Aşk-ı Memnu Kanal D

bu bolumlerını o kadar zewklı ızlıyorum kıı behlulun bıhtere laf sokmalarıı nıhalle sewmesı bıhterın delıye donmesıı.bıhter hakettıgını yasıo.dahada ceksın.herseyı o baslattı we hala neyın pesınde ne yapmaya calısıo.behlulden hala umudu war yaa.pes yanı.bıde annesınden yardım ıstıo bu kadar yuzsuzluk olur ya ııce kafayı yedı.

bu hafta parça parça izleyebildim
bgün netten izledim hepsini orası çetinin eviymişkaydirigubbakcemile3
ben davet salonu falan sandımkaydirigubbakcemile3
bence de çok boğucu ve itici..

ayrıca nihalin behlülle deneyiminden sonra ertesi sabah evde seni özledim demesi
ne kuduruk bir davranış yaaa:roflol:
vıcık vıcıklar habire öpüşüp koklaşmalar ben bile sinir oldum
bihter napsındelikafadulden

ewet tamkuduruk davranışlarkaydirigubbakcemile3

cetin müzede oturuyor sanirim o mor oda neydi öyle icim bir hos oldu sikinti geldi,behlül sadece bihtere üzülmesiyle kaliyor
bihtere cok üzüldüm o an annesinin isi cok zor ne yapsa iki yerden kizi yara alcak.

ya kızlar o gerizekalı nihalın saçları neydi öyle resmen küçük bihtercik olmuş guclubacismile bihter gibi dalgalı yapmış saçlarını alsanaalsanasmile uyuz oluyordum şimdi gittikçe gıcık oluyorum hayır kimsede demiyor bu kız liseyi yeni bitirdi öss ye çalışsın yaşı başı kaç herkes evlenmesine tamam dedi bide işin bu durumu var zengin eğitimli bir ailenin kızıydı hani aklinialirimsmile

aynen valla
gerçi bu kuduruk haliyle kimse tutamazdı nihal salağını
çoşmuş bir kere üniversite falan hak getire
uyuz şey alsanaalsanasmile

Bence adnan bişey anlamaz tel.mu cüzdan mı neyse bana cüzdan gibi geldi..cüzdanında hastaneyle, bebekle ilgili bişey mi bulcak acaba..
Nihalin saçları da bihterin saçının kısa şekli gibi olmuş..
gelinlikten pek bişey anlamadım hemen geçti..

bu bolumlerını o kadar zewklı ızlıyorum kıı behlulun bıhtere laf sokmalarıı nıhalle sewmesı bıhterın delıye donmesıı.bıhter hakettıgını yasıo.dahada ceksın.herseyı o baslattı we hala neyın pesınde ne yapmaya calısıo.behlulden hala umudu war yaa.pes yanı.bıde annesınden yardım ıstıo bu kadar yuzsuzluk olur ya ııce kafayı yedı.

aynen bende katılıorum ..
kaç kere behlül onu bırakmak istedi ama o bi türlü bırakamadı gitti..
sakız gib karı yapıştı..
behllül hepten pas vermemeye başlayınca son çare olarak annesinin ayaklarına kapandı..

alıntı.........

Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinin senaryolaştırılmasıyla oluşturulan

> dizinin bu akşamki 1035'inci bölümünde olaylar şöyle gelişiyor.

>

> Bihter'in, tamamı mavi gözlü ve sarışın iki çocuğu, beş torunu olmuştur.

>

> Adnan Bey'in yıllardır içine düşmüş olan, fakat daha çok kuzuya benzeyen

> kurt, bir gün, Adnan Bey'in laf arasında çocukların Behlül'e benzediği

> imasında bulunmasına neden olur.

> Bihter, "Kuzen, kuzene benzer" der. Adnan Bey bunu akıl edemediği için

> kendi kendine kızar, kafasını duvarlara vurur.

>

> Öte yandan Behlül, Nihal'i kâh "Kiracı evi boşaltmadı", kâh "Nikâh

> memurunun boş günü yok" diyerek 40 yıldır oyalamaktadır. Menopoza girdiği

> için zaten sinirleri bozuk olan Nihal, evin "son matmazel"i olarak "kıdemli

> matmazel"in omzunda ağlamaktadır.

>

> Firdevs Hanım aynaya sorduğu "Benden güzel var mı?" sorusuna "Var" cevabı

> alınca sinir krizi geçirmiş, odasına kapanmıştır.

>

> Beşir evlenmemiş, Behlül'ün kendisine tahsis ettiği evde, Bihter'le

> Behlül'ün CD'lerini seyredip idare etmekte, arada da içli içli

> öksürmektedir.

>

> Bülent, yakışıklı, orta yaşlı bir erkek olmuş, anne dediği Bihter'le

> oynaşmaya başlamıştır. Bunu gören RTÜK, köşkün kapısına dayanarak Adnan

> Bey'i bizzat uyarır...
ınternetsıtelerınde dolaşıyor

:roflol::roflol: :lepi:

aynen valla
gerçi bu kuduruk haliyle kimse tutamazdı nihal salağını
çoşmuş bir kere üniversite falan hak getire
uyuz şey alsanaalsanasmile

bide sinir bozucu olan bir başka şey şayeste gilin evlenince biizm evde çalışsın demeleri sanki işleri var çalışıyorlar :umursamaz: lan behlül angutu daha okulunu bitirmedi ara sıra emmisinin yanına gidip gelmeyle iş adamı mı sanıyor kendini bildi bileli para harcayıp kız tavlayan bi asalak olarak yaşıyor alsanaalsanasmile nihal kuş beyinlisi desen daha dün sümükl sümüklü uzun elbiseler giyip geziyordu son bölümlerde biraz bihtercik oldu diye kendini ev hanımı olarak kabul edecek evlenecek evi olacak şayeste gilde buna hizmetçilik yapacak ohaoldumsmile bak hele bak sen kafamçokkarıştı lan para dedirtmiyor değil yani nasıl ipsiz sapsızları adam ediyor dizi de olsa bu gerçektede böyle ibretlik şeyler yane :delphin:

Görebildiğim kadarıyla Nihal'in giydiği gelinlik iğrençti.
Ablalarına özenip gelinlik giymiş kızlar gibi

O çantasındaki neydi ya telefona benzettim?

Firdo bir işler peşindeeee aklinialirimsmile

bu gelinlikmi güzel yaniiii....??
bööğğğğğ...

615.jpg
[/url][/IMG]

621.jpg
[/url][/IMG]

adnanın bulduğu telefon mil duruyor içinde bihterinde ödü kopuyor maili okudu diye ama okumadı yeni eline geçti telefon bihterde lacak hemen telefonu elinden...içinde mail var..

Gelinlik çok kötü duruyo göğüsleri dolgun aslında nihalin ama modelden dolayı çok ufak gibi gözükmüş yakışmamış gelinlik..

:mymeka:Beşir zalaaa neyi yakıp ısınıyodu.:dilcikar:.saklaya saklaya bitiremedi o da belgeleri..şakkıdı

Back
X