Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
böyle bir ankete katilacagim hic aklima gelmezdi.. insan demekki hayatta nelerle karsilasiyor vay vayy :))
ilk zamanlar ikiside birbirini kiskirtti , dürttüü..
ama son 3-4 bölümdür bihter kiskirtiyor behlül kactikca
Ahhh o bihter yok muuuuu :hulya: Bütün evin başını yedi içi rahat etmedi hala cadaloz . Son bölümü heyecanla bekliyorum . Bağımlı olduğum ilk dizi diyebilirim sırnaşık şey
behlül bir bölümde sen beni çağırıyorsun sen kışkırtıyosun demeye getirmişti lafı hak veriyorum kadın ona pas vermese beden diliyle hoslandığını belli etmese bunlar olmicaktıı
hahah çok eski konu :)
ama bihter dizin başında behlüle gıcık oluyordu sevmiyordu hatta kız kardeşinin eski sevgilisi falan diye de evden göndermişti onu sonra barıştılar vs behlül yine eve gelmişti bihter behlüle bişiy hissetmiyordu ama iyi davranıyordu behlül bu davranışarı üstüne çok alındı çok beğendi sonrraaaaa olan oldu :)