Aşk-ı Memnu Kanal D

alıntı.........

Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinin senaryolaştırılmasıyla oluşturulan

> dizinin bu akşamki 1035'inci bölümünde olaylar şöyle gelişiyor.

>

> Bihter'in, tamamı mavi gözlü ve sarışın iki çocuğu, beş torunu olmuştur.

>

> Adnan Bey'in yıllardır içine düşmüş olan, fakat daha çok kuzuya benzeyen

> kurt, bir gün, Adnan Bey'in laf arasında çocukların Behlül'e benzediği

> imasında bulunmasına neden olur.

> Bihter, "Kuzen, kuzene benzer" der. Adnan Bey bunu akıl edemediği için

> kendi kendine kızar, kafasını duvarlara vurur.

>

> Öte yandan Behlül, Nihal'i kâh "Kiracı evi boşaltmadı", kâh "Nikâh

> memurunun boş günü yok" diyerek 40 yıldır oyalamaktadır. Menopoza girdiği

> için zaten sinirleri bozuk olan Nihal, evin "son matmazel"i olarak "kıdemli

> matmazel"in omzunda ağlamaktadır.

>

> Firdevs Hanım aynaya sorduğu "Benden güzel var mı?" sorusuna "Var" cevabı

> alınca sinir krizi geçirmiş, odasına kapanmıştır.

>

> Beşir evlenmemiş, Behlül'ün kendisine tahsis ettiği evde, Bihter'le

> Behlül'ün CD'lerini seyredip idare etmekte, arada da içli içli

> öksürmektedir.

>

> Bülent, yakışıklı, orta yaşlı bir erkek olmuş, anne dediği Bihter'le

> oynaşmaya başlamıştır. Bunu gören RTÜK, köşkün kapısına dayanarak Adnan

> Bey'i bizzat uyarır...
ınternetsıtelerınde dolaşıyor

nihalin bir elbisesi vardı.. balerin kostümü gibi.. kesknoğlunun beyaz asortik tavukları gibiydi o sahnede .. çok komikti..

gelinlikle de öyle mi oldu diye merak ettim.. kızın yüzü güzelde.. kıyafetleri çok kötü taşıyor ya..

aldırdı :)
bu arada dün geceki final tüylerimi diken diken etti, çok etkileyiciydi bihteri öyle görmek...

Bence bitter ve firdonun bir plani var birbirlerine nasil bakiyorlar sinsi sinsi. Su Safim Besirede sinir oluyorum ya bir insan bu kadarmi Odun olur söylede sende rahatla bende icine ata ata verem oldu uyuz. Nihatinda Yüzifadesi cok komik. Behlülde cezasisini bulur hic iliskiye giremez insallah ve vicdani onu bir ömür boyu rahat birakmaz tabi vicdani varsa caraktersiz. Saftrik Ednanda is isten gecince pitterin telefonuna bakmaya akil eti buynuzlarini sagir sultan bile duydu ednan bey kaydirigubbakcemile3. Ben firdoyu ginede cok seviyorum cok akili kadin ya. Dizi sona geldikce cok heycanli oldu

Eski aşkı memnu da bu haftaki sahneler aynı..
firdevs in konuşamalrı bihterin ölüyorum lafları vs..
ben baya farlı gittiklerini düşünüyordum benzermiş cidden..

ama beşir komedi ya :))

bihterin ağlaması müthişti akşamki gercekten bana keyf verdi her bölümde aynı tadı yakalıyamıyoz yaa ilk kez bihtere acıdım delikafadulden

eee bihterin çocukluğuna inmek gerek. insan hayatta ne yi kınar istemezse başına gelirmiş annende olsa kınamayacaksın çok kötü bişey yapmış olsa bile. kız aynını yaptı. ya bu behlül adi paçavrasına ne demeli o asıl beş parasız kalınca napcak gerçi jigololuk yapar onda o mide ve kapasite varrr. iğrennçsin behlül umarım bihterden beter olur oyy kaptırdım kendimi ya dizi bu kafamçokkarıştı

Zaten ağlarken de dedi ya gözümün önünde birbirlerini seviyorlar ölüyorum anne diye..

Mesele nihal değil bence,başka bir kadın da olsaydı bihter gene kabullenemezdi böyle.

Bihterde gram kadar pişmanlık yok.Behlül gelse yeniden başlayalım dese bihter asla hayır demez.

Hafif bir kadın oldu behlülün gözünde de zaten.Bu yüzden kaybetti.

Hayır madem birbirlerini bu kadar seviyorlardı bihter kaçalım buralardan dediği zaman behlül kabul etseydi.

Yok amcama bunu yapamam felan dedi.Sanki amcasını aldatarak ona çok iyi şeyler yapıyormuş gibi kaçmayı göze alamadı.

Tabi eski zenginliğinden eser kalmayacaktı belki de bihterle kaçmayı kabul etseydi
.

Behlül ne bihtere ne de nihale yar oluyor zaten finalde.

behlüle de miras kaldı kızalr bi bölümde hatta gösterdiler uzak bi akrabasından ...bihterle kaçmamasının nedeni amcasının parası değil bence..cok sevmemesi , manmun ıstahlı olması,korkması

Yeni fragmanı izledim, Bölüm özetini de yazmışlar,

"Bihter ise gittiği hastaneden muayene olup çıkar" diye yazıyor aldırmadı mı bu çocuğu orayı öyle muallakta bıraktılar ki

Firdo ile Bihter birbirlerinin gözlerinin içine bakıp şampanya içiyorlar anlaşma mı sağladılar ne, şimdi ayırmaya mı çalışcaklar galiba...

nihalin gelinliği çok güzelmiş beğendim valla
ben de bihtere acıdım kadın resmen çıldırdı boş boş deli gibi bakıyo
beren saat çok iyi oynuyo gerçekten kaydirigubbakcemile5

ne bölümdü gene bihter hanımın kaprisleri ve çemkirmeleriyle dolu...:umursamaz:
yahu koskoca evde kimse çıkıpda bu kadın neden herkese bağırıyor diye hesap soramıyor acaba
ednanın gözünün önünde aynalar kırılıyor adam hala umursamıyor...
ne oluyor ne bitiyor sormuyor bile doğru düzgün...
ne kadar gurursuz ve kıskanç bir kadın bu pihter karakteri...
...hala adnana seni seviyorum diyor yetinmiyor eskisi gibi behlülüde
idare etmek istiyor karşılık bulamayancıda deliriyor...
her iki adamda hayatında olsun biri şevkat göstersin biri de heyecanlandırsın ...bu arada
giyinip süslenip ihtişamlı yaşamına devam etsin istediği bu ...
behlül ayrı bir arıza hala saf çocuk numaraları yapıyor ...nihale beni çok sev diyerek vicdanını
rahatlatma peşinde...
dizi sona yaklaşıyor artık belli oluyor.. beşirden bişey çıkmaz mıy mıy durur...
ama hilmi bu olayı ortaya çıkartır belki...

ya da kimse bu olayı öğrenemeden düğün günü gelir ve o gün pihter intihar eder...ee tabi normal olarak
nedenini anlayan anlar..

dün beni ağlatan tek sahne cemilenin evden gidişiydi.
nihale de gıcık oldum. bihtere karşı çıkmadı. sonuçta yaşıtlar ve aynı evde büyümüşler.
camdan bakmakla yetindi.
ama kardeşi arabaya kadar uğurladı.
adnan cemilenin anne ve babasına gitmasine nasıl izin verdi pessssss!

Son düzenleme:
Aşk-ı Memnu'nun dün gece yayınlanan bölümünde Behlül’le Nihal arasında gerçek bir ilişkinin başladığına dair art arda gelen işaretler Bihter’in tüm umutlarını paramparça etti. “Firdevs Hanım’ın kızı olmak” gerçeği, tükenen umutlarına son bir çare olarak Bihter’i, annesine doğru savurdu.
Annesine "Bu işi sen yaptın, sen boz." diyen Bihter, Behlül-Nihal ilişkisinin yaşanmasına tahammül edemediğini bir kez daha göstermiş oldu. Firdevs Hanım ise Bihter'in sert tutumu karşısında soğukkanlılığını koruyarak "Her şeyi evliliğini kurtarmak için yaptım. Artık onları kimse ayıramaz. Birbirlerini seviyorlar." diyerek Bihter'in Nihal-Behlül aşkını kabullenmesini istedi.
Gözyaşlarına boğulan Bihter "İşte ben de bunu kabullenemiyorum. Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum." dedi. Bakalım önümüzdeki bölümlerde Firdevs Hanım, kızının acı haykırışlarına merhem olabilecek mi?

alıntı

başından beri behlülde bihterde hep hatalıydı ve suçluydu...
behlül iradesine hakim olamadığı için güzel kadın merakından amcasının genç eşi
ona cazip geldi ve hata üstüne hata yaptı...
bihterde annesine inat evlendiği adamda heyecan bulamadı ve genç yakışıklı yeğen ona cazip geldi..
ikiside resmen birbirine kur yaptı geçen sezon bölümlerinde muratlarına erinceye kadar resmen birbirlerinini peşinde dolanıp durdular...ikiside aynı oranda hatalı ve suçlu.
şimdi bihter iki damla göz yaşı dökdü diye seviyor olmuyor bence elinde behlülü ve adnanı
aynı anda tutamadı için üzülüyor ...
kendini vazgeçilmez sanıyordu yanıldığını anladı ve kendine bunu yediremiyor.
behlülde son sefalarını sürüyor ikisininde sonu geliyor zaten..

bihter,sadece kaybetmemek için son kozlarını oynadı,,ama bu behlulu kendınden daha cok uzaklastırdı..yanı cırpındıkca battı...dun aglarken ne yalan sölim aladım :sinifsinif:

ya kızlar o gerizekalı nihalın saçları neydi öyle resmen küçük bihtercik olmuş guclubacismile bihter gibi dalgalı yapmış saçlarını alsanaalsanasmile uyuz oluyordum şimdi gittikçe gıcık oluyorum hayır kimsede demiyor bu kız liseyi yeni bitirdi öss ye çalışsın yaşı başı kaç herkes evlenmesine tamam dedi bide işin bu durumu var zengin eğitimli bir ailenin kızıydı hani aklinialirimsmile

bihtere çok üzüldüm.acı çekiyor.behlülün bunu yapmaya hakkı yok.defolsun gitsin evden.önce amcasının karısıyla sonra kızıyla.bu hakkı kendinde nasıl görür.bihterin yanındayım...

beşir olucek artık sanırım

çetin beyin evi ne boğucuydu oyle ya ruhum daraldı,ferah evleri severim ben

Back
X