Aşk-Fikir

Canım, ne kadar çekingen olursa olsun eğer sana karşı hisleri olsaydı şimdiye kadar açılırdı diye düşünüyorum, senin mesafeli olman birşey ifade etmez hatta tam tersi daha iyi. Seninde dediğin gibi eğer birbirinizi tanıyıp bir şeylere başlamış olsaydınız belki aşk olabilirdi ama şu an hiç başlamamış bir şey olduğu için aklına düşüyor gibi...

cidden anlamıyorum ben sorum da aşık mı diye bir şey sormuş muyum? hayır.

dediğim olayı anlatmadım. bu kişiyle aramda ne geçti hiçbir ayrıntı yok konuda. hemen aşık değildir. klasik kadınlar kulübü cevapları. ben sadece üstünden zaman geçtiği için artık saçma mı olur diye sormuştum. bunca yıl sonra uğraşmak mantıklı mı diye? bu arada biz yıllardır hiç görmüyoruz bile birbirimizi.

bir de seven erkek açılır noktasına hiç katılmıyorum. her zaman en az %80 erkek olan ortamlarda falan okudum. dolayısıyla çok hoşlanan falan da oldu. arkadaşlarıyla konuşmalarını duyduğum kişiler de olmuştur. hatta insanlar git açıl derken açılmam diyen insanlar da olmuştur. 25 yaşındayım. kendi kafamdan saçma saçma şeyler yazacak da değilim. aşık olduğum kıza açılamıyorum diye yazan erkekler de varken bu seven erkek açılır düşüncesini hala anlamış değilim. uzun oldu biraz da genel olarak böyle bir düşünce bana mantıklı gelmiyor ondan açıklama yapıyım dedim.

merakımdan soruyorum nasıl bulabilirdi?

ortak tanıdık yok.

telefon numarası yok.

mail adresi yok.

internette arasa bulabileceği hiçbir şey yok.

bizim en çok karşılaştığımız zaman ikimizin de yaşı daha küçüktü zaten. ondan sonra da çok nadir karşılaşıyorduk ki sorum o bana aşık mı bile değildi. benim dediğim olayı bile anlatmadan kadınlar kulübündeki bu aşık değildir falan kafası beni öldürüyor ya. bu arada cidden nasıl bulurdu merak ettim.

genelde herkes benim gibi cevap vermiş..senin hayalin film gibi seni nasıl bulurdu yine film gibi.sürekli karşılaştığınız yere gelirdi mesela...çünkü küçükken karşılaştık bakıştık diyorsun aşık mı diyorsun..madem bukadar çok merak ediyorsun facebooku da var diyorsun yaz ordan..

genelde herkes benim gibi cevap vermiş..senin hayalin film gibi seni nasıl bulurdu yine film gibi.sürekli karşılaştığınız yere gelirdi mesela...çünkü küçükken karşılaştık bakıştık diyorsun aşık mı diyorsun..madem bukadar çok merak ediyorsun facebooku da var diyorsun yaz ordan..

konuya pek bir cevap veren olmadı ki herkes aynısını yazmış diyorsun. küçükken dediğim 18-19 yaşındaydık ve aynı okulda okuyorduk. nasıl aynı yere gelsin ya?:KK53: hem ben burada hiç ayrıntı vermedim. konu aşık mı değil mi bile değilken konu nasıl oraya geldi? buradaki insanların klasik yorumları. konu sahibini nasıl küçültür, her şeyi ben biliyorum havasında cevap veririm işte. evet aşık değil hiç ayrıntı bile vermeden anladınız bravo tebrikler.:KK48::KK52:

konuya pek bir cevap veren olmadı ki herkes aynısını yazmış diyorsun. küçükken dediğim 18-19 yaşındaydık ve aynı okulda okuyorduk. nasıl aynı yere gelsin ya?:KK53: hem ben burada hiç ayrıntı vermedim. konu aşık mı değil mi bile değilken konu nasıl oraya geldi? buradaki insanların klasik yorumları. konu sahibini nasıl küçültür, her şeyi ben biliyorum havasında cevap veririm işte. evet aşık değil hiç ayrıntı bile vermeden anladınız bravo tebrikler.:KK48::KK52:

artık konuyla ilgili cevap vermicem..burdaki insanların yorumları sana klasik geliyorsa konu açmamanı tavsiye ederim!!!!!!!!!!!!!!!!

artık konuyla ilgili cevap vermicem..burdaki insanların yorumları sana klasik geliyorsa konu açmamanı tavsiye ederim!!!!!!!!!!!!!!!!

zaten cevap yazmanızı istemedim.

konuyu tekrar tekrar okuyun lütfen. bir defa da tam anlayamamışsınız bana kalırsa. bunu hakaret olan algılamayın. başka arkadaşlar da bunu yapınca sinirlendim.

konuda ne aşkımdan ölüyorum diyorum ne de bana aşık mıdır? bir bakıyorsun yorum şu sana aşık değildir. soru bu mu?

yabancı mısınız? başka bir ülkede falan mı yaşıyorsunuz acaba diye düşündüm gerçekten.

eğer ben aşık mıdır? o aşık olsa bir şey yapar mıydı deseydim yorumunuz olabilirdi. ama bu konuya olmamış.

zaten kadınlar kulübünde öyle ayrıntılı konu açmam. burada çok genel bir soru vardı. maalesef anlaşılamadı. bu da bana ders oldu demek ki bir daha konu açmıcam. birçok konuda bunu görüyoruz insanlar konu sahibine hakaret etmekten konuya yorum yapmıyorlar. :KK43:keşke konuyu daha düzgün okusak.

cidden anlamıyorum ben sorum da aşık mı diye bir şey sormuş muyum? hayır.

dediğim olayı anlatmadım. bu kişiyle aramda ne geçti hiçbir ayrıntı yok konuda. hemen aşık değildir. klasik kadınlar kulübü cevapları. ben sadece üstünden zaman geçtiği için artık saçma mı olur diye sormuştum. bunca yıl sonra uğraşmak mantıklı mı diye? bu arada biz yıllardır hiç görmüyoruz bile birbirimizi.

bir de seven erkek açılır noktasına hiç katılmıyorum. her zaman en az %80 erkek olan ortamlarda falan okudum. dolayısıyla çok hoşlanan falan da oldu. arkadaşlarıyla konuşmalarını duyduğum kişiler de olmuştur. hatta insanlar git açıl derken açılmam diyen insanlar da olmuştur. 25 yaşındayım. kendi kafamdan saçma saçma şeyler yazacak da değilim. aşık olduğum kıza açılamıyorum diye yazan erkekler de varken bu seven erkek açılır düşüncesini hala anlamış değilim. uzun oldu biraz da genel olarak böyle bir düşünce bana mantıklı gelmiyor ondan açıklama yapıyım dedim.
yüzde yüz katılıyorum

X