Aşk-ı Memnu Kanal D

beşir ölsemde bu gördüklerim hafızaman silinse diyor herhalde
firdevs dedi gene diyecegini hay allam

:))))))) ne alemsiniz yaa öhö öhö öhö

ay şu nihalle bihtere birde yürüme dersi verseler
ne o ya kabız gibi offff

ßu ßihter'den de Firdevs'ten de korkulurr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

beşir de sapık mıdır nedir
izleyip izleyip fantezi mi yapıyo ne kaydirigubbakcemile3

Beşir de en az behlül kadar şerefsiz gözümde sakladığı için..
haklısın kesinlikle.insan sevdiğine yanında çalıştığı adama yaparmı bunu. hatır anlamadığım o evde hizmetçiler matmazel erkes harcanıyor beşir mal mal bakıyor hele bi görün bakalım bihtere ben olsam bihtere çay bile getirtirirm .
berbat bir son oldu ya.
ne bu böyle..?

son 2 bölümdür heyecanlı itiş olmuyor ama bu hafta güzel bi böllümde entrika sinir bozma çıkdu.

firdodan da bihterden de korkulur valla.
bülentide uzaklaştırıyo evden.
pes dedim izlerken

çok eğlendim ben bu bölümde ya,eşime diorum ki her eve bi firdevs lazım.ya kadın olaya bi el attı tam attı yani..ve kendisinden okadar eminki,yani düğünü erteleteceğinden ve sonunda behlülle nihalin arasının bozulacağından:)çok komikti ya nihali aldılar ortalarına verdiler veriştirdiler:)

firdodan da bihterden de korkulur valla.
bülentide uzaklaştırıyo evden.
pes dedim izlerken

bende şekerim bülent üzülür istemez sandıydım ama o dünden hevesliymiş.hayır asıl adnana pes herşeyi anladımda insan küçücük çocuğu yurtdışına önderirrmi.hayır hiç demezmi al işte üvey anne.bihter kendi çocuklarımızı sıcak iklimde yetiştiririz derken o senin çocuğun değilmi.bu güne kadar hiç adnana saf demeiştim çünkü bihter aldatma olayını çok güzel kıvırıyordu.çok güzel üste çıkıyordu da. bu bülen olayından sonra yazıklar olsun adnana .bu dizide nihal firdevse inanaıp matmazeli br çırpıda sildiği için,adnan zaten her oalya bihtere inanıp herkesi hemen sildiği için,bülent bihtere anne dediği için,beşir aptallığından yaşanılacak olayları fzlasıyla hakediyorlar.

ya bu bihter tam anasının kızıymış valla.öldüm burda girip tv ye yumruklayacaktım zilliyi.behlül son sahnede nasıl kızardı bozardı hahayt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…