- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
-
- Konu Sahibi vaveyla123
Öğretmenlik dışında sana başka bir yakınlığı var mı onu anlaİliskisi yok canim :)
Annem biliyor zaten ve ben derslerime çalışıyorumailende kızım ii bi meslek sahibi olabilsn die çalışıp çabalayıp dersaneye göndersin sen derslerinle uğraşıcağına aşk meşkle uğraş pessss ailen duysa nasıl üzülür
allah zihin açıklığı versinAnnem biliyor zaten ve ben derslerime çalışıyorum
Canim bana özelden mesaj atar misin ben yeni uye olunca atamiyomÖğretmenlik dışında sana başka bir yakınlığı var mı onu anla
gerisi o istedikten sonra olur
Canim inan cok uzuldum sana insallah bi daha yasamazsin boyle biseyvalla ben sana çektiğim eziyeti başıma geleni anlatırdım da midem kaldırmıyor artık. aksini de ne duydum ne gördüm. o kadar diyorum.
Benim tanıdığım kız ünv kazanamayınca
öğretmeni madem olmadı evlenelim demiş
evlendiler çok uzun zaman oldu tabi 10 yıl falan önce
seninki daha kolay olur tabi gönlü varsa
devir değişiyor
Öğretmen kızıyım !Kusura bakmayın ama inanamadım ben bu yoruma ya. Sizin çocuğunuza kazık kadar kaç yaşında öğretmenle sevgili olsalar kızınız henüz yeni reşit olmuş biriyken ne hissedersiniz?
Bakın ben öğretmen kızıyım ve sevgilim de öğretmen ve inanamıyorum şu yorumlarınıza. Etik değil öğrenci öğretmen ilişkisi. Piyasada da hiç güzel gözle bakılmaz o öğretmenlere.
Daha yeni 18 olmuş daha yeni reşit olmuş bir gence böyle akıl vermek hoş değil bence.
Mesleğini alan yada üniversitede okuyan, daha oturmuş beklentileri olan kendini tanıyan ne istediğini tamemen bilen biri yok karşınızda. Daha dört sene üniversite eğitimi alacak olan bir kıza koca öğretmenle sevgililik öneriyorsunuz resmen.
Şok oldum.
Üyenin yaşını bilmiyorum 25 yaşında da ünv hazırlanan var18 yaşında öğretmen olunmuyor. 18de üniversiteye girse dört sene okusa şu an o adam en az 25 yaşında.
Ayrıca evet bazı meslek grupları hassastır. Eğitimcilerin de işi en hassas olanıdır. Bir numaralı kural da öğrencilere evladı gibi yaşı yakınsa abisi gibi bakması gerektiğidir. Yoksa o öğrenimden hayır gelmez. Bu en basit kuraldır. Ben çocuğumu dershaneye yolladığımda okula yolladığımda ondan hoşlanan! adamlar istemiyorum. Allah korusun. Çok hassas olunmalı bu konuda. Bugün 18lik öğrencisiyle evlenen yarın 17lik öğrencisi için karısını da bırakır zira o etik değeri yoktur ve öğrencisine başka gözlerle bakabilmiştir.