Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar ben geçen bölüm izlememiştim..
bihter gelip gelmemeye kararsızdı....behlül mail atınca kesin geri dönmeye karar verdi....

bihter gittikçe küçülüyo, olan caanım aynaya oldu, adnanda bunun kuklası oldu, nihalde zevkten dört köşeohaoldumsmile

bihter nasıl bi kadın yaa kocaman adamın ağlamasına bile tınmıyor, kendi acısını başkalarından çıkarmak istiyor...
behlülü çözemedim nihalin sadece sağlığını seviyor, başka bi sebebi yok gibime geliyor...
ilk başta kapı kolu sahnesinde bile yutkundu...
bihterin dedği çıkmadı nihalden aşk dileniyor:umursamaz:

kızlar dün akşam bir magazin programında izledim.. ednan dizinin bitmesine daha 7-8 bölüm var dedi.. yani haziran başı gibi bitecek dediler..bilginize kızlar...

İçimin yağları eridi.zemuszemus.:sm_cool:ohhh.behlül ne güzel itikledi bihteri..:dance::teytey:aklinialirimsmile
alsanaalsanasmilebodrum sıçanı gibi, kaldı karanlıkta..:dilcikar:

beşirin yerinde olsam cemileyle evlenirim yazık onada cemileyede..
bihter alkolik oldu çıktı :içelim: behlülü çok seviyor ama bebeğin günahı ne:mymeka:
bide ben bu evleri anlamıyom gümüş dizisindeki yalınında altında şarap mahzeni vardı zengin olak böyle bişey demekkafamçokkarıştı

beşirin yerinde olsam cemileyle evlenirim yazık onada cemileyede..
bihter alkolik oldu çıktı :içelim: behlülü çok seviyor ama bebeğin günahı ne:mymeka:
bide ben bu evleri anlamıyom gümüş dizisindeki yalınında altında şarap mahzeni vardı zengin olak böyle bişey demekkafamçokkarıştı

Tabii zengin olmak bööle..bi de bunların hizmetlilerinin müştemilatları da var..
sırf,yardımcıların müştemilatı cümlesini kuriiim diye çok zengin olmak isterimmmmmlaelaelaelaelae

delikafaduldendelikafadulden

Back
X