Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
behlül kaçar diyordu kaçacak ama yüzlerine bakamayacağı için kuyruk salladı bihter oda napsın
bihter kolay yolu seçip intahar edecek ama behlül yaşadığı sürece o ızdırabı çekecek canım ya gelsin ben teselli ederim onu çalışıp bakarım ona ben o hep gülsün yeterki ya çok seviyorum yaa
kızlar bu arada çoğunuzun eşi kurtları izliyo benimki behlüle bayıldığımı bilsede aşkı memnuyu çok seviyo hiç kurtları izlemez yani sevmez şiddeti
valla sevseydi heralde izleyemiyom diyo kırardım tv yi
Kızlar sadece 4 haftamız kaldı 24 haziran 2010 büyük final düğün günü her şey açığa çıkıcak...
ama keşke kötü bitmese aşk kazansın:))))
tuh yaaa cok uzuldum besir rontgenleyemedi koru macerasini ama gozu seyirmistir kesin sempatiksalakcinni
aşkın içinde tutku da var..
hemde çok önemli bir bölümünü kaplıyo..
bihter gibileri o kadar çaresizler ki aslında..
üçlemler beşlemler içinde bocalayolar..
fakat durum,onaylanıcak gibi de deil..
bu durumu bi tek yaşayan bilir sanırım..
ama yadırgamamak da lazım,yada yargılamamak..
yada bilemiyorum,yadırgamak lazım belki de ve yargılamak..fakat yaşanan gerçek hikayelerin varlığını değiştirmez,bizlerin oturduğumuz yerden yargılaması..
diyorum ya,insanoğlu beşer şaşar..
başa gelmemesi için ne yapılmalı,soru bu!???
AŞK EVLİLİĞİ YAPILMALI,eennnnnnnnnnn başından...
aşksız evlilik,çatırdamaya mahkum belki de..
evlilikte mantık esas olmamalı,sonu hüsran olmaması için..
AŞK LAZIM AŞK birlikte sevgiyle beraberce yaşlanabilmek için.....
Yetmiş küsür bölümdür bir şey anlamayan nihal, hiç ama hiç bir şey anlamayan adnan bey bir anda gerçekten tesadüfen koruda karşılaşan ve yerlerde yuvarlanan bihter ve behlül'den şüphelenir. hem de bunu çalı çırpı başarır...kaydirigubbakcemile3
:roflol: alkisalkisalkisbelki o fatmagül dizisi başlarken bihter öbür dünyada cehennem de diye yazarak başlar:roflol:
ordaki sosyetiklere tanınmamak için adını değiştirmiş
orası öle tatlım. ee düşünsene bihterin o evde yapcak bişeyimi var. toz bile almıyor kadın. mağzadan geliyoor kıyafetlerini bile dolaba katya yerleştiriyor. çay suyu bile koymuyor.walla ben de öle bi hayat yaşasam bütün ne giysem ne çıkarsam diye düşünürüm bütün gün
bihterle behlul bogazlarina kadar camura batti genekötükedihüso
bihter gercekten evli bir kadina yakisacak seyler yapti.alkisalkisalkiskocasinin bekar yegenini,uvey kizinin mustakbel esini bastan cikarmayi basardi.kukla gibi oynatiyor hem kocasini hem behlulu.
uckuruna duskun behlulde dayanamadi tabi atladi.ikisindende nefret ediyorum artik mide kalmadi bende ya...
adnan bey hilmi onaldan korumak icin adam takimis bihter hanima ,bihterin cenkirmelerine bagrismalarina bak.adnan akilli bir adam olsaydi o cemkirmelerinden anlardi bihterin ne haltlar yedigini.adnan her defasinda hakli oldugu halde bu bihtterden ozur dilemek zorunda kaliyor ya iste o an bihteri bogasim geliyor.Çok üzgünüm çoook
birde behlulle yalniz konusmak istiyor hala yanliz kalmaya cesaret ediyor maksat fanfinifon yapmak.kimi kandiriyorsun bihter?
behlule aptal hersey daha farkli olabilirdi diyor utanmadan sizin yaptiginiz pisligi hic birsey kabul etmez topraktan baska hala anlayamadi bihter hanim.merak etme bihter ucunda olum yok degilmi?biraz daha boynuzlaya bilirsin adnani.keske giderken behlulude gotursen onsuz yapamiyorsun ya.kaydirigubbakcemile
mumkunse bihteri kosturmasinlar ayaklari micina degiyordu carpuk curpuk kadinda hic endam yok ya.behlulu optu ya 8 yasindaki cocuk gibi aaaaa bak annem bana seker verdiiiii hihoyyytyuppi behlul beni optu der gibilaelaelaelaelae
Hani çok seviyordu Nihal'i ne oldu? ............(sansüre takılmıyım dedim) Çok üzgünüm çoook