Aşk-ı Memnu Kanal D

bencede matmazele 4..4 bi kadın.. ya çocuklar.. kaç yasında hala bebek gibi ilgileniyo...

adnan beye gelince o çok aşık bihtere gözü bişey görmüyo...

asıl hatayı o yaptı adnan yani... öyle bi kadınla okadr yakışıklı bi erkek aynı evde yaşarmı...evden göndercektiii.. behlülü dizi buya buda oolmucana göre....berenın gözlerine evt bende gıcık oldum onu bişey yapıyorum zannediyo hiçte güzel durmuyo...........-tatlicadiarzu-

behlul benim aşkımm :)) matmazel favorımm :)) harika bi kadın ya çok olgunn herşeyi yerinde yapan sakinn hanımm bayılıorum onaa.. bihterde çok gusel ama.. bencee en masum adnan bey yaa yazık ona butun ii niyti s istımal edilecekk behlule bakmış buyutmuşş.. bihteri hem sevıo hem çok yardımı dokundu hem değer verıo ama onlar onaa neler yapıo yazıkk (( bide kuçuk oğla tatlıı ismi aklıma gelmedi şimdii :))

ee adam 2 sinede güveniyor..biri oğlu gibi olan yeğeni birisi karısı..kabahat bence onda değil ,kabahat cinsel arzuların insanları rezilleştirmesi ve insanların gözlerini herşeye kapatması...

haftayı sabırsızlıkla bekliyorum bende...

ya bu dizinin reytinkleri güngeçtik daha çok artyıoo....kaydirigubbakcemile

ee adam 2 sinede güveniyor..biri oğlu gibi olan yeğeni birisi karısı..kabahat bence onda değil ,kabahat cinsel arzuların insanları rezilleştirmesi ve insanların gözlerini herşeye kapatması...

öyle ama bi laf vardır ateşle barut bi arada durmaz ..die.... dizi bu canım...

gerçekte amcasının karısı aşık olan . kişi pek yoktur varsada tesdeklenez vallaaa.
.....:uhm:

öyle ama bi laf vardır ateşle barut bi arada durmaz ..die.... dizi bu canım...

gerçekte amcasının karısı aşık olan . kişi pek yoktur varsada tesdeklenez vallaaa.
.....:uhm:

ataşle barut yanyana durmaz ,tamam ama 2 kişide bekar olur,hayatlarında kimse olmaz o zaman tamam...
ama her iki insanın ya da birisinin hayatında biri varsa ve onu sevdiğini söylüyorsa ,aralarında resmiyet varsa o zaman ateş ve barut diye düşünemeyiz bence..zaten genel ahlaka aykırı böyle bişi..
aslında böyle şeyler yayınlandıkça bizler daha paranoyak oluyoruz..eniştesi ile kaçan kız ,üvey babasından hamile kalan kız....aslında aklımıza gelmemesi gereken şeyler geliyor...adnanın da aklına böyle bir olay gelmemesi normal bence..eğer ki aklına böyle bir şey geliyorsa o zamanda demekki hiç , karısına ve yeğenine güvenmemiş...ee o zaman güvenmeyeceğin kişileri ne diye hayatına sokuyorsun , ne diye acaba beni aldatırmmı diye düşünüp paranoyalar yaratıyorsun?insan güvenmeyeceği kişi ile birlikte olmamalı

genel olarak düşünürsek evt çok ahlaksızca ...

ama dedim gibi bu bi dizi iyi veya kötü örnek oluyben paranoklaşırmıyım ..olmaz..

bi laf vardır kendinden olmayana hiç bişey olmaz sen namusluysan sana kimse bişey yapamaz...

bu dizi ve roman...büyük bi aşk yaşanak. bunu .kimse örnek almamalı..
bilmiyorum bu aşktan rahatsızlık duymuyorum..

karekterleri çok yakıştırıyorum birbirine.....

göze batmıyo...

adnan bey bunu düşünemedi sanırımm.. yan odada behlül yatarken..

eşini onu düşünecegini admama yazık oldu.. kesinlikle haketmiyo..

aslın bihterle behlülde bundan acı çekiyolar.. adnana yaptıklarından pişmanlık duyuyolar... kimse aldatılmayaı haketmez.........
..

bide söyle bişey var bu ilşkide herkes zarar görecek.. başta bihter..olmak üzere.. ibretlik bişiy aslında.......

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bihteri beğeniyorum aynen söyledikleriniz gibi çok asi bir yapıya sahip
gerçekte de böyleymiş...
bu erkekler ne kadar salak yaa...
berenin çıktığı kişi tuba büyüküstünün eski nişanlısı adını unuttum şimdi
bence tuba byüküstün daha tatlı ve sevimli en azından kendini birşey zannetmiyor...burnu havada değil..
ben öyle düşünüyorum

Günaydın kızlarr...
Neler kaynatmışsınız yaa maşallah.
Topiğimiz şenlenmiş. :lepi:
Evet jülyetcim dizinin reytingleri her hafta artıyormuş ne kaa güzel.
Ama bu yapımcıları şımartıp konuyu lastik gibi uzatmalarına neden olmaz inşallah.
Akıcılığını kaybetmez diye ümit ediyorum.

bu arada dün behlülün bihteri öptüğü sahneyi izledim..adam hipnotize olmuş gibiydi:)

:roflol::roflol:..behlül elifi öperken .. tutkuluydu......
asıl öpüşmede uzuakta uzaga... bakışlar ön plandaydı bence.. duyguya önam verilmişti......-tatlicadiarz
u-

tuba büyüküstün ayrı bi güzellik ...

keşke bihteri o oynasaydı.. kıvanç ne güzel yakışırlardı.. gerçı berende iyi oynuyo....delikafadulden

peyker in fiziği o çarpık bacaklı bihtere on basar :lepi:
peyker daha doğal ve doğlallığına rağmen daha hoş bence
beren büründüğü rol gereği çok çekici kılınıyor
bihter in giydiği kıyfaetlerin benzerini birtek fridevs giyiyor
ben daha peyker in öyle wamp bir kıyafet giydiğini görmedim
ama ona rağmen kendine baktırıyor

Evet kesınlıkle bıhter on plana cıkarılmak ıcın daha alımlı seyler gıydırılıyor..

Peykere oyle bır kıyafet gıydırıldıgını gormedım.. ama cok sıcak gelıyor bana o kız yaa...

evt akrep burcu çok çekici kereta..
..::sm_cool:

Aman benım kı duymasın bırsey sanar.. :1ninca:

Ama akrep akrebı tanırmıs yaa benımde yukselen akrep..

Tahmın etmıstım baktım dogru cıktıı.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…