- 18 Ocak 2023
- 71
- 6
- 20
-
- Konu Sahibi lazanyasever
Bazen sadece olmaması gerekiyor ve bu yüzden olmuyor... Başka bir sebebi yok.Selam biri vardı ve nedensizce bana çok uygun olduğunu hissettim ama bi şekilde olmadı. Araya 3. Kişi girdi gibi bir şey de oldu. Yani başlamadan olmadı hayatlarımız değişti ortamlar tamamen değişti. Eskiden aynı okuldaydık yani onu diyim. Haliyle hayatlarımıza girenler başkaları veya başka hoşlantilar haliyle oldu ama düşününce ben o kişiyle karşılıklı bi oturmaliydim, kahve içmeliydik. O istemişti ama ben o zamanlar gerçekten saf salak bi tiptim olması gereken şeyleri bile yapamadım. Şimdi düşündüğümde o kişiyle alakalı bi şey hissediyorum ama bu nasıl bi his biliyo musunuz? Sanki ben ona,o bana uygunmuş gibi. Yani kesinlikle denemeye değermiş ve karşılaşmamız gerekiyormus gibi geliyor. Hislerim de kuvvetlidir ve bu lafın gelişi değil. Buna benzer deneyim yasayaninız oldu mu? Ayrıca eğer yanılmıyorsam biri gerçekten onla benim arami o zamanlar bozmuş ama bunu ona hiç sormamıştım emin olamıyorum o yüzden. Yine de kötü hatırlamayız birbirimizi sadece çok safmışım.
Elbette her sey olacak diye bir sey yok ama bu tam olarak ne demek kestiremiyorumBazen sadece olmaması gerekiyor ve bu yüzden olmuyor... Başka bir sebebi yok.
Sen öyle olmasını istediğin için öyle hissediyorsun, hepsi bu.Selam biri vardı ve nedensizce bana çok uygun olduğunu hissettim ama bi şekilde olmadı. Araya 3. Kişi girdi gibi bir şey de oldu. Yani başlamadan olmadı hayatlarımız değişti ortamlar tamamen değişti. Eskiden aynı okuldaydık yani onu diyim. Haliyle hayatlarımıza girenler başkaları veya başka hoşlantilar haliyle oldu ama düşününce ben o kişiyle karşılıklı bi oturmaliydim, kahve içmeliydik. O istemişti ama ben o zamanlar gerçekten saf salak bi tiptim olması gereken şeyleri bile yapamadım. Şimdi düşündüğümde o kişiyle alakalı bi şey hissediyorum ama bu nasıl bi his biliyo musunuz? Sanki ben ona,o bana uygunmuş gibi. Yani kesinlikle denemeye değermiş ve karşılaşmamız gerekiyormus gibi geliyor. Hislerim de kuvvetlidir ve bu lafın gelişi değil. Buna benzer deneyim yasayaninız oldu mu? Ayrıca eğer yanılmıyorsam biri gerçekten onla benim arami o zamanlar bozmuş ama bunu ona hiç sormamıştım emin olamıyorum o yüzden. Yine de kötü hatırlamayız birbirimizi sadece çok safmışım.
Düşünüyorum bazenleri tam benlikti ondan dolayı da ideal bulduğum biri olduSen öyle olmasını istediğin için öyle hissediyorsun, hepsi bu.
Sebebi önemli değil, şu veya bu nedenle aranız olmamış. Bırak öyle kalsın, düşünme.
Aslında isteyen bendim ama hareketlerim tam tersiydi oysa isteyip bunu eyleme dökmeye daha mantıklı hareket ediyoduZamanında size ilgi gostermis siz istememissiniz şimdi de boşluktan aklınıza düşmüş. Ben böyle anladım. Yanliabmi anladım. Birçokları bu durumu yaşıyor
-gil ekine takanlar görün bu kelimeyiDüşünüyorum bazenleri tam benlikti ondan dolayı da ideal bulduğum biri oldu
Ben insta kapadım ama dışarı ciktigim zamanlar o kadar çok denk gelmistik ki geçen yaz şaşırmıştım. Hatta denk gelmeden önce şu kafede karsilacagiz hissim oldu ve karşılaştık ama hiç konusmadik (aslinda hayatımızda hiç sohbet etmedik zaten yüz yüze...) yani anca uzaktan uzaktanHala denk geliyor musunuz bir yerlerde? Instagramdan takiplesme filan?
Senden hoşlansa muhtemelen adım atardı, demek ki hoşlanmıyor.Ben insta kapadım ama dışarı ciktigim zamanlar o kadar çok denk gelmistik ki geçen yaz şaşırmıştım. Hatta denk gelmeden önce şu kafede karsilacagiz hissim oldu ve karşılaştık ama hiç konusmadik (aslinda hayatımızda hiç sohbet etmedik zaten yüz yüze...) yani anca uzaktan uzaktan
Haha bazenleri kelimesinde ne varmış yaaa takmayın çok normal-gil ekine takanlar görün bu kelimeyi
Yanıma gelirdi gibisinden mi?Senden hoşlansa muhtemelen adım atardı, demek ki hoşlanmıyor.
Öncelikle normal değil. Üzerine alınması gerekenler alınacak. Sizlik değil o mesaj.Haha bazenleri kelimesinde ne varmış yaaa takmayın çok normal
Yani hiç sohbet etmediği birinin uygun olabileceğini insan nasıl düşünür aklım almıyor.Ben insta kapadım ama dışarı ciktigim zamanlar o kadar çok denk gelmistik ki geçen yaz şaşırmıştım. Hatta denk gelmeden önce şu kafede karsilacagiz hissim oldu ve karşılaştık ama hiç konusmadik (aslinda hayatımızda hiç sohbet etmedik zaten yüz yüze...) yani anca uzaktan uzaktan
Yok anladim. Of ben böyle bi kelime var sanıyordum vallahi yine mala döndümÖncelikle normal değil. Üzerine alınması gerekenler alınacak. Sizlik değil o mesaj.
Ya kesin olarak değil ama yüksek ihtimalle diye düşündüm sohbet falan sadece mesajla oldu yüz yüze de aynı okulda olmaktan kaynaklı bilgi vardı ama işte az çokYani hiç sohbet etmediği birinin uygun olabileceğini insan nasıl düşünür aklım almıyor.
Sorun sende değil eğitim sisteminde.Yok anladim. Of ben böyle bi kelime var sanıyordum vallahi yine mala döndüm
Mesajla hiç anlaşamamıştık malesefEkleyin instadan madem bi olacak mı diye deneyin. Aklınızda kalmamış olur.