• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket aşk-ı memnu da kim kimkışkırtıyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi black__devil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yasak aşkı kim başlattı

• behlül bihteri kışkırtıyor

OY: 26 21,8%
  • bihter behlül ü kışkırtıyor

OY: 53 44,5%
  • ikiside birbirini kışkırtıyor

OY: 44 37,0%
  • ikiside birbirini kışkırtmıyor :)

OY: 2 1,7%

• Ankete Katılan
    119
böyle bir ankete katilacagim hic aklima gelmezdi.. insan demekki hayatta nelerle karsilasiyor vay vayy :))
ilk zamanlar ikiside birbirini kiskirtti , dürttüü..
ama son 3-4 bölümdür bihter kiskirtiyor behlül kactikca

Ahhh o bihter yok muuuuu :hulya: Bütün evin başını yedi içi rahat etmedi hala cadaloz . Son bölümü heyecanla bekliyorum . Bağımlı olduğum ilk dizi diyebilirim sırnaşık şey

esmeralda bu yüzden bana eksi rep vermisin sanirim ??? anliyamadim ama sebebini ??

bence firdevs ikisinide kışkırtıyor sonrada behlül bihteri dürtüyor kaydirigubbakcemile3
ay çok terbiyesizleştirdi bu dizi beni
:kedi:

Bu son bölümlerde Bihter Behlül'ü kışkırtıyor ama asıl yasak aşkı başlatan Behlül oldu. Önce Behlül Bihter'in kanına girdi yane..

Final bölümündeki, Behlül' ün mezar başı ağlama sahnelerinde anladık ki Behlül başlatmış her şeyi :umursamaz:

behlül bir bölümde sen beni çağırıyorsun sen kışkırtıyosun demeye getirmişti lafı hak veriyorum kadın ona pas vermese beden diliyle hoslandığını belli etmese bunlar olmicaktıı :D :D

hahah çok eski konu :)
ama bihter dizin başında behlüle gıcık oluyordu sevmiyordu hatta kız kardeşinin eski sevgilisi falan diye de evden göndermişti onu sonra barıştılar vs behlül yine eve gelmişti bihter behlüle bişiy hissetmiyordu ama iyi davranıyordu behlül bu davranışarı üstüne çok alındı çok beğendi sonrraaaaa olan oldu :)

Back