• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk, dram, romantizm ya da herhangi bir tür

vtredh

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
45
0
16
34
Adana
merhaba arkadaşlar, aşk, dram, romantizm hepsinin bir arada olduğu etkileyici çok sevdiğiniz kitaplar var mı ? benimle paylaşır mısınız? :)) illa aşk olmasa da olur siz sevdiğininz kitapları biraz açıkalyarak benimle paylaşırsanız çok sevinirim.:)) ha bu arada benim okuyup da en çok sevdiğim kitaplar çalıkuşu, uçurtma avcısı, kardeşimin hikayesi... (daha çok yerli yazarlardan hoşlanıyorum ama farketmez) çok bilindik bir kitap olmasına gerek yok kıyıda köşede kalmış beğendiğiniz kitaplar vardır mutlaka.paylaşımlarınızı bekliyorum. :)):42:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, aşk, dram, romantizm hepsinin bir arada olduğu etkileyici çok sevdiğiniz kitaplar var mı ? benimle paylaşır mısınız? :)) illa aşk olmasa da olur siz sevdiğininz kitapları biraz açıkalyarak benimle paylaşırsanız çok sevinirim.:)) ha bu arada benim okuyup da en çok sevdiğim kitaplar çalıkuşu, uçurtma avcısı, kardeşimin hikayesi... (daha çok yerli yazarlardan hoşlanıyorum ama farketmez) çok bilindik bir kitap olmasına gerek yok kıyıda köşede kalmış beğendiğiniz kitaplar vardır mutlaka.paylaşımlarınızı bekliyorum. :)):42:

İngiliz yazar Jane Austen'ın kitaplarını tavsiye ederim. Çok güzel kitapları var özellikle Aşk ve Gurur (Gurur ve Önyargı diye de bulabiliriniz) çok duygusal bir kitaptır.

Aşağıdaki dünya
Pastoral senfoniii
Ve uğultulu tepeler(baya uzun bi süre bu kitabın etkisinden çıkamamıştm)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size aşk dram ve romantizmin bir arada olduğu üç kitap öneriyorum

Biri Jack LONDON ın Martin EDEN kitabı...içinde düşünsel ve toplumsal içerikler de vardır

ikincisi Canan TAN En son yürekler ölür
üçüncüsü Canan Tan dan Piraye
Canan Tan ın kitabı şahsen beni çok etkilemedi ama kardeşim okurken ağlamıştı bile....

Son düzenleme:
Anna Campbell - Günahın Esiri
Rita Hunter - Kalbimi Çaldın
şekerim bu iki kitapta da aşk, dram, romantizm var. bulabilirsen beyaz dizi serilerine bak derim. bir solukta okuyabileceğin kitaplar.

Back