Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarr sizce beşir ne dicek adnanaa??????????
, ha bu arada tel. arayan kimdi acabaa,, bihterin nasıl suratı asıldı...:sinifsinif:
ya bence ev halkının verdiği tepki çok saçma, firdevsle katya haklı valla, gerçek kuzen değiller, ikiside genç, niye olamasınmış ki
Aslında çok çirkin bir şey yahu.. Aynı evde büyüyorlar aralarında aşk kelimesi qeçmesi bile kötü... Babası kızmakta haklı ,birde biliyor Nihaln Behlüle aşık olduğunu çıldırdı.. Kardeş olmak için kan bağımı olmalı nık nık nık nasıl mide var yahu :)
, ha bu arada tel. arayan kimdi acabaa,, bihterin nasıl suratı asıldı...:sinifsinif:
ama öle deme chess
aynı evde büyümüşer kardeş qibii:kedi:
canım bu gün sen bir derdim var bölümünde takılmadın hiç galibakaydirigubbakcemile3
bence bihter çokta sinirlenmedi bu duruma aksine kendi yediği naneler bi süre rafa kalkabilir diye çok tepki vermedi bile verir gibi yaptı her zamanki gibi
oraya hiç bakmıyorum chess nolduki söyle merak ettim :)))
behlüldür bence...
Bu evde iki mobilyaya bayiliyorum.Biri piyano odasindaki lila tekli koltuk.Biride Bihter'in odasindaki pembe uzun koltuk.Ikiside cok hos ya.
ay yok canım şimdi dedikodu yapıyo derler bi ara bak bir derdim varda eşi ve eşinin ailesi bölümünekaydirigubbakcemile2