Aşk-ı Memnu Kanal D

Allahım o neydi öyle ya düdük gibi kapriydi galiba birde yani ne yaprsa yapsın bu adamdan vazgeçemem diyordum ama o neydi ya kırmızı kabus saçınıda kesmio bide bağlıo küçücük kuyrugunu offf öle karşıma çıksa de git bi don al beni rezil etme derim herhalll lmaz:

izleyip izleyip sinir oldum tek dizi
allam allam ne zaman yakalanacak bunlar dört gözle bekliyorum delikafaduldendelikafadulden

bak gördünmü adam o kaada da sexü değilkaydirigubbakcemile3

Behlül al bu sanaa:jeyyar: Adnan çok komiksinn nan bihter benim nan muhahaha senden değil benden çocuk doğurucak o :roflol::roflol:

Adnan evlilik yıldönümlerinde şeyetcek heralde:kedi:

chess yani duygularım çok karıştııı kaydirigubbakcemile3 aşkımı kırmızı pantolandan önce ve sonra diye ikiye ayırdımm bende bekliyorum canım yakalansalr ahhhh

ay kız sendemi izliyon gelmiyon ama topiğe:hulya:

izliyom izliyom
lisedeyken kitabını okumuştum ben
kitabıda bu kadar uzundu diziyide sakız gibi sündürüyolar mübarek
daral geliyo valla bi yakalansalarda rahatlasam :jeyyar:
ay bide ikide birde seni seviyorum seni seviyorum demiyolar mı
şeytan diyo vur kafalarına bir tane :mymeka::mymeka:

chess yani duygularım çok karıştııı kaydirigubbakcemile3 aşkımı kırmızı pantolandan önce ve sonra diye ikiye ayırdımm bende bekliyorum canım yakalansalr ahhhh

:roflol::roflol:

dedim sana keşkül kilo yaparkaydirigubbakcemile3

Bihter bir daha dap dar pantalon qiymesin ..Nihal saçlarını artık dalqalı kullansın.Behlül o kırmızı pantalonunu bir daha asla qiymesin.. Beşir tişört qiysin birde qöz altı kapatıcısı sürsün ( dizinin en yakışıklı erkeği olur a.s )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…