- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı arkadaşlar demişti ya behlülün nihale ilgisi yok, aslında anahtar fragmanda var, bi tarafta nihalin masum aşkı.... diyor, bence bi gönle 2 aşk sığdırcak ve mantıklı olanı tercih etcek behlül
aynen katılıyorum aslında nihal ilk değişdiği gün mezuniyette behlülün ilgisini
çekmişdi adamın güzel kadınlara zaafı varkaydirigubbakcemile...ama ilk hedefi ulaşılmaz olan bihterdi
amacına ulaşdı heveslerini zaaflarını aşk zannediyor bihdere karşı ...
ama mantığı ve kalbi masum aşkı reddedemiycek...zaten fragmanda da diyor ya...
hem amcası hem de günahı var arada artık mantığı ve duyguları ön planda olacak....
kızlar hayırdır inşallah ki ne güzel tesadüftür rüyamda behlülcüğümü gördüm:kedi:ayy bayılıyorum kendisine :roflol:akşamı dört gözle bekliyorum
hayır olsun şekerim nasıl gördün:jeyyar::jeyyar:
valla açıkçası sevgiliydik dervişin fikri neyse zikride o olurmuş opuyorumnanaktan:roflol::kedi:ay kocam duysa öldürür beni ama napim çok beğeniyorum
bazı arkadaşlar demişti ya behlülün nihale ilgisi yok, aslında anahtar fragmanda var, bi tarafta nihalin masum aşkı.... diyor, bence bi gönle 2 aşk sığdırcak ve mantıklı olanı tercih etcek behlül
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
BU AKŞAM EN ACİLENDEN gider gitmes ne pişirsem ya yoksam dizinin başısını kaçırıyorummmmmmmm :gitme:
valla açıkçası sevgiliydik dervişin fikri neyse zikride o olurmuş opuyorumnanaktan:roflol::kedi:ay kocam duysa öldürür beni ama napim çok beğeniyorum
Bazı arkadaşlar mı olduk şimdi yani uzun süre uğramayınca:1closedeyes:
Yine de zoraki başlayan bi aşkzemuszemus
ay canım benim, kimin söylediğini hatırlamadım ondan bazı arkadaşlar dedimkaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
zoraki moraki şekerim haticeye değil neticeye bakzemuszemus
bizim hırlak bu akşam çok hırlayacak belli -tatlicadiarzu-
behlül nihale masum aşkı, amcasına güveni, bihtere de günah olarak bakmaya başladıysa...
tebrikler behlül hihoyyythihoyyythihoyyyt
eeeeeee iyi oldu bihtere ne diyodu behlüle
seni ondan çok sevmiyorum ama sende başka bişey var
şimdi sıra behlülde
nihali senden çok sevmiyorum ama sende başka bişey var
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tebrikler mi, kız bihterin günah olduğunu bu kadar geç anlayan adamımı tebrik ediyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tebrikler mi, kız bihterin günah olduğunu bu kadar geç anlayan adamımı tebrik ediyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3