- 18 Mart 2013
- 3.800
- 12.253
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Bu kilo meselesinden mi yoksa komple bakimsiz olusumdan mi
Ben buraya takildim ilk olarak Turk kadinlari da dunyanin en fit kadinlari degillero yuzden bence cok dert edinmeyin sokaktaki kiadinlar da manken degil yani ama kilolu olmak tamamen kendini salmaya sebep degil ki. Kilolu olursun ama yine guzel giyinirsin, sacin basin guzel olur, ayakkabin cantan gunes gozlugun havali olur .... kilo bakima engel degil.
Ikinci olarak bulundugun ortamla ilgili, yani Afrika'da aski bulmayi nasil bekliyorsun konu sahibesi? Orasi seni tuketiyor bence, yani o ulkenin sana manevi olarak verecek bir seyi yok ki. Avukattin yanlis hatirlamiyorsam, egitim duzeyi sana benzer kac erkek var orada? Iliski istiyorsan bence once ulke degistir. Etraftaki tiplerin hepsi sacma sapan, yabancilardan para istiyor diyorsun normal cunku adamlarin ulke fakir yani. Kendi egitim, gelir durumuna uygun erkeklerle tanismazsan konusmazsan nasil iliski yasayacaksin??
Bu kilo meselesinden mi yoksa komple bakimsiz olusumdan mi
Ben buraya takildim ilk olarak Turk kadinlari da dunyanin en fit kadinlari degillero yuzden bence cok dert edinmeyin sokaktaki kadinlar da manken degil yani ama kilolu olmak tamamen kendini salmaya sebep degil ki. Kilolu olursun ama yine guzel giyinirsin, sacin basin guzel olur, ayakkabin cantan gunes gozlugun havali olur .... kilo bakima engel degil.
Ikinci olarak bulundugun ortamla ilgili, yani Afrika'da aski bulmayi nasil bekliyorsun konu sahibesi? Orasi seni tuketiyor bence, yani o ulkenin sana manevi olarak verecek bir seyi yok ki. Avukattin yanlis hatirlamiyorsam, egitim duzeyi sana benzer kac erkek var orada? Iliski istiyorsan bence once ulke degistir. Etraftaki tiplerin hepsi sacma sapan, yabancilardan para istiyor diyorsun normal cunku adamlarin ulke fakir yani. Kendi egitim, gelir durumuna uygun erkeklerle tanismazsan konusmazsan nasil iliski yasayacaksin??
kuzum sen dön artık.
mülteci kampında nasıl bir erkekle tanışıp aşık olmayı bekliyorsun ki?
ugandalılardan desen yok o da olmaz..
ya evet bak bu yorum da çok önemli sorunun çok büyük bir kısmı bulunduğun yer dolayısı ile oluyor kesinlikle. ve önceki konularından hatırladığım kadarı ile orada zaten mutsuzdun da bir an önce ayrılmaya bak bence o ülkeden canım ya inşallah yasaklar da kalkacak ülkemize dön. Senin için herşey daha güzel olacak ben inanıyorum.
Canım benim,öncelikle kaybettiğin özgüvenini bi bul bakalım sen..Ne demek güzel sayılmam,obezim falan..yaratanin yarattığı çirkin hiçbirşey görmedim ben..sen fazla kilolarını vermeye başla öncelikle,bi spor merkezine yazıl.. sosyal çevre yap kendine..kendini şımart,kişisel bakımlarını aksatma ve unutma sen kadınsın..1 parmağınla 10 adamı hizaya sokarsin:)))
Sen kendini buldukça aşkta seni bulur..Hadi bakalım kolay gelsin,şansın güzel olsun.
Acaba bilinçaltınla mı çalışsan . Sanki ben biraz bilinçaltında öyle kabul etmişsin de bu yüzden aynı döngüde kalmışsın gibi hissettim
Herkesin bir alıcısı vardır. Erkekler önce kadının dışını sonra da içini severler. 20 kilodan kurtukmuşsunuz kalan 20 yi de verebilirsiniz. Bakımlı olun bakımlıktan kastın temiz ve giyiminize özenli olun. Mutlu, neşeli biri misiniz? Bu çok önemli. Pozitif insanlardan hoşlanıyor erkekler.
Mekan degistirmekle ya da erkek degistirmekle aşk bulunmaz. Cünkü siz degismemissiniz daha, kendinize deger vermeden baska birinden deger görmeniz imkansız, sürekli yanlıs iliskilere kapılıp gidersiniz. Kendinizi nasıl bi iliskiye layık görüyosunuz? Hayatınızda nasıl bi erkek istiyosunuz siz de ona göre degisin yasayacaksanız. Örneğin özgüvenli, bakımlı, kendine saygısı olan biri mi istiyosunuz, siz de öyle olmalısınız. Aksi takdirde hayatınıza kim girerse girsin kendine deger vermeyene hiç kimse vermez. Siz kendinizin suanki haliyle cıkar mısınız? Hiç öyle biri geldi dünyam degisti her sey kusursuz karsılıklı ask mutlu son hikayeleri beklemeyin cünkü fiyasko. Beyaz atlı prensi beklemeden siz bi prenses muamelesi yapın önce kendinize. Aynaya bakıp Allah'ım ne kadar güzelim falan deyin:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?