Hatta denk gelmeden önce şu kafede karsilacagiz hissim oldu ve karşılaştık ama hiç konusmadik (aslinda hayatımızda hiç sohbet etmedik zaten yüz yüze...) yani anca uzaktan uzaktan

Senden hoşlansa muhtemelen adım atardı, demek ki hoşlanmıyor.

Yani hiç sohbet etmediği birinin uygun olabileceğini insan nasıl düşünür aklım almıyor.

Yani hiç sohbet etmediği birinin uygun olabileceğini insan nasıl düşünür aklım almıyor.
Ya kesin olarak değil ama yüksek ihtimalle diye düşündüm sohbet falan sadece mesajla oldu yüz yüze de aynı okulda olmaktan kaynaklı bilgi vardı ama işte az çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…