Aşk geliyorum demez direk dalar içeri :)

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
07.11.2011 o nasıl bir gülüş vicdansızın oğlu:KK200:

O gün hazırlıklar tam gaz devam çalışıyorum ben evde bir telaş ikiz erkek kardeşim askere gitti eylül 6 da yemin töreni Zonguldak yolcusu kalmasın :)
Ben fırında çalışıyorum eşim mağaza sorumlusu onlara bozuk para çok lazım oluyo bizde yığınla bozuk para var. O gün ilk girdi içeri fırın müthiş yoğun içeride rahat 7 8 kişi var o ise arkada yaslanmış cama bana bakıyor işte o müthiş gülüş:nazar: herkes gitti. En son o diyorum kaldı buyrun ne istersiniz diyorum bana demez mi sen burada yeni mi başladın daha önce görmedim seni dedim 3 ay oluyor yok imkansız ben seni görsem birakirmiydim peşini :oha: eeee dedim ben izinli olduğum zaman geldiniz belki ama ben oldum kıpkırmızı bozuk para istiyor benden dedim patron yok gelsin size göndeririz lütfen siz gelin dedi bana. Tabi benim kalbim küt küt bir heyecan tarifsiz geldi patron gittim mağazasına verdim bozuk parayı bana bekler misin 2 dk sana birşey vericem bekliyorum bir kağıt uzattı bir sürü şey var içinde telefon MSN adresi facebook adresi ve diğer iletişim adresleri bunlar ne demeye kalmadan ara beni lütfen bekleyeceğim dedi bana.

O gece çok arada kaldım aramadım tabi ne bileyim adam taş gibi Maasallah ama tanımıyorum ki ertesi gün biz gittik tabi Zonguldak'a o gün iş yerime rahat 5 defa gelmiş beni sormuş. Sonra geri geldik işe gittim aradan 1 saat geçti geçmedi geldi yanıma, bekliyorum öğlen gelirmisin yanima dedi gittim dün çok merak ettim yoktun aramadında dedi, dedim kardesimin durumunu aramamamin sebebi tanımıyorum seni bana bir neden göster, diyor bana ararsan söylerim nedenini bu akşam bekleyeceğim ara diyor ısrarla. O gece aramadım yine sonra ki gün aradım sabah açmıyor 4 5 defa aradım içimden eyvah gitti çocuk pes etti galiba :KK43: Akşam üzeri gittim yanına dedim aradım açmadın telefonu unuttum kuzenimin evinde hemen alıp geleceğim dedi öyle biz normal konuşmaya başladık 1 hafta kadar öyle böyle geçti. İş çıkışı yanına gittim onu görmeye bana sevgilim ol sevdiğim kadın ol diyerek teklif etti. Ben dedim daha erken tanıyalım birbirimizi zaman ver bize çok kızdı bana bir an çalıştığı mağazanın ortasında yere eğildi dizinin üstüne kollarını açtı avazı çıktığı kadar bağırarak illa önünde diz çöküp yalvarayım mı yani dedi ben şok oldum herkes bize bakıyor tabi yaşlı teyzeler kızım haydi uğraştırma çocuğu diyorlar kabul ettim orada onu bir başlangıç yaptik güzel bir başlangıç.

Yolumuz belki dikenliydi bazen yorulduk zirveye çıkarken bazen yalnız bıraktık birbirimizi bazen yıprattık kendimizi olmuyor dedik severek ayrıldık ya işte o bir ay benim ömrümden silinseydi keşke öyle bir işledim ki içime seni ilmek ilmek, emek emek ah be vicdansız seni çok sevdiğim halde niye bıraktın niye acıttın canımı ah keşke unutsam o günleri keşke unutabilmek mümkün olsa:110:

İşte o gün geri geldin bana elinde hayallerimle ve bir yüzük affet beni dedin evlen benimle bu ilk ve son ayrılığımız olsun. Bir ses ya bırakırsan ellerimi ben yaşayamam sensiz kalmaya dayanamam giderken ruhumuda alıp gittin benden nefesim tükendi ben sana nasıl inanayım..sarıldın ya bana o an sanki ruhum geri geldi nefesimi geri verdin bana o an anladım ciddiyetini kabul ettim seni evlilik yolunda adimimizi atmış olduk nihayet:KK200:

Ve işte en mutlu en özel Baslangic 13.04.2014 işte o gün hep derdin kadınım diye evet ben o gün gerçekten senin kadının oldum Birtanem o gün işte mutlu bir hayatın kapısı açıldı:KK36:

Ömrüm dedim ona hep ömrüm onun olsun diye hergün beraberdik ben en çok onun gülüşünü sevdim bana dokunuşunu teninin kokusunu ahhhh hep duamsın dedik birbirimize en güzel duam oldu. Rabbim onu bana beni ona nasip etti birde dünya güzeli bir prensesle taclandirdik evliligimizi seni çok seviyorum gülüşü güzel gönlü güzel sevgilim iyiki o gün çıktın karşıma iyiki evlendik yeşil gözlerinin en derininde kaybolurdum hep cennet gozlu sevdigim o cennet yesili gozlerin geçti kızımıza hep derler ya insan kocasını çok severse ilk çocuğu ona benzermiş diye işte kızımız tıpkı sana benzedi ömrüm canım canparcam Rabbim bu dünyada beraber alsın canımızı beni sensiz seni bensiz bırakmasın:KK200::KK200::KK200:

Masalah canım aşk hikayeniz hemen evlilikle sonuçlanmış kızının çok tatlıdır şimdi aşkın meyvesi
Ah sorma canım valla eşim beni unuttu kızımdan başkasını gözü görmüyor
2. Plana atıldım :KK70: inşaAllah bu dünyada herkes sevdiğiyle evlenir...Amin :)

X