- 28 Ocak 2013
- 2.214
- 864
- Konu Sahibi Limonlu_Cheescake
Canım, ne kadar çekingen olursa olsun eğer sana karşı hisleri olsaydı şimdiye kadar açılırdı diye düşünüyorum, senin mesafeli olman birşey ifade etmez hatta tam tersi daha iyi. Seninde dediğin gibi eğer birbirinizi tanıyıp bir şeylere başlamış olsaydınız belki aşk olabilirdi ama şu an hiç başlamamış bir şey olduğu için aklına düşüyor gibi...
cidden anlamıyorum ben sorum da aşık mı diye bir şey sormuş muyum? hayır.
dediğim olayı anlatmadım. bu kişiyle aramda ne geçti hiçbir ayrıntı yok konuda. hemen aşık değildir. klasik kadınlar kulübü cevapları. ben sadece üstünden zaman geçtiği için artık saçma mı olur diye sormuştum. bunca yıl sonra uğraşmak mantıklı mı diye? bu arada biz yıllardır hiç görmüyoruz bile birbirimizi.
bir de seven erkek açılır noktasına hiç katılmıyorum. her zaman en az %80 erkek olan ortamlarda falan okudum. dolayısıyla çok hoşlanan falan da oldu. arkadaşlarıyla konuşmalarını duyduğum kişiler de olmuştur. hatta insanlar git açıl derken açılmam diyen insanlar da olmuştur. 25 yaşındayım. kendi kafamdan saçma saçma şeyler yazacak da değilim. aşık olduğum kıza açılamıyorum diye yazan erkekler de varken bu seven erkek açılır düşüncesini hala anlamış değilim. uzun oldu biraz da genel olarak böyle bir düşünce bana mantıklı gelmiyor ondan açıklama yapıyım dedim.