Birilerine hoşlandığını söyleyen birinin bu konularda ozguvensiz olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.
Kişisel bakım ya da fit olmak dış görünüm açısından artı bir özellik ama meselenin tam olarak o olduğunu da düşünmüyorum. Misal fakülteden bir kız vardı ben bile kıza bakmayı seviyordum vücut ölçüleri güzelliği müthişti giyim tarzı da güzeldi ve gayet kadınsı duruyor o da sürekli bu konudan dert yanıyordu flört aşaması tamam diğer aşamalar olmuyor diyordu.
Ki baska güzel arkadaslarimda var sizin fit ya da güzel giyim tabir ettiğiniz şey onlar da sikayetci . Yani özetle ben dış gorunusle alakasiz diyemem ama tamamen alakalı da diyemem.
Yukarıda bir mesajınızda bir sevgilinizin ilişki sırasında başka kızlara gittiği döndüğü ve her seferinde beklediginizi yazmışsınız, başka bir erkeğin de çok aciksin gizemin yok, başkasınında çok avucumun içindesin tarzı söylemi olmuş . Acaba bunlarla alakalı olabilir mi? Aski kaçma ve kovalama olarak görmüyorum kesinlikle ama bence şöyle bir durum var. Eğer karşımızdaki biz ne yaparsak ne dersek tamamsa o kişi çok da ilgimizi cekmeyip daha kolay vazgeçilebilir pozisyonda olabiliyor.
Şunu da eklemek istiyorum güzellik ondur dokuzu dondur